eliza_sk Posted March 28, 2011 Author Posted March 28, 2011 kasia_jot napisał(a):No ładnie, czego to można się o sobie dowiedzieć :obrazic::mad: Elizo, już raz miałam Cię ubić, ale jakoś zapomniałam, przy najbliższej okazji ubiję Cię z nawiązką :evil_lol: P.S. Zawsze możesz mnie skontrolować :diabloti: Haha, uderz w stół i nożyce się odezwą :diabloti: No nic mam nadzieję, że na jutro nie wykręcisz żadnego numeru i pójdziemy na spacer w końcu. Potrzebna wizyta dla Amberki w Rudzie Śląskiej. Quote
mama_Alfika Posted March 28, 2011 Posted March 28, 2011 eliza_sk napisał(a):Haha, uderz w stół i nożyce się odezwą :diabloti: No nic mam nadzieję, że na jutro nie wykręcisz żadnego numeru i pójdziemy na spacer w końcu. Potrzebna wizyta dla Amberki w Rudzie Śląskiej. W umowie adopcyjnej konieczny dopisek: dostarczanie aktualnych zdjęć na bieżąco :lol: Oglądam Amber nieustannie. Na Skuterka też tak nie mogłam się napatrzeć :lol: Quote
eliza_sk Posted March 28, 2011 Author Posted March 28, 2011 mama_Alfika napisał(a):W umowie adopcyjnej konieczny dopisek: dostarczanie aktualnych zdjęć na bieżąco :lol: Oglądam Amber nieustannie. Na Skuterka też tak nie mogłam się napatrzeć :lol: Tak - i chodzenie na wspólne spacery z dogomaniakiem odpowiednim dla msca zamieszkania :mad: Mam jakiś ruch ws. Amberki. Na mailu jakieś 2-3 osoby, w tym jedna studentka, która chce ją wyciętą i zaszczepioną - czyli za jakieś 8 tygodni ... Justyna85 zrobi wizytę w Rudzie. Quote
mama_Alfika Posted March 28, 2011 Posted March 28, 2011 eliza_sk napisał(a):Tak - i chodzenie na wspólne spacery z dogomaniakiem odpowiednim dla msca zamieszkania :mad: Mam jakiś ruch ws. Amberki. Na mailu jakieś 2-3 osoby, w tym jedna studentka, która chce ją wyciętą i zaszczepioną - czyli za jakieś 8 tygodni ... Justyna85 zrobi wizytę w Rudzie. Na jej miejscu bałabym się, czy ktoś mi nie sprzątnie ślicznotki sprzed nosa :shake: Quote
eliza_sk Posted March 29, 2011 Author Posted March 29, 2011 mama_Alfika napisał(a):Nikt dziś nie był u mojej Amber ? Są dwie chętne na Amber rodzinki z Kielc i Rudy Śl. Mamo Alfika zastanawiaj się szybko :) Quote
mama_Alfika Posted March 31, 2011 Posted March 31, 2011 Trzymam kciuki za najlepszy domek dla tej ślicznotki :kciuki: :loveu: Quote
eliza_sk Posted March 31, 2011 Author Posted March 31, 2011 Linssi napisał(a):Dzis przedadopcyjna w Kielcach ;) O super, jutro wizyta w Rudzie - powiedz o tym Państwu, ze jutro się do nich odezwę, ok ? Quote
Linssi Posted March 31, 2011 Posted March 31, 2011 Niestety bedzie tylko pani. Nie udalo nam sie dograc wszystkiego tak zeby byli oboje :( Ja jestem w tym tygodniu wyjeta z zycia calkowicie, a nie chcialam odwlekac sprawy do przyszlego tygodnia. :( Ale zobaczymy jak sie bedzie rozmawialo z pania. Quote
eliza_sk Posted March 31, 2011 Author Posted March 31, 2011 Linssi napisał(a):Niestety bedzie tylko pani. Nie udalo nam sie dograc wszystkiego tak zeby byli oboje :( Ja jestem w tym tygodniu wyjeta z zycia calkowicie, a nie chcialam odwlekac sprawy do przyszlego tygodnia. :( Ale zobaczymy jak sie bedzie rozmawialo z pania. Cholera, niedobrze ... Bo tak jak Ci mówiłam, ta ich wpadka z budą, a potem przedyskutowanie tematu z mężem, który to niby miał być tylko troszkę przeciwny psiakowi w domu. No nic, w takim razie zaocznie badaj ten temat jak to z jego strony wygląda czy on w swoim domu rodzinnym miał zwierzęta ... Quote
eliza_sk Posted April 1, 2011 Author Posted April 1, 2011 Dom dla Misi w Kielcach jest bardzo ok, dziś wizyta w Rudzie. Quote
kasia_jot Posted April 1, 2011 Posted April 1, 2011 Czyli gdzie Misia pojedzie? Do Kielc, czy do Rudy? Quote
eliza_sk Posted April 1, 2011 Author Posted April 1, 2011 kasia_jot napisał(a):Czyli gdzie Misia pojedzie? Do Kielc, czy do Rudy? Misia pojedzie do Kielc :) Quote
kasia_jot Posted April 2, 2011 Posted April 2, 2011 Czyli jednak dzisiaj pojechała? Będą zdjęcia? :evil_lol: Quote
ewelinka_m Posted April 2, 2011 Posted April 2, 2011 cudowne wiadomości :multi::multi: a i domek superowy..choć trochę żałuje bo miałam nadzieję, że im wcisnę Albinkę :evil_lol::evil_lol::evil_lol: Quote
eliza_sk Posted April 2, 2011 Author Posted April 2, 2011 [quote name='kasia_jot']Czyli jednak dzisiaj pojechała? Będą zdjęcia? :evil_lol:[/QUOTE] Tak dzisiaj, zawiozła ją Potter, bo akurat jechała, a wolałyśmy rozrzedzić atmosferę w boksie ... Quote
eliza_sk Posted April 6, 2011 Author Posted April 6, 2011 [quote name='mama_Alfika']Jak tam moja dziewczynka w nowym domku ? Wieści z soboty były ok, dalej nic nie wiem. Nie miałam kiedy zadzwonić. Quote
eliza_sk Posted April 15, 2011 Author Posted April 15, 2011 U AMberki wszystko ok, już się zaaklimatyzowała. Jest kochana, milusia - taki bardziej kot niż pies - stwierdziła pani. Quote
eliza_sk Posted April 19, 2011 Author Posted April 19, 2011 Zdjęcia Amberki, wszystko ok, jest kochana, milusia i państwo są zakochani w niej: Quote
potoczanka Posted April 19, 2011 Posted April 19, 2011 Zawsze, gdy oglądam takie zdjęcia łapię doła, jak widzę sterylne, nienagannie czyste, pozbawione śladów psich łap, sierści i piachu podłogi :crazyeye:! Przy moich psach to nieosiągalne... to tak na marginesie :p. Quote
Recommended Posts