Jump to content
Dogomania

Recommended Posts

Posted

kasia_jot napisał(a):
No ładnie, czego to można się o sobie dowiedzieć :obrazic::mad:

Elizo, już raz miałam Cię ubić, ale jakoś zapomniałam, przy najbliższej okazji ubiję Cię z nawiązką :evil_lol:

P.S. Zawsze możesz mnie skontrolować :diabloti:

Haha, uderz w stół i nożyce się odezwą :diabloti: No nic mam nadzieję, że na jutro nie wykręcisz żadnego numeru i pójdziemy na spacer w końcu.

Potrzebna wizyta dla Amberki w Rudzie Śląskiej.

• Replies 54
  • Created
  • Last Reply

Top Posters In This Topic

Posted

eliza_sk napisał(a):
Haha, uderz w stół i nożyce się odezwą :diabloti: No nic mam nadzieję, że na jutro nie wykręcisz żadnego numeru i pójdziemy na spacer w końcu.

Potrzebna wizyta dla Amberki w Rudzie Śląskiej.

W umowie adopcyjnej konieczny dopisek: dostarczanie aktualnych zdjęć na bieżąco :lol:
Oglądam Amber nieustannie. Na Skuterka też tak nie mogłam się napatrzeć :lol:

Posted

mama_Alfika napisał(a):
W umowie adopcyjnej konieczny dopisek: dostarczanie aktualnych zdjęć na bieżąco :lol:
Oglądam Amber nieustannie. Na Skuterka też tak nie mogłam się napatrzeć :lol:

Tak - i chodzenie na wspólne spacery z dogomaniakiem odpowiednim dla msca zamieszkania :mad:

Mam jakiś ruch ws. Amberki. Na mailu jakieś 2-3 osoby, w tym jedna studentka, która chce ją wyciętą i zaszczepioną - czyli za jakieś 8 tygodni ... Justyna85 zrobi wizytę w Rudzie.

Posted

eliza_sk napisał(a):
Tak - i chodzenie na wspólne spacery z dogomaniakiem odpowiednim dla msca zamieszkania :mad:

Mam jakiś ruch ws. Amberki. Na mailu jakieś 2-3 osoby, w tym jedna studentka, która chce ją wyciętą i zaszczepioną - czyli za jakieś 8 tygodni ... Justyna85 zrobi wizytę w Rudzie.

Na jej miejscu bałabym się, czy ktoś mi nie sprzątnie ślicznotki sprzed nosa :shake:

Posted

Niestety bedzie tylko pani. Nie udalo nam sie dograc wszystkiego tak zeby byli oboje :( Ja jestem w tym tygodniu wyjeta z zycia calkowicie, a nie chcialam odwlekac sprawy do przyszlego tygodnia. :( Ale zobaczymy jak sie bedzie rozmawialo z pania.

Posted

Linssi napisał(a):
Niestety bedzie tylko pani. Nie udalo nam sie dograc wszystkiego tak zeby byli oboje :( Ja jestem w tym tygodniu wyjeta z zycia calkowicie, a nie chcialam odwlekac sprawy do przyszlego tygodnia. :( Ale zobaczymy jak sie bedzie rozmawialo z pania.

Cholera, niedobrze ... Bo tak jak Ci mówiłam, ta ich wpadka z budą, a potem przedyskutowanie tematu z mężem, który to niby miał być tylko troszkę przeciwny psiakowi w domu. No nic, w takim razie zaocznie badaj ten temat jak to z jego strony wygląda czy on w swoim domu rodzinnym miał zwierzęta ...

Posted

[quote name='kasia_jot']Czyli jednak dzisiaj pojechała? Będą zdjęcia? :evil_lol:[/QUOTE]

Tak dzisiaj, zawiozła ją Potter, bo akurat jechała, a wolałyśmy rozrzedzić atmosferę w boksie ...

• 2 weeks later...
Posted

Zawsze, gdy oglądam takie zdjęcia łapię doła, jak widzę sterylne, nienagannie czyste, pozbawione śladów psich łap, sierści i piachu podłogi :crazyeye:! Przy moich psach to nieosiągalne... to tak na marginesie :p.