Jump to content
Dogomania

Recommended Posts

Posted

Do celestynowskiego schroniska niestety jakiś czas temu podrzucono szczeniaczki...

http://www.facebook.com/album.php?fbid=194849610555886&id=179282728779241&aid=45631

Wiadomo, ze schronisko to nie miejsce dla takich szkrabów:-( dlatego szukamy im domów stałych oraz tymczasowych

Kontakt w sprawie adopcji:
797 870 677 prosimy dzownić po 18 lub 530 870 253
lub bezpośrednio do schroniska

Jest kilka szczylków prążkowanych, chyba maja coś z boksera w sobie. Płeć ustalę w sobotę. Wiek myślę, ze coś ok 2 miesiace

jest jeden czarny (na razie płeć nieznana)
wiek pewnie tez coś ok 2 miesięcy, przewidywana wielkość docelowa to średnio-mały

Kolejny szczeniak koloru beżowego, lekko dłuższy włos, wiek coś ok 4 miesięcy, niewiele już urośnie a na razie pewnie waży coś ok 3-4 kg i jest wielkości mniej więcej pinczera
(to ten co wyjada z miski jedzenie z ciemnym nalotem na grzbiecie, jest tez na zdjęciu nr 1 w lewym rogu)

z szczylami siedzi mikroskopijna dorosła sunia (jak ratlerek) szorstkowłosa, wesoła, kontaktowa

(w lewym rogu przy człowieku)

Posted

z ogłoszeniami czekałam aż sprawdzę ich płec i będa lepsze foty.
Dziś zrobiłyśmy im z Edyta sesje.

Została jedna pręgowana sunia w typie boksera (druga dziś została zaadoptowana). Jej wiek oceniam na ok 3 miesięcy. Sunia jest wesoła, kontaktowa jak normalny szczeniak.

Czarny malec nie wiadomo jakiej jest płci, jest strasznym dzikusem, dziabnął mnie jak go chciałam złapać, więc sobie odpuściłam (aby go nie stresować). Wiek u niego to ok 2-3 miesiące tak na oko. W wieku dorosłym myslę, ze będzie średni lub mały o nieco wydłużonym tułowiu.

Sunia beżowa z ciemnym nalotem ma już stałe ząbki, ma ok 5 miesięcy i nie urośnie już, teraz jest wielkości większego ratlerka. Jest wesoła, lubi głaskanie i zabawy.

Dorosła sunia szorstkowłosa tez jest bardzo przymilna i malusieńka. Ma ok 2-3 lata.