Jump to content
Dogomania

Recommended Posts

Posted

[FONT=Times New Roman]Od kilku dni na os. Kościuszkowców w Swarzędzu błąkał się przesympatyczny psiak.[/FONT]
[FONT=Times New Roman]Przygarnęła go dobra dusza, ale niestety nie może go zatrzymać.[/FONT]
[FONT=Times New Roman]Szukamy dla Lisia DS lub chociaż DT. Inaczej czeka go schronisko. [/FONT]
[FONT=Times New Roman]Pomóżcie!!![/FONT]
[FONT=Times New Roman]To bardzo delikatny i spokojny psiak. Nie poradzi sobie w schronisku. [/FONT]
[FONT=Times New Roman]Mamy dwa tygodnie na znalezienie domu.[/FONT]
[FONT=Times New Roman]Jaki jest Lisio?[/FONT]
[FONT=Times New Roman]-delikatny, cichy i spokojny[/FONT]
[FONT=Times New Roman]-bardzo posłuszny i kontaktowy[/FONT]
[FONT=Times New Roman]-szybko się przywiązuje do człowieka[/FONT]
[FONT=Times New Roman]-niekłopotliwy: sygnalizuje potrzeby, nie jest szczekliwy, [/FONT]
[FONT=Times New Roman]nic w domu nie niszczy, spokojnie leży na swoim posłaniu[/FONT]
[FONT=Times New Roman]-kocha ludzi i dzieci[/FONT]
[FONT=Times New Roman]-szybko dostosowuje się do narzuconych warunków[/FONT]
[FONT=Times New Roman]-pragnie być głaskany.[/FONT]
[FONT=Times New Roman]Lisio jest młodym ok 2-3-letnim psiakiem, który bardzo pragnie mieć swój dom i swojego człowieka. [/FONT]
[FONT=Times New Roman]Do tymczasowych opiekunów bardzo szybko się przywiązał, jeszcze jest trochę niepewny [/FONT]
[FONT=Times New Roman]nowej sytuacji, ale już widać, że to pies, który jest oddanym i wiernym towarzyszem. [/FONT]
[FONT=Times New Roman]Nie pozwólmy mu zmarnieć w schronisku!!![/FONT]
[FONT=Times New Roman]Lisio to idealny pies rodzinny. Uwielbia dzieci. [/FONT]
[FONT=Times New Roman]To taka trochę większa przylepa do kochania i głaskania.[/FONT]
[FONT=Times New Roman]kontakt: 662589716[/FONT]
[FONT=Times New Roman][email protected][/FONT]

Posted

jak będą zdjęcia zrobię kilka ogłoszeń..
rozumiem, że tymczasowo ktoś go przetrzyma? trzeba by go odpchlić, odrobaczyć, zaszczepić, a na to potrzebna jest kasa - prosimy więc o wsparcie..

Posted

cześc :-) Lisio jest narazie u mnie .Niestety nie mogę w żaden sposób go zatrzymać... :-( Lisio sprawuje sie cały czas wzorowo. kochani, pomóżcie ogłaszać psiaczka gdzie sie da, ja nie robiłam tego nigdy

Posted

What May NN napisał(a):
jak będą zdjęcia zrobię kilka ogłoszeń..
rozumiem, że tymczasowo ktoś go przetrzyma? trzeba by go odpchlić, odrobaczyć, zaszczepić, a na to potrzebna jest kasa - prosimy więc o wsparcie..

Tak ma DT u fajnych ludzi, ale jedynie na 2 tygodnie. Dziś Lisia obejrzałam: jest zdrowym radosnym psiakiem. Na pewno potrzebne będzie odrobaczenie, zaszczepienie i kastracja.

Bardzo prosimy o wsparcie...

To naprawdę super pies. Wart dobrego domku.

Posted

monika moj napisał(a):
cześc :-) Lisio jest narazie u mnie .Niestety nie mogę w żaden sposób go zatrzymać... :-( Lisio sprawuje sie cały czas wzorowo. kochani, pomóżcie ogłaszać psiaczka gdzie sie da, ja nie robiłam tego nigdy

Robisz już dużo dałaś mu na chwilę dom i Lisio jest bezpieczny. Przyłączam się do prośby: pomóżmy Lisiowi znaleźć dom.

Posted

Dziękuję za zaproszenie na wątek; psiak cudny.
Niestety sama szukam domu dla 7 psiaków...
Trzymam kciuki za szybkie znalezienie domu dla tego rudaska.

Posted

Do góry psiaczku!!
Biedny Lisio ;( Mam nadzieje, że znajdzie się jakiś domek dla niego..to taki rozkoszny psiak, prześliczny. Wystarczy spojrzeć w jego oczy a już widać, że taki dobroduszny, miły piesek :)

Posted

Dziś od rana rozmawiałam z jego tymczasowymi opiekunami, by dowiedzieć się co u Lisia. Więc piesio umie zostawać samo w domu, nie brudzi, nie niszczy. Jest jeszcze troszczkę niepewny sytuacji, trochę lękliwy, ale już związał się z opiekunami i przymila sie do nich na każdym kroku. Wieczorem nie chciał wrócić ze spaceru do domu, albo mu panienki w głowie albo tak był nauczony. Teraz musi się przyzwyczaić że porządne psy noc spędzają w domu na swoich kocykach a nie szwędają sie po okolicy.
To jest super pies zupełnie niekłopotliwy a i swoim charakterem ujmie każdego.

Szukamy dla niego pilnie domu.

Posted

bardzo dziekuje Rudzia za zaproszenie:-)będe mocno trzymała kciuki za pięknego Lisia. Rudzia jedyne co przychodzi mi do głowy to przy okazji jak będę rozwieszała ogłoszenia mojemu Amisiowi to mogę Lisia "powiesić" obok.Dlatego potrzebowałabym takie ogłoszenie format A4 (zdjęcie +opis).Mam koleżankę w ksero więc ładnie w kolorze nam to wydrukuje.mój mail [email protected]