Jump to content
Dogomania

Diana-jej Pani zmarła, teraz Ona umiera w schronisku Wrocław, Już w nowym domu

Recommended Posts

• Replies 516
  • Created
  • Last Reply

Top Posters In This Topic

Posted

[FONT=Arial][SIZE=1][B]Czy Diana jest zbyt pospolita, żeby trafić do domu?[/B][/SIZE][/FONT]
[FONT=Arial][SIZE=1][/SIZE][/FONT]
[FONT=Arial][SIZE=1][B]Czy nikt nie zauważa jej delikatności?[/B][/SIZE][/FONT]
[FONT=Arial][SIZE=1][/SIZE][/FONT]
[FONT=Arial][SIZE=1][B]Czy może wiek (6 lat) odstrasza potencjalne domki?[/B][/SIZE][/FONT]
[SIZE=5][/SIZE]
[SIZE=5][/SIZE]
[SIZE=5]Diana[/SIZE] towarzyszyła swojej Pani aż do końca. Teraz umiera z tęsknoty we wrocławskim schronisku. :-( :-( :-(

[IMG]http://upload.miau.pl/2/5023.jpg[/IMG]

Wrocław to duże miasto, w którym jest na pewno mnóstwo wrażliwych ludzi, którzy mogli by przygarnąć Dianę, aby zapewnić jej godne życie aż do jej końca.

W schronisku jest bez szans, śpi na betonie - bo nie zna budy;
nie je - bo odpędzają ją silniejsze, młodsze suki

- pozostawiona sama sobie umrze na depresję schroniskową.:-( :-( :-(

Posted

[SIZE=3]Diana[/SIZE] - tak się nazywa co druga bura suka na wsi.:cool1:

[SIZE=3]Diana[/SIZE] - to też w końcu imię księżnej ludzkich serc.:loveu:

[B][SIZE=3]Diana[/SIZE] - to 6 letnia sunia o pospolitej urodzie i wspaniałym sercu.:roll: :roll: :roll: :roll: :roll: :roll: :roll: :roll: :roll: :roll: :roll: :roll: :roll: :roll: :roll: :roll: :roll: :roll: :roll: :roll: :roll: :roll: :roll: :roll: :roll: [/B]

[B]Prosi o domek!!![/B]

Posted

Lewkonia - dzięki za zaangażowanie - twoje teksty naprawdę trafiają do serca :loveu:
Przepraszam za ostatnie zaniedbania ale włąśnie mamy akcję wyciągania zagłodzonego psa w Jeleniej do hotelu :(

Posted

Seaside - tylko tak mogę pomóc, no jeszcze też trochę finansowo. :razz:

Tymczas u mnie odpada, z względu na czasami krwawe kłótnie moich dwóch ONek - Figi i Bajki z ruin. Trzecia sunia to mogłaby być jatka. A w domu jest u mnie przeciez jeszcze Staruszek - Uchatek ze śnieżnej zaspy.

[B]Ale to jest wątek Diany - wyjątkowej suni o pospolitym wyglądzie, ale pięknej psiej duszy. [SIZE=4]Diana[/SIZE] szuka domku.[/B]

Posted

Diana jest chora ,wymiotuje żółcią cała się trzęsie , badał ją wet. kazał do jutra przegłodzić dał zastrzyk , jest apatyczna boję się żeby to nie było coś poważnego :-( . Jej zdjęcie będzie w piątkowym wydaniu Słowa Polskiego robimy wszystko żeby jej pomóc

Posted

[quote name='Seaside']Słuchajcie a może w okolicy jest jakiś hotel dla psów gdzie możnaby było ją troszkę "podreperować" ?????????????/[/quote]

Ja bym się dołożyła do hotelu (proszę tylko osobę która "prowadzi" sunię ew. o priva jak już będzie coś ustalone)

Posted

Dzisiaj z Dianą jest lepiej , przywiozłam jej jedzenie z domu zjadła ze smakiem , pielęgniarz wypuścił ją dzisiaj z boksu co się raczej nie praktykuje w Schronisku , ponieważ inne psy są zazdrosne i po powtórnym wprowadzeniu na boks mogą ją zaatakować , jednakże Diana w boksie leży cały czas na betonie więc z dwojga złego lepiej żeby miała trochę ruchu pobiegała sobie bez smyczy bardzo się pilnuje , przychodzi na każde zawołanie jest niezwykle karna i dobrze dogaduje się z innymi psami , ale w zimnym boksie totalne załamanie nie ten pies ona bardzo potrzebuje domu boks to dla niej tragedia

Posted

Przejrzałam mapę dogo i znalazłam kilka wpisów o domkach tymczasowych/hotelikach we Wrocławiu i okolicach. Proszę o info czy ktoś już próbował nawiązać kontakt z którąś z tych osób. Za wszelką cenę trzeba ją wyrwać ze schronu.

Posted

Mam drukarkę ale zupełnie nie wiem jak zrobić taki plakat ze zdjęciem , wydaje mi się że lepszym wyjściem byłby jakiś tymczas , ona musi mieć dom i swojego człowieka żadem boks chyba nie wchodzi w rachubę bo właśnie takie miejsce to dla niej tragedia

Posted

[quote name='Beata J.']Napisałam maile z prośbą o tymczas do Zalewskich, ZuziM i Szmaji[/quote]
Szmaja ma zajęty tymczas, bo ma boksreke. Oby Zalewscy lub ZuziaM mięli.. koniecznie trzeba jej coś znaleźć... boje się, że trzeba będzie wątek przenosić na TM, a nie na Znalazły domek... :placz: Gdyby nie jej spore rozmiary, to myślę, że ja mogłabym jej na jakiś czas tymczas dać, ale niestety :(