Seaside Posted October 8, 2006 Posted October 8, 2006 Kochana, znajdziemy ci domek!!!!!!!!!!!!! Quote
Bella11 Posted October 8, 2006 Author Posted October 8, 2006 Może ten obserwator to promyczek nadziei oby? Quote
lewkonia Posted October 8, 2006 Posted October 8, 2006 Noce w październiku są już zimne:-( , a [SIZE=4]Diana[/SIZE] śpi dalej na tym betonie.:placz: :placz: :placz: Quote
lewkonia Posted October 8, 2006 Posted October 8, 2006 Wrocław - do dzieła! [SIZE=4]Diana[/SIZE] nie może pozostać w schronie, bo umrze na depresję schroniskową. To mądra, stateczna sunia. Mieszkała razem z człowiekiem i nie umie się odnaleźć w świecie porzuconych psów. Quote
lewkonia Posted October 8, 2006 Posted October 8, 2006 Bella - zmień tytuł - [B]DIANA - jej Pani zmarła, teraz ona umiera na depresję w schronie. POMOCY![/B] Tytuł niestety nie oddaje grozy sytuacji suni i niewiele osób tu zagląda[B].:shake: [/B] Quote
Bella11 Posted October 8, 2006 Author Posted October 8, 2006 Już zmieniłam , zmieniam go już trzeci raz i jak narazie z marnym skutkiem , może masz racje ten tytuł bardziej chwytliwy i może więcej osób tu zaglądnie a wtedy...................:razz: może Diana znajdzie swoje szczęście Quote
lewkonia Posted October 8, 2006 Posted October 8, 2006 [SIZE=5]Diana [/SIZE][B]dzisiaj znowu będzie spała na betonie we wrocławskim[/B] [B]schronisku.[/B] [IMG]http://upload.miau.pl/2/5023.jpg[/IMG] A przecież ma swoje lata, należy jej się ciepłe posłanko w domku i głaskanie po mądrej psiej głowie. Quote
lewkonia Posted October 8, 2006 Posted October 8, 2006 [B][SIZE=4]Diana[/SIZE] ma 6 lat, pospolity wygląd i marne szanse na domek. A tak baaardzo go potrzebuje po śmierci swojej Pani.[/B] Czy znalazłaby domek, gdyby była puchata, śliczna i młoda???? Śmierć z powodu depresji nie jest tak spektakularna, jak na choroby cielesne.:cool1: Quote
Beata J. Posted October 9, 2006 Posted October 9, 2006 ktoś tu kiedyś zadał pytanie czy nie mozna jej zabierać do biura. Czy pracownicy i kierownictwo schronu próbują jej jakos pomóc? Quote
lewkonia Posted October 9, 2006 Posted October 9, 2006 Dolny Śląsk! Trzeba ja wyciągnąć z tej matni w jakiej się znalazła. Może znajdziemy właściciela, dla którego ważniejszy jest rozum niż uroda.:razz: :razz: :razz: :razz: Quote
Seaside Posted October 9, 2006 Posted October 9, 2006 Dianka umrze bez naszej pomocy!!!!!!!!!!! Jej naprawde niewiele potzreba - cciepły kąt i dobre serce :loveu: Quote
asiaf1 Posted October 9, 2006 Posted October 9, 2006 A może by spróbować w fundacji na rzecz koni - "Nasza Szkapa") Pani Agnieszka Zera tel. 0693 135 440 tam pojechały 2 sunie ze schroniska w Lodzi. Z tego co się zorientowałam to przystań mieści sie w Bielsku Białej. Quote
Bella11 Posted October 9, 2006 Author Posted October 9, 2006 Nie nie można zabrać jej do biura ponieważ tam przebywają inne przeważnie kalekie pieski jest ich sporo więc nie ma już miejsca dla Dianki , w Schronisku jest przepełnienie i Ona musi pozostać w boksie , tracę już nadzieję na znalezienie dla Diany jakiegoś domu , jest coraz chłodniej nie przetrzyma zimnych nocy na betonie . Co z nią będzie ?????????????????:-( Quote
Bella11 Posted October 9, 2006 Author Posted October 9, 2006 Uparcie szukam domu dla grzecznej dziewczynki , Pilne!!!!!!!!!!!!!!! Quote
Beata J. Posted October 9, 2006 Posted October 9, 2006 zmieniłam tytuł aukcji na allegro na jeszcze bardziej przejmujący.Może to cos pomoże. W końcu ktoś musi się ulitować na losem Dianki. Quote
Negri Posted October 10, 2006 Posted October 10, 2006 Nie wiem czy to coś może jeszcze pomóc, ale w sobotę będę w schronisku, to mogę spróbować porobić jeszcze jakieś zdjęcia. :p Tylko znowu będzie problem z włożeniem ich na dogo:eviltong: Bo moje umiejętności..........:shake: Quote
Seaside Posted October 10, 2006 Posted October 10, 2006 damy radę :) Dianunia do góry! Pilnie potrzebny domek przed zimą!!! Quote
Bella11 Posted October 10, 2006 Author Posted October 10, 2006 Negri bardzo prosimy o nowe zdjęcia Ty masz talent do robienia wspaniałych fotek , mam nadzieję że to pomoże Dianie Quote
Recommended Posts