Jump to content
Dogomania

Diana-jej Pani zmarła, teraz Ona umiera w schronisku Wrocław, Już w nowym domu

Recommended Posts

• Replies 516
  • Created
  • Last Reply

Top Posters In This Topic

Posted

Wrocław - do dzieła!

[SIZE=4]Diana[/SIZE] nie może pozostać w schronie, bo umrze na depresję schroniskową. To mądra, stateczna sunia. Mieszkała razem z człowiekiem i nie umie się odnaleźć w świecie porzuconych psów.

Posted

Bella - zmień tytuł - [B]DIANA - jej Pani zmarła, teraz ona umiera na depresję w schronie. POMOCY![/B]

Tytuł niestety nie oddaje grozy sytuacji suni i niewiele osób tu zagląda[B].:shake: [/B]

Posted

Już zmieniłam , zmieniam go już trzeci raz i jak narazie z marnym skutkiem , może masz racje ten tytuł bardziej chwytliwy i może więcej osób tu zaglądnie a wtedy...................:razz: może Diana znajdzie swoje szczęście

Posted

[SIZE=5]Diana [/SIZE][B]dzisiaj znowu będzie spała na betonie we wrocławskim[/B] [B]schronisku.[/B]

[IMG]http://upload.miau.pl/2/5023.jpg[/IMG]

A przecież ma swoje lata, należy jej się ciepłe posłanko w domku i głaskanie po mądrej psiej głowie.

Posted

[B][SIZE=4]Diana[/SIZE] ma 6 lat, pospolity wygląd i marne szanse na domek. A tak baaardzo go potrzebuje po śmierci swojej Pani.[/B]

Czy znalazłaby domek, gdyby była puchata, śliczna i młoda????

Śmierć z powodu depresji nie jest tak spektakularna, jak na choroby cielesne.:cool1:

Posted

Dolny Śląsk! Trzeba ja wyciągnąć z tej matni w jakiej się znalazła.

Może znajdziemy właściciela, dla którego ważniejszy jest rozum niż uroda.:razz: :razz: :razz: :razz:

Posted

A może by spróbować w fundacji na rzecz koni - "Nasza Szkapa") Pani Agnieszka Zera tel. 0693 135 440
tam pojechały 2 sunie ze schroniska w Lodzi.
Z tego co się zorientowałam to przystań mieści sie w Bielsku Białej.

Posted

Nie nie można zabrać jej do biura ponieważ tam przebywają inne przeważnie kalekie pieski jest ich sporo więc nie ma już miejsca dla Dianki , w Schronisku jest przepełnienie i Ona musi pozostać w boksie , tracę już nadzieję na znalezienie dla Diany jakiegoś domu , jest coraz chłodniej nie przetrzyma zimnych nocy na betonie . Co z nią będzie ?????????????????:-(

Posted

Nie wiem czy to coś może jeszcze pomóc, ale w sobotę będę w schronisku, to mogę spróbować porobić jeszcze jakieś zdjęcia. :p Tylko znowu będzie problem z włożeniem ich na dogo:eviltong: Bo moje umiejętności..........:shake: