Jump to content
Dogomania

Moja Doxa- owczarek belgijsko -niemecki! Niepowtarzalna ukochana :))

Recommended Posts

• Replies 227
  • Created
  • Last Reply

Top Posters In This Topic

Posted

juz podrapana, a to moje ulubione zdjecie:D reszta jutro. a na nosie ranka, bo ja ugryzl pies przez brame...pies wielkosci ratlerka:D
[IMG]http://images3.fotosik.pl/177/b5471f07525b42e3.jpg[/IMG]

Posted

[quote name='majafaja']Dziekuj Dina 2 :cool3: :loveu::loveu::loveu:[/quote]

Naprawdę takiego psa nie widziałam, jest niepowtarzalny:lol: Możesz mi wierzyć, albo nie;)

Posted

no to prosze:) na specjalne zyczenie Diny:D
[IMG]http://images2.fotosik.pl/181/b0244339f259d2b9.jpg[/IMG]

TAK!! to ja!! tak, tak.... mam 23 lata:P:P a to moja sunia:) tk, tak...ona ma 8 lat:)
wiem wiem, obie nie wygladamy na swóje wiek:P wiecznie młode...

Posted

[quote name='majafaja']no to prosze:) na specjalne zyczenie Diny:D
[IMG]http://images2.fotosik.pl/181/b0244339f259d2b9.jpg[/IMG]

Dziękuję, teraz jest usatysfakcjonowana:lol: Ja tez wolałabym na Twoim miejscu, gdyby sunia bawiła się patykami;)

Posted

hehe, a wiesz moja na widok patyków ma jedna misje - destroy it!!! i rozgryza na kawalezki, wtedy spokoj :P

a widok kamienia ma inna misje - Nieśc, nieść... hehehe

Posted

[quote name='mila_2']a ja Doxi poznałam osobiście:eviltong::eviltong::eviltong::eviltong:
[/quote]

Fajnie:lol:

Moja też lubi obgryzać patyki do samego końca, potem to co mi przynosi do rzucania, nie bardzo już się nadaje:) Ostatnio zaczęła kamyki przynosić, więc musze uważać na nią.

Posted

no tak na kamyki musisz uwazac.. a zwlaszcza na osoby,ktore te patyki rzucaja!!!

moj wujek kiedys rzucil jej taki wielki kamien!!! :angryy: i ona go ZłAPAłA W LOCIE!!!a zeby az brzekneły....! ja to myslalam, ze pare straciła...:shake:

a dzis wdepnela w kupe ( nie jej wina, w tym pie... miescie NIKT NIE SPRZATA ZA SWOIM PSEM!!! :angryy::angryy:oprocz mnie )...UUU... było smierdzace czyszcenie stopki:D

Posted

[quote name='majafaja']no tak na kamyki musisz uwazac.. a zwlaszcza na osoby,ktore te patyki rzucaja!!!

moj wujek kiedys rzucil jej taki wielki kamien!!! :angryy: i ona go ZłAPAłA W LOCIE!!!a zeby az brzekneły....! ja to myslalam, ze pare straciła...:shake:[/quote]

Staram się:) Ale ludzie nie mają wyobraźni, chcą rzucać kamyki, które z łatwością mogłaby połknąć:angryy:

[quote name='majafaja']
a dzis wdepnela w kupe ( nie jej wina, w tym pie... miescie NIKT NIE SPRZATA ZA SWOIM PSEM!!! :angryy::angryy:oprocz mnie )...UUU... było smierdzace czyszcenie stopki:D[/quote]

U nas sytuacja z kupami wygląda tak samo:)
Współczuję mało przyjemnego czyszczenia stópki;)

Posted

no niestety.. wyobrazni czesto brakuje!
sama bylam kiedys swaidkiem, jak pies udusil sie przez swojego wlasciciela - za mala pilke mial, utknela mu w gardle ;/ okropnosc!! a to przeciez pilka, nie kamien...

no z psiakami tak to juz jest:) ciaaagle trzeba miec na oku co robia!! DOxa uwielbia nosic kasztany. pomyslalm spoko - niech sobie nosi.

ona ma chora trzustke.. i zobaczylam ze pol kasztana zezarla to mnie trafilo !! i kasztan polecial do smieci :P