Jump to content
Dogomania

Lolek, Bobi, Malwina i Jessi zgraja diablow ;) od najmniejszego do najwiekszego :*

Recommended Posts

Posted

Bardzo się cieszę że pierwszy dzień mija spokojnie :)

Suzi wczoraj popiskiwała - ale teraz nie wiem czy z tęsknoty czy z bólu brzucha - bo po tym jak wczoraj wciągnęła mi kanapkę w pracy - dostała biegunki. Sami ma kupki idealne.
Sami za to nie przejeła się w ogóle nieobecnością brata i zajadała się w najlepsze żwaczami.

Czekam niecierpliwie na zdjęcia!

• Replies 4.9k
  • Created
  • Last Reply

Top Posters In This Topic

Posted

[quote name='A&L'][B][COLOR=red]SORRY ZA OFFA, ALE SYTUACJA JEST PODBRAMKOWA. PROSZĘ, ZAJRZYJCIE: [URL="http://www.dogomania.pl/threads/215637-Skazana-na-powoln%C4%85-%C5%9Bmier%C4%87-%C5%82ysa-udr%C4%99czona-suczka-potrzebna-pomoc!?p=17755305#post17755305"]http://www.dogomania.pl/threads/215637-Skazana-na-powoln%C4%85-%C5%9Bmier%C4%87-%C5%82ysa-udr%C4%99czona-suczka-potrzebna-pomoc!?p=17755305#post17755305[/URL][/COLOR][/B][/QUOTE]
nic sie nie stalo:)

[quote name='bluerat']Bardzo się cieszę że pierwszy dzień mija spokojnie :)

Suzi wczoraj popiskiwała - ale teraz nie wiem czy z tęsknoty czy z bólu brzucha - bo po tym jak wczoraj wciągnęła mi kanapkę w pracy - dostała biegunki. Sami ma kupki idealne.
Sami za to nie przejeła się w ogóle nieobecnością brata i zajadała się w najlepsze żwaczami.

Czekam niecierpliwie na zdjęcia![/QUOTE]

narazie zrobil pierwsze siku na dworze, sniadanie zjadl razm z Bobim(kazdy w swojej misce i swoja karme)za to woda jest wspolna:)
od 8 bawili sie razem z Bobim na lozku ale balam sie ze jak Lolek spadnie to moze sobie cos zrobic wiec dalam ich na podloge i szaleli na podlodze 40min(pilam kawe i ich oberwowalam gdybym miala kamere to bym ich nagrala bo az w to sama nie mogla uwiezyc ze tak szybko sie zakumplowali), potem chwile odpoczeli i wzielam ich na spacer, spotkalismy Kulke(suczka mieszaniec jamnika) wiec juz sie zapoznal z nia, za to Bobi pilnowal zeby Kulka mu krzywdy nie zrobila(jest troche szalona wiec moglaby niechcacy mu zrobic krzywde)
Lolek wogole nie wyglada na spokojnego, ciagle ma jakies pomysly i kogos zacheca do zabawy, widac ze uwielbia spacery jak tylko zauwazy ze Bobiemu ubieram szelki to on zaraz przychodzi do mnie i sie domada wziecia na spacer, czesanie to tez nie da sie go oszukac jak widzi ze zaczynam Bobiego czesac to on sie wciska na kolana i tez chce byc czesany, taka mala papuga to jest, nawet o jedzenie nie rywalizuja tylko spokojnie czekaja

[quote name='magdabroy']Fajny maluszek :loveu:[/QUOTE]

[quote name='Aleksandra95']gratuluję nowego psiaka. :)[/QUOTE]

dzieki dziewczyny:)

Posted

ogromne gratulacje :)
jestem w szoku, bo napisałaś, że w przyszłym roku chciałabyś Staffika. No to jak się dowiedziałam, że masz nowego psa to obstawiałam właśnie małego Staffika. i patrzę a tu York ;) szybko pojawił się kolejny pies, bo nie dawno dopiero co przyzwyczaiłam się, że masz Malwinkę...
oby dobrze Ci się chłopak chował ;)
wszyscy biorą psiaki i ja też chcę :placz::placz::placz:

Posted

[quote name='deer_1987']a jak z malwinka zapoznajesz?[/QUOTE]

spedzaja czas ze soba tylko jak zacznie szczekac i niechce skaczyc(tak okazuje zazdrosc) to robie jej nara,
ona zaczyna zawsze szczekac jak tylko dotkne Lolusia albo Bobusia

[quote name='kalyna']ogromne gratulacje :)
jestem w szoku, bo napisałaś, że w przyszłym roku chciałabyś Staffika. No to jak się dowiedziałam, że masz nowego psa to obstawiałam właśnie małego Staffika. i patrzę a tu York ;) szybko pojawił się kolejny pies, bo nie dawno dopiero co przyzwyczaiłam się, że masz Malwinkę...
oby dobrze Ci się chłopak chował ;)
wszyscy biorą psiaki i ja też chcę :placz::placz::placz:[/QUOTE]

no plany zmienione

Posted

[quote name='kalyna']to już nie planujesz Staffika? czy będzie 4 psiak :loveu:[/QUOTE]

bedzie tylko poszly plany na pozniejszy tor z wzgledu paru spraw..... wiec jeszcze nie wiem dokladnie kiedy bedzie ale napewno nie w najblizszym czasie bardzo mozliwe ze dopiero za pare lat....

****************************************************************************************
no i Lolek zrobil mi niespodzianke dzisiaj, bylismy na spacerze przyszlismy dalam mu jesc potem zaczal popiskiwac wiec sie zorientowalam ze mu sie chce jakas potrzebe fizjologiczna no wiec wzielam malego na dwor ale nic nie zrobil, przyszlismy do domu zaczal sie gonic z Bobim, za chwile przylatuje szczesliwy w niebo glosy a ja czuje smrod, maly zrobil sobie kupke w salonie i przybiegl sie pochwalic, przyszlam posprzatac ,a Lolek przybiegl do mnie i sie cieszyl. co za lobuz z niego.

Posted

A to ci niespodzianka wątpliwa. A do podkładu miał daleko? Zapamiętał już sobie gdzie w domu się sika w razie potrzeby?
Jak z apetytem? Dopisuje? Kupka normalna/prawidłowa?
Czekam niecierpliwie na pierwsze zdjęcia z nowego domu!

Posted

[quote name='deer_1987']U nas zdjecie dla Ciebie :)[/QUOTE]

juz oczy sie nacieszyly Pepperem:)

[quote name='unikatowydiament']Gratuluję nowego członka rodzinki:)[/QUOTE]

dzieki,
no do mojego faceta dopiero wczoraj wieczorem doszlo ze rodzinka sie powiekszyla he he ale dlugo myslal nad tym:D

[quote name='bluerat']A to ci niespodzianka wątpliwa. A do podkładu miał daleko? Zapamiętał już sobie gdzie w domu się sika w razie potrzeby?
Jak z apetytem? Dopisuje? Kupka normalna/prawidłowa?
Czekam niecierpliwie na pierwsze zdjęcia z nowego domu![/QUOTE]

nie ma dalko do podladu ma go w lazience ,a lazienka jest celowo caly dzien otwarta , siusial juz na niego pare razy no ale chyba stwierdzil po co biec do lazienki na podklad jak Bobi mu wtedy ucieknie a musi go miec na oku, bo to bylo podczas zabawy, raz nasiusial a dokladniej wczoraj o 18tej na dywan a tak to leci na podklad, o dziwo rano dzisiaj o 6tej piszczal i szybko im zalozylam smycze(Bobusiowi i Lolusiowi) ja bylam w pizamie i tak pobieglam z nimi na dwor i Lolus zrobil sobie kupke, liczyly sie sekundy a ze mieszkam w domu prywatnym to na podworku nikt mnie nie widzial

co do apetytu to maly cwaniak z niego na sniadanie je miesko z puszki(tak jest nauczony Bobi)a sucha karme zostawi, wczoraj juz zaczal pomalu jesc sucha karme(dostaje ja popoludniu i na wieczor), pol zwacza pokonal w 20min(myslalam ze mu to dluzej pojdzie), dzisiaj mama jechala do centrum Rybnika i ma kupic lets bite(bo pomalu kacza nam sie miesne smakolyki dla szczeniaka mam tylko to co Bobi je czyli suszone miesko: piers z kurczaka rozne ksztalty, frytki wolowe, losos suszony a oprocz miesnych mamy jeszcze ciastka i dropsy),Lolkowi smakuje tez suszony losos(dostal malutki kawalek bo widzial ze Bobi je, a Bobi nie moze wszystkiego jesc). A tak ogolnie zaczyna pomalu jesc bez inwazyjnie co zauwazylam nie przejada sie(co mnie cieszy)
tylko zaszelesci cos i on pierwszy juz jest

kupki ladne he he tylko takie male wg kupek od Bobiego i sie smieje ze musze ich szukac pod lupa:D

co do fotek to beda dopiero jak moj przyjedzie bo moim tel jakies brzydkie wychodza tak jak by Lolek byl bialy
moj ma dobra cyfrowke wiec i fotki ladne wychodza , a przyjedzie dopiero za tydzien w nd, mial przyjechac w ta nd ale ma wyklady

zapomnialam jeszcze dodac
wczoraj maly zaczal sciagac Bobiemu spinke z glowy wiec wpadlam na pomysl ze mu tez zapne wloski(co prawda ma je jeszcze za krotkie)ale spinka trzymala sie chwile tzn ok 15min a maly chodzil dumny jak paw, potem spinka spadla , a on zapomnial o niej

Posted

Hej Aniulka!!!

Nie było mnie dawno a tu proszę masz nowego członka rodziny!

Loluś jest prześliczny, a kolorki będzie miał przepiękne ! Czarnulek mały!

Pozdrawiam i chcę więcej zdjęć najlepiej całej trójki!

Posted

Hej Ania :) może daj podkład do pokojów tak gdzie najwięcej przebywacie, będzie małemu łatwiej :) jak Jazz był mały to miał podkład i na górze i na dole, więc zawsze miał dostęp i mógł szybko trafić, chociaż mój cwaniaczek wolał siusiać gdzie indziej szczególnie na dole, więc tam podkład był w sumie zawsze czysty :lol:

Posted

[quote name='kaaamila1']Hej Aniulka!!!

Nie było mnie dawno a tu proszę masz nowego członka rodziny!

Loluś jest prześliczny, a kolorki będzie miał przepiękne ! Czarnulek mały!

Pozdrawiam i chcę więcej zdjęć najlepiej całej trójki![/QUOTE]

[quote name='chrupcia']Hej Ania :) może daj podkład do pokojów tak gdzie najwięcej przebywacie, będzie małemu łatwiej :) jak Jazz był mały to miał podkład i na górze i na dole, więc zawsze miał dostęp i mógł szybko trafić, chociaż mój cwaniaczek wolał siusiać gdzie indziej szczególnie na dole, więc tam podkład był w sumie zawsze czysty :lol:[/QUOTE]

czesc:)
nie chce zapeszac ale maly dzisiaj ani razu nic nie zrobil w domu, zalatwia sie na podworku, jak by reka odjac....
chyba zrozumial ze jak nie zacznie zalatwiac sie na dworze to nie bedzie spal w lozku....
oby to nie bylo tylko chwilowo, jak by sie nauczyl zalatwiac na dworze to by bylo super:)
no ale co prada to prawda cierpliwosc poplaca :)
Bobi nauczyl sie zalatwiac na dworze w tydzien,
Malwinka w miesiac
Lolek dopiero zobaczymy

Posted

Cześć Anka :multi:

[url]http://img522.imageshack.us/img522/765/ultranegra135weeksstard.jpg[/url] jejku jakie słodkości :loveu: Śliczny jest :loveu:

Posted

czesc:)

jakos nie mialam jeszcze problemu z psami, chociaz kazdy pies jest inny, wyrabiac wyrabiam i to bez problemu, a Malwinka jest z nami juz dluzej niz mies;)

Posted

[IMG]http://img94.imageshack.us/img94/6681/dsc03683jakzmniejszycfo.jpg[/IMG]

[IMG]http://img9.imageshack.us/img9/7856/dsc03686jakzmniejszycfo.jpg[/IMG]

[IMG]http://img543.imageshack.us/img543/6286/dsc03691jakzmniejszycfo.jpg[/IMG]

[IMG]http://img41.imageshack.us/img41/8513/dsc03696jakzmniejszycfo.jpg[/IMG]

[IMG]http://img440.imageshack.us/img440/6308/dsc03703jakzmniejszycfo.jpg[/IMG]