Jump to content
Dogomania

Lolek, Bobi, Malwina i Jessi zgraja diablow ;) od najmniejszego do najwiekszego :*

Recommended Posts

• Replies 4.9k
  • Created
  • Last Reply

Top Posters In This Topic

Posted

moj ma 1bluze, 1pelerynka przeciwdeszczowa no i teraz kombinezon a jak bedzie w nim chodzil to nie wiem,
bluze mu ubieram jak sie trzesie z zimna albo jak nas deszcz zlapal i nie mial peleryny
peleryne ubieram mu tylko jak deszcz pada,
a tak to Bobi smiga bez ciuchow
na kombinezon zdecydowalam sie dlatego ze co zime trzas sie na mrozie i spacery byly piecio minutowe a dokladniej tylko na siku i kupke

Posted

Hej Aniu, życzę Ci żeby ten kombinezon nie był dla Was stratą pieniędzy, ja nie inwestowałam w cuda sklepowe, bo są drogie, uszyła mi krawcowa ortalionowy cieniutki kombinezon tyle żeby nie mokły mu włosy i było mu automatycznie cieplej, a ten mały diabeł nie chce w nim też za bardzo chodzić to co dopiero w takim zimowym.

Jazz u rodziny gdzie sie urodził był wołany Bobikiem hehe

Posted

no wlasnie zobacze dopiero jak to bedzie, szkoda mi bylo Bobiego nie raz jak musielismy isc 2km albo i wiecej w mrozie bo sie caly trzasl wiec teraz zainwestowalam w kombinezon no ale wszystko sie okaze jak go dostane

Posted

[quote name='dysia-u']http://img851.imageshack.us/img851/3879/dsc00422jakzmniejszycfo.jpg
śliczny
taki ma już długi ten włos. Kiedy Mejsula takiego sie doczeka?!

he he ja jak Bobiego obetne to dlugo sie przyzwyczajam do jego krotkiej fryzury i teskie za koltunami itp

[quote name='Yorkomanka']śliczny Bobi :loveu:
i fajne panienki z tyłu:evil_lol:

o ta sa ukochane panienki od Bobiego a dokladniej to gonienia:D

Posted

czesc:)

moi ogolnie nie reaguja na kury ale jak kura jest gdzies blisko to zaraz ja gonia, martwia sie zeby mieli co jesc, musza sami upolowac zeby miec co zjesc:D
zla ze mnie wlascicielka psow:diabloti:

jakie psiaki sa dzisiaj szczesliwe ze jestem w domu, a wczoraj jak wrocilam to 30min mnie lizali i sie przytulali nawet nie umialam sie przebrac , a jak poszlismy na spacer wieczorem to mnie wyciagli na godzinny spacer ale chyba w nich aniol wstapil bo szli jak Pan Bog przykazal, a nie skakali i glupoty wymyslac....

psie aniolki ale to tylko z pozoru bo dzisiaj to juz diably na maxa:diabloti:

jeszcze wczoraj ich kapalam Bobi byl grzeczny jak zawsze ale za to Malwine glupoty chwycily w wannie i cala lazienke mi zalala no i ja przy okazji bylam cala mokra(biedna Malwinka myslala chyba ze sama nie umiem sie okapac i musiala mi pomoc)a ile radosci miala przy temu, za to ja mialam potem duzo wycierania:evil_lol: