phase Posted June 9, 2014 Posted June 9, 2014 Piękne fotki! A bryka jaka :loveu::loveu: I my życzymy dużo dużo szczęścia!! Quote
ania90 Posted June 9, 2014 Author Posted June 9, 2014 unikatowydiament napisał(a):i od Nas Aniu wszystkiego dobrego,mnóstwo szczęścia i radości na nowej wspólnej drodze życia phase napisał(a):Piękne fotki! A bryka jaka :loveu::loveu: I my życzymy dużo dużo szczęścia!! Dziekujemy :) Cale wesele ja organizowalam , a Marcin tylko kase musial dac :eviltong: :evil_lol: Kobieta rzadzi :diabloti: Jeszcze pierwszy taniec byl inny bo byl mix , i tort tez byl inny :eviltong: W koncu nie lubie starych zasad , lubie cos nowego i dlatego wesele bylo cale na luzno nawet bryka w wersji sportowej musiala byc, hi hi i zadnego stresu nie bylo przed slubem ani w tym dniu :multi: jedynie Marcin pomylil przysiege i musial ja powtarzac bo ksiadz czytal cale zdanie zamiast pare wyrazow tylko :mad: tak sie bawilismy ze do dzis moje nogi dochodza do formy, gdyby nie to ze juz wogole ustac nie potrafilam na nogach to wesele by trwalo jeszcze ze 3-4godz dluzej, zamiast 15godz tancow to by bylo ok 20godz :lol: Quote
ania90 Posted June 19, 2014 Author Posted June 19, 2014 oto kolezenstwo od Bobiego i Lolka Maxia ma 14lat, a Kuba (w kojcu) 6lat Quote
*Magda* Posted June 19, 2014 Posted June 19, 2014 To jak to teraz jest? Ty, Lolek i Bobik mieszkacie u Twojego męża? A Malwinka i Jessi zostały u Twoich rodziców? Quote
ania90 Posted June 19, 2014 Author Posted June 19, 2014 magdabroy napisał(a):To jak to teraz jest? Ty, Lolek i Bobik mieszkacie u Twojego męża? A Malwinka i Jessi zostały u Twoich rodziców? Tak to jest , nie da rady inaczej zrobic jak sie ma warunki jakie ma.... Wazne ze psiaki maja dobra opieke i sa szczesliwe :) Mieszkam w bloku, a zdjecia byly robione wczoraj na grillu Quote
Oscar Patric Posted June 20, 2014 Posted June 20, 2014 Ani,masz rację,najważniejsze aby siaki były szczęśliwe i miały wszystko:loveu: Quote
Recommended Posts