ania90 Posted June 21, 2012 Author Posted June 21, 2012 to sa moje prywatne mopy:evil_lol: minus takich mopow jest taki ze duzo lasu przynosza do domu:angryy: ale i tak nie oddalabym ich nikomu;) Quote
Patik Posted June 21, 2012 Posted June 21, 2012 ania90 napisał(a):to sa moje prywatne mopy:evil_lol: minus takich mopow jest taki ze duzo lasu przynosza do domu:angryy: ale i tak nie oddalabym ich nikomu;) Piękne mopy, znam to znoszenie wszystkiego :P albo jak Doris wskoczy do wody i potem na piaseczek i się wytarza to robi się reggae pies z dredami :P:P Quote
Ptysiak Posted June 21, 2012 Posted June 21, 2012 ania90 napisał(a):to sa moje prywatne mopy:evil_lol: minus takich mopow jest taki ze duzo lasu przynosza do domu:angryy: ale i tak nie oddalabym ich nikomu;) Prywatne i bezcenne mopy ;) Skoro przynoszą Ci las to plus bo pachnie choinką w domu :evil_lol: Quote
Daga&Maks Posted June 21, 2012 Posted June 21, 2012 mój na łapach też różne skarby przynosi do domu, a potem chodzę po mieszkaniu i zbieram listki, patyczki Quote
:: FiGa :: Posted June 21, 2012 Posted June 21, 2012 Czy psy Twoich rodzicow maja swieza wode w te upaly? :roll: Quote
ania90 Posted June 22, 2012 Author Posted June 22, 2012 Patik napisał(a):Piękne mopy, znam to znoszenie wszystkiego :P albo jak Doris wskoczy do wody i potem na piaseczek i się wytarza to robi się reggae pies z dredami :P:P Ptysiak napisał(a):Prywatne i bezcenne mopy ;) Skoro przynoszą Ci las to plus bo pachnie choinką w domu :evil_lol: dagaa111 napisał(a):mój na łapach też różne skarby przynosi do domu, a potem chodzę po mieszkaniu i zbieram listki, patyczki gdy to byly swieze liscie i inne rosliny to bym sie cieszyla bo przynajmniej w domu bylby zapach, a ze to sa suszki to zadowolona nie jestem:evil_lol: z Lolka jest wiekszy mop poniewaz on tego wiecej przyniesie niz Bobi, a co do wody to panicze nie chca wchodzic oni wola czysta ciepla wode w wannie niz tam z jakiego zbiornika wodnego na dodatek z maseczka odzywcza:diabloti: :: FiGa :: napisał(a):Czy psy Twoich rodzicow maja swieza wode w te upaly? :roll: psy dostaja dziennie czysta swieza wode i jedzenie, biegaja po podworku, chodza na spacery, maja cien itp i tak jest od zawsze, a w kojcu sa tylko jak brama jest otwarta bo kto normalny bedzie zamykal brame i wypuszczal psa na 30min? Quote
Aleksa. Posted June 22, 2012 Posted June 22, 2012 ania90 napisał(a): psy dostaja dziennie czysta swieza wode i jedzenie, biegaja po podworku, chodza na spacery, maja cien itp i tak jest od zawsze, a w kojcu sa tylko jak brama jest otwarta bo kto normalny bedzie zamykal brame i wypuszczal psa na 30min? JA ! no chyba że jestem nienormalna :roll: :evil_lol: otwierając bramę albo trzymam psa za oborze aż mama wyjedzie zamykam bramę, puszczam psa. ;) albo zamykam ją na minute zamykam brame wracam wypuszczam psa i jadę ! nieważne czy na 5 min, 10, 15 czy kilka godzin ;) Quote
ania90 Posted June 22, 2012 Author Posted June 22, 2012 Aleksandra95 napisał(a):JA ! no chyba że jestem nienormalna :roll: :evil_lol: otwierając bramę albo trzymam psa za oborze aż mama wyjedzie zamykam bramę, puszczam psa. ;) albo zamykam ją na minute zamykam brame wracam wypuszczam psa i jadę ! nieważne czy na 5 min, 10, 15 czy kilka godzin ;) kazdy ma swoje zasady, ja uwazam ze jak pies zostanie na 30 min sam to nic mu sie nie stanie;) sa miejsca gdzie nie mozna wziasc psa , no chociaz szczerze to staram sie ich brac wszedzie z soba no ale do pracy ich wziasc nie moge.... Quote
:: FiGa :: Posted June 22, 2012 Posted June 22, 2012 Wolalam zapytac, bo patrzac na stan w jakim sa te psy wydaje mi sie ze wszystkiego sie mozna spodziewac... Quote
ania90 Posted June 22, 2012 Author Posted June 22, 2012 :: FiGa :: napisał(a):Wolalam zapytac, bo patrzac na stan w jakim sa te psy wydaje mi sie ze wszystkiego sie mozna spodziewac... ok rozumiem;) Quote
ania90 Posted June 22, 2012 Author Posted June 22, 2012 pajak krzyzak, widac krzyz tylko trzeba sie przyjzec porzadnie;) Quote
ania90 Posted June 22, 2012 Author Posted June 22, 2012 (edited) przyblizenie lokatora ktory mieszkal sobie u nas przez 4dni, i jadl obiad Edited June 22, 2012 by ania90 Quote
*Magda* Posted June 22, 2012 Posted June 22, 2012 https://lh4.googleusercontent.com/-6xAaeD5Ncy8/T-TJyik95hI/AAAAAAAAANc/V9ynCKi22tg/s512/DSC01608.jak-zmniejszyc-fotke_pl.jpeg Malwinka :loveu: A czemu psiaki są na smyczach? Quote
Patik Posted June 23, 2012 Posted June 23, 2012 Piękne mordki i pajączki też ;] Co ty robisz,że twoje Yorki mają takie śliczne włoski?? piękne są uwielbiam takie psy w dłuższych włosach :D Quote
ania90 Posted June 23, 2012 Author Posted June 23, 2012 [quote name='magdabroy']https://lh4.googleusercontent.com/-6xAaeD5Ncy8/T-TJyik95hI/AAAAAAAAANc/V9ynCKi22tg/s512/DSC01608.jak-zmniejszyc-fotke_pl.jpeg Malwinka :loveu: A czemu psiaki są na smyczach? to sa smycze 10m, a sa na nich bo cale ogrodzenie jest nie szczelne i mogliby zwiac, juz raz Bobiego gonilam przez godz wiec wole nie ryzykowac ze znowu wpadnie na taki pomysl a za nim Lolek i Malwina. Starczy jeden kot na horyzoncie i juz u moich psow guchota nastepuje.... Quote
ania90 Posted June 23, 2012 Author Posted June 23, 2012 Patik napisał(a):Piękne mordki i pajączki też ;] Co ty robisz,że twoje Yorki mają takie śliczne włoski?? piękne są uwielbiam takie psy w dłuższych włosach :D pajakow to ja sie panicznie boje ale musialam zrobic te zdjecie zeby udowodnic M ze jest taki potwor na moim podworku, oczywiscie zdjecie robilam z odleglosci 1m ;) co do wlosow to oprocz kapieli (raz na tydzien), czesania (dziennie 2razy), oliwienia (raz na tydzien) nic wiecej nie robie. no raz na jakis czas obcinam uszka i lapki, no i szate raz na pol roku podetne troszke Quote
Patik Posted June 23, 2012 Posted June 23, 2012 Oliwienie czy ,bo ja jestem z tych mniej wiedzących :P:P?? A co do pająków ,to ja lubie o ile nagle mi nie wyskoczy z za szafy i nie lubie takich włśnie ogrodowych,ale tarantule,ptaszniki są świetne :P Quote
ania90 Posted June 23, 2012 Author Posted June 23, 2012 Patik napisał(a):Oliwienie czy ,bo ja jestem z tych mniej wiedzących :P:P?? A co do pająków ,to ja lubie o ile nagle mi nie wyskoczy z za szafy i nie lubie takich włśnie ogrodowych,ale tarantule,ptaszniki są świetne :P olejkiem smaruje wloski(troche, nie za mocno), wtedy sie lepiej ukladaja i rozczesuja:) Quote
*Magda* Posted June 23, 2012 Posted June 23, 2012 https://lh5.googleusercontent.com/-ZxPyDYBl7ZY/T-VnlSYKgFI/AAAAAAAAAPQ/79d5f0bLcDM/s640/DSC04227.jak-zmniejszyc-fotke_pl.jpeg kociaste :loveu: Quote
Recommended Posts