Jump to content
Dogomania

Lolek, Bobi, Malwina i Jessi zgraja diablow ;) od najmniejszego do najwiekszego :*

Recommended Posts

• Replies 4.9k
  • Created
  • Last Reply

Top Posters In This Topic

Posted

[quote name='Pegaza']Oj tam oj tam snikersa jej zalujesz:evil_lol:
nastepnym razem kup dwa hehe[/QUOTE]

ha ha kupilam cala paczke snikersow, a w niej 6 batonow wiec teraz moze sie poczestowac :D :diabloti: :evil_lol:

Posted

U was tyle śniegu? u mnie to juz wiosna . A jak psy reagują na koty bo z moim to na ręce i do domu jak jakiegoś zobaczy wtedy juz ani siku ani kupy nie bedzie bo biega szuka go . A jak usłyszy innego psa to wtedy sam prowadzi do domu .

Posted

[quote name='polok07111991']U was tyle śniegu? u mnie to juz wiosna . A jak psy reagują na koty bo z moim to na ręce i do domu jak jakiegoś zobaczy wtedy juz ani siku ani kupy nie bedzie bo biega szuka go . A jak usłyszy innego psa to wtedy sam prowadzi do domu .[/QUOTE]

u nas to dopiero drugi dzien jest bez sniegu bo tak to co stopnialo to znowu nasulo i tak w kolko, za to od 2dni ciagle pada deszcz i juz mozna tylko pomarzyc zeby isc na dwor szalec. a to sa fotki robione jak nie mialam laptopa i jeszcze mi pare fotek zostalo do wrzucenia snieznych czyli ok tygodnia stare;)
co do kotow to Malwina szczeka na nie i ciagnie w ich strone no a chlopaki to bardzo chetnie chca gonic koty a przy temu udaja ze sa glusi na wolanie dlatego tez nie spuszczam psow ze smyczy no i jeszcze mieszkamy b blisko drogi gdzie jezdza ludzie bez rozumu wiec ryzykowac nie zamierzam. Spokojnych okolic nie mamy w poblizu wiec psy sa zawsze na smyczy no chyba ze jest cieplo i mam czas to ich puszcze biegac po wlasnym podworku i patrze czy nie ma jakiegos kota w poblizu bo wtedy to jest masakra:-(

Guest Dreaming
Posted

[quote name='ania90']kosc tam byla zakopana;)[/QUOTE]

Aaaaaaaaa teraz się rozumie ;)

Super fotki ;)

Posted

[quote name='Patka & Alan']Aaaaaaaaa teraz się rozumie ;)

Super fotki ;)[/QUOTE]

jeszcze mam pare dworowych i zaraz je wrzuce:)
aha image mi zrobilo mix ze zdjec wiec wyjasniam:
tam gdzie sa psy z kotem to sa swierzutkie fotki, a tam gdzie sa na sniegu to fotki z kilku dni