ania90 Posted February 8, 2012 Author Posted February 8, 2012 magdabroy napisał(a):Świetne kociaki :loveu: Widzę, że mają miseczki "na pięterku" jak mój Lumpek :) Twoja siostra ma jakieś inne zwierze oprócz kotów, że muszą mieć miseczki wyżej?? nie, ale jak psy przyjada to zaraz leca do misek od kotow wiec miski musza leciec na pietro:razz: Quote
ania90 Posted February 10, 2012 Author Posted February 10, 2012 unikatowydiament napisał(a):witamy się cieplutko:) witamy :) ale uporczywa zima.... Quote
Yorkomanka Posted February 10, 2012 Posted February 10, 2012 może właśnie wychodzili na spacer? ;) Quote
Aleksa. Posted February 10, 2012 Posted February 10, 2012 deer_1987 napisał(a):po co im w domu bluzy? :razz: chciałam o to zapytać.:D Quote
ania90 Posted February 11, 2012 Author Posted February 11, 2012 wrocilismy ze spaceru i nie zdarzylam im sciagnac bluz bo zaraz zaczeli wariacje w cieplym domu. A ponizej -15* chodza w bluzach po dworze i to jeszcze jak na skazanie, wola szalec na dworze bez bluz. Dlatego nie robie fotek dworowych poniewaz przy takiej temp trzeba ich zmuszac do wyjscia na dwor i to jeszcze na szybkie zalatwienie psich potrzeb Quote
zuzolandia Posted February 11, 2012 Posted February 11, 2012 Witankoo;-) ale maja świetne bluzy hihih ..mizianko dla kudełek ;-) Quote
ania90 Posted February 12, 2012 Author Posted February 12, 2012 [quote name='zuzolandia']Witankoo;-) ale maja świetne bluzy hihih ..mizianko dla kudełek ;-) a juz myslalam ze o nas zapomnialas:mad: Quote
dysia-u Posted February 12, 2012 Posted February 12, 2012 a u nas fotki spacerowe miłego wieczoru życzymy Quote
Pegaza Posted February 13, 2012 Posted February 13, 2012 Przy poniedzialku zajrzalam do Was..;) mlody dominuje;) http://c.wrzuta.pl/wi5753/1eb46604002a1b0b4f34d074/psy Quote
ania90 Posted February 13, 2012 Author Posted February 13, 2012 juz widac roznice miedzy chlopakami: Lolek jest jak strus pedziwiatr wszedzie go pelno, bardzo czujny, nieufny do obcych .... Bobi jest jak slimak wszedzie chodzi po malu, nie boi sie obcych do kazdego podejdzie, pilnuje swoje poslanko.... Wspolne cechy to np. boja sie jak ktos krzyczy, wspolne spacery i zabawy, chetnie przechodza przez"dzial pielegnacje".... Aha mlody jest juz mezczyzna i jak narazie nie znaczy w domu tylko na dworze:p no i widac ze Bobi juz go inaczej traktuje.... testosteron sie juz dotarl....tylko biedna Malwinka bo dwoch na jedna jest jak sie bawia... Quote
ania90 Posted February 14, 2012 Author Posted February 14, 2012 reszta fotek, nowe beda ale nie wiem kiedy Quote
kalyna Posted February 14, 2012 Posted February 14, 2012 ale mi się te bluzy podobają :) i nawet jakiś czas ubolewałam,że nie ma w rozmiarze Ciapka nic odpowiedniego :lol: i teraz mu dooopka marznie :) Quote
ania90 Posted February 15, 2012 Author Posted February 15, 2012 kalyna napisał(a):ale mi się te bluzy podobają :) i nawet jakiś czas ubolewałam,że nie ma w rozmiarze Ciapka nic odpowiedniego :lol: i teraz mu dooopka marznie :) no Lolus jest taki maly ze na poczatku wogole nie szlo nic kupic na niego, a teraz nosi najmniejszy rozmiar jaki mozna kupic wiec duzego wyboru nie mam;) Quote
Recommended Posts