Jump to content
Dogomania

Lolek, Bobi, Malwina i Jessi zgraja diablow ;) od najmniejszego do najwiekszego :*

Recommended Posts

Posted

magdabroy napisał(a):
Świetne kociaki :loveu:

Widzę, że mają miseczki "na pięterku" jak mój Lumpek :) Twoja siostra ma jakieś inne zwierze oprócz kotów, że muszą mieć miseczki wyżej??

nie, ale jak psy przyjada to zaraz leca do misek od kotow wiec miski musza leciec na pietro:razz:

• Replies 4.9k
  • Created
  • Last Reply

Top Posters In This Topic

Posted

wrocilismy ze spaceru i nie zdarzylam im sciagnac bluz bo zaraz zaczeli wariacje w cieplym domu. A ponizej -15* chodza w bluzach po dworze i to jeszcze jak na skazanie, wola szalec na dworze bez bluz. Dlatego nie robie fotek dworowych poniewaz przy takiej temp trzeba ich zmuszac do wyjscia na dwor i to jeszcze na szybkie zalatwienie psich potrzeb

Posted

juz widac roznice miedzy chlopakami:
Lolek jest jak strus pedziwiatr wszedzie go pelno, bardzo czujny, nieufny do obcych ....
Bobi jest jak slimak wszedzie chodzi po malu, nie boi sie obcych do kazdego podejdzie, pilnuje swoje poslanko....
Wspolne cechy to np. boja sie jak ktos krzyczy, wspolne spacery i zabawy, chetnie przechodza przez"dzial pielegnacje"....
Aha mlody jest juz mezczyzna i jak narazie nie znaczy w domu tylko na dworze:p no i widac ze Bobi juz go inaczej traktuje.... testosteron sie juz dotarl....tylko biedna Malwinka bo dwoch na jedna jest jak sie bawia...

Posted

kalyna napisał(a):
ale mi się te bluzy podobają :)
i nawet jakiś czas ubolewałam,że nie ma w rozmiarze Ciapka nic odpowiedniego :lol:
i teraz mu dooopka marznie :)

no Lolus jest taki maly ze na poczatku wogole nie szlo nic kupic na niego, a teraz nosi najmniejszy rozmiar jaki mozna kupic wiec duzego wyboru nie mam;)