avako Posted April 2, 2011 Posted April 2, 2011 nie , nie zapomniałam o Tice , szukam jej domu .... jak do tej pory bezskutecznie :( . Nie mogłam pojechać do schroniska , samochód miałam u naprawy a jak wiadomo jestem na wózku ... zresztą , cięzko byłoby mi patrzeć jej w oczy a potem zostawić bez nadziei na lepszą przyszłość . Wezmę ją stamtąd jak znajdę osobę , która ją pokocha... wcześniej nie mogę :( Tika jest wysterylizowana ... Gdybym mieszkała na wsi , nie oddałabym jej nigdy , ale w Poznaniu nie mogła zostać , bo mi uciekała . przeskakiwała przez płot a ulica jest bardzo niebezpieczna a na wsi zajmowali się nią ludzie , moi znajomi , którzy tez nie potrafili nad nią zapanować ... i których nie mogłam obarczać kosztami za mandaty - (Tika i tam przeskakiwała płot i szczekała na ludzi :( ) Quote
zuzolina Posted April 3, 2011 Author Posted April 3, 2011 to nie jest moja podopieczna. Ja tylko pomagałam nagłośnić jej sprawę by szybko znalazła jakiś chociaż DT. Quote
Beatrx Posted April 3, 2011 Posted April 3, 2011 czy mogę prosić jakiś kontakt telefoniczny do osoby odpowiedzialnej za adopcję małej? Quote
avako Posted April 4, 2011 Posted April 4, 2011 Tika wciąż jest w schronisku ,nie pojadę do niej , nie mogłabym jej zostawić:( pomóżcie , błagam...mój numer 693702730 Quote
xxxx52 Posted April 11, 2011 Posted April 11, 2011 Domek zastepczy lub domek staly na CITO potrzebny dla wspanialej suczki Quote
avako Posted April 12, 2011 Posted April 12, 2011 szukam wszędzie gdzie tylko się da - na szerloku , tutaj , na facebooku , na nk ....pytam znajomych i.... nic :( gdzie jeszcze można??? Quote
zuzolina Posted April 17, 2011 Author Posted April 17, 2011 ja mogłabym jej porobić ogłoszenia w internecie ale nie wiem na kogo kontakt podać:( Tak naprawdę ciężko jest cokolwiek zrobić jak nikt z tym psem nie ma kontaktu. Zapytam jeszcze w jednym miejscu o hotelik może tam jej pomogą. Przynajmniej popracują trochę nad nią... Quote
avako Posted April 18, 2011 Posted April 18, 2011 mój numer 693702730, 663654511 i 618643048, Sunia jest wciąż w schronisku... już tracę nadzieję że cokolwiek jej znajdę:( Quote
zuzolina Posted April 18, 2011 Author Posted April 18, 2011 spokojnie, coś jej znajdziemy:) głowa do góry. Najważniejsze żeby ją ze schroniska wyciągnąć, bo wtedy można będzie nad nią popracować. Jest jeszcze młoda, ładna, zdrowa. Ma duże szanse tylko trzeba troszkę pomóc:)):) Quote
avako Posted April 20, 2011 Posted April 20, 2011 już wyczerpałam wszystkie możliwości... ogłaszałam , pytałam znajomych ...:( zadnego oddźwięku:( Quote
zuzolina Posted April 21, 2011 Author Posted April 21, 2011 ja się dopytałam o ten hotel w fundacji Animalia ale niestety do hotelu są przyjmowane tylko nieproblemowe psy, nad którymi nie trzeba pracować. Tika do takowych niestety nie należy...ehh ciężka sprawa:( Quote
avako Posted June 27, 2011 Posted June 27, 2011 być może i dla Tiki , zaświeci słonko:))))) Ciągle o Tobie myślę Malutka i tak mi ciężko...:( Quote
Recommended Posts