Jump to content
Dogomania

Recommended Posts

Posted

nie , nie zapomniałam o Tice , szukam jej domu .... jak do tej pory bezskutecznie :( . Nie mogłam pojechać do schroniska , samochód miałam u naprawy a jak wiadomo jestem na wózku ... zresztą , cięzko byłoby mi patrzeć jej w oczy a potem zostawić bez nadziei na lepszą przyszłość . Wezmę ją stamtąd jak znajdę osobę , która ją pokocha... wcześniej nie mogę :( Tika jest wysterylizowana ... Gdybym mieszkała na wsi , nie oddałabym jej nigdy , ale w Poznaniu nie mogła zostać , bo mi uciekała . przeskakiwała przez płot a ulica jest bardzo niebezpieczna a na wsi zajmowali się nią ludzie , moi znajomi , którzy tez nie potrafili nad nią zapanować ... i których nie mogłam obarczać kosztami za mandaty - (Tika i tam przeskakiwała płot i szczekała na ludzi :( )

Posted

ja mogłabym jej porobić ogłoszenia w internecie ale nie wiem na kogo kontakt podać:( Tak naprawdę ciężko jest cokolwiek zrobić jak nikt z tym psem nie ma kontaktu. Zapytam jeszcze w jednym miejscu o hotelik może tam jej pomogą. Przynajmniej popracują trochę nad nią...

Posted

spokojnie, coś jej znajdziemy:) głowa do góry. Najważniejsze żeby ją ze schroniska wyciągnąć, bo wtedy można będzie nad nią popracować. Jest jeszcze młoda, ładna, zdrowa. Ma duże szanse tylko trzeba troszkę pomóc:)):)

Posted

ja się dopytałam o ten hotel w fundacji Animalia ale niestety do hotelu są przyjmowane tylko nieproblemowe psy, nad którymi nie trzeba pracować. Tika do takowych niestety nie należy...ehh ciężka sprawa:(

• 2 months later...