Patisa Posted March 28, 2009 Posted March 28, 2009 Pom-pon , czyli rozumiem,z e te pierwsze wstawiane przez Ciebie foty to poty tych niehodowlanych sztuk?:cool3: A skąd Ty w ogóle te zdjęcia wytrzasnąłeś/ęłaś?( :oops: ) Quote
pom-pon Posted March 31, 2009 Posted March 31, 2009 tak, te pierwsze foty to maści niedopuszczalne u psów wystawianych, a co do fotek to oczywiście wzięłam je z netu :evil_lol: Quote
Patisa Posted April 3, 2009 Posted April 3, 2009 Już znalazłam źródła :evil_lol: Kurczę, ale tak mnie gryzie...dlaczego te psy niewystawowe sa w pozach wystawowych? Co to, w jakimś kraju sa dopuszczone do wystaw?:razz: Quote
Patisa Posted April 3, 2009 Posted April 3, 2009 bonsai, Ty to tego pieseczka trafiłaś...takie cacko ze schroniska!:cool3::-o Quote
bonsai_88 Posted April 3, 2009 Posted April 3, 2009 [B]Patisia[/B] bo nikt im przyjeżdżania na wystawy nie broni :eviltong:... Swoją drogą nawet Birma umie się wystawiać :cool3:... po prostu pańci się nudziło to naumiała pieseczka :evil_lol: Quote
Patisa Posted April 12, 2009 Posted April 12, 2009 [quote name='bonsai_88'][B]Patisia[/B] bo nikt im przyjeżdżania na wystawy nie broni :eviltong:... [/quote] ale niehodowlanych psów się nie wystawia:razz: Quote
bonsai_88 Posted April 14, 2009 Posted April 14, 2009 A czy ktoś mówi, że ja ją wystawiałam :lol:. To, że Birma umie się ustawić jak na wystawie, nie znaczy, że wystawiana jest :evil_lol:. Przypuszczalnie z pozostałymi niewystawowymi psiakami jest podobnie ;). Ps. Psy niehodowlane MOGĄ być wystawiane, tylko najczęściej już po samym wejściu by zeszły z dyskwalifikacją :lol: Quote
yuti Posted December 13, 2010 Posted December 13, 2010 [quote name='pom-pon']witam serdecznie, czy może od 2003 roku pojawił się w Polsce jakiś PWD?[/QUOTE] jak powyżej w pytaniu jest w kraju chociaż jedennn ?? Quote
pom-pon Posted December 14, 2010 Posted December 14, 2010 oczywiście, ze tak! W Markach jest parka pochodząca z Niemiec tutaj jest wątek o portugalczykach w Polsce: [url]http://www.dogomania.pl/threads/135459-Portugalski-pies-wodny[/url] Quote
Recommended Posts