Romka Posted March 30, 2011 Posted March 30, 2011 Luis ,już jutro jedzie do domu,Państwo po niego przyjeżdzają... Quote
kajkoowa Posted March 31, 2011 Author Posted March 31, 2011 Czy Luis rozpoczął już nowy rozdział swojego życia? :) Quote
Romka Posted March 31, 2011 Posted March 31, 2011 Luis pojechał do domu,jak napisała mi Ewa, Luis i pani byli sobą zachwyceni...Ewa zaprosiła państwa na dogomanię...domek przekazał do skarpety 10zł...wszystkiego dobrego piesku... Quote
LuisekPela&Kami Posted March 31, 2011 Posted March 31, 2011 luis jest już z nami w domku:) w samochodzie po drodze trochę się kręcił, ale w domu znalazł już sobie swoje miejsce i grzecznie leży bo trochę się chyba zmęczył drogą :) miejmy nadzieję że szybko się przyzwyczai do nowego miejsca:) dziękujemy wszystkim którzy zajmowali sie do tej pory Luiskiem:) obiecujemy jak najszybciej wstawić jakieś jego zdjęcia w nowym domku :) Quote
kajkoowa Posted March 31, 2011 Author Posted March 31, 2011 Jak ja lubię domki logujące się na dogo! Witamy serdecznie! :) Już zmieniam tytuł wątku. Quote
Romka Posted March 31, 2011 Posted March 31, 2011 LuisekPela&Kami napisał(a):luis jest już z nami w domku:) w samochodzie po drodze trochę się kręcił, ale w domu znalazł już sobie swoje miejsce i grzecznie leży bo trochę się chyba zmęczył drogą :) miejmy nadzieję że szybko się przyzwyczai do nowego miejsca:) dziękujemy wszystkim którzy zajmowali sie do tej pory Luiskiem:) obiecujemy jak najszybciej wstawić jakieś jego zdjęcia w nowym domku :) Super!Witamy nowy domku Luisa...bardzo się cieszę,ze jesteście na dogo...:lol: Quote
perdusia1 Posted March 31, 2011 Posted March 31, 2011 Bardzo się cieszę i pozwolę sobie wstawić zdjęcia z ostatnich chwil przed wyjazdem, aby wszyscy mogli zobaczyć do jak przemiłych ludzi trafił Luisek. Wierzę, że Paulinka będzie dbać o niego, a Kamil nauczy go wielu sztuczek. Kochani, życzę Wam powodzenia, uściskajcie Luiska ode mnie i Ariski :) Trochę mi smutno ale i tak jestem szczęśliwa. <EWA> Quote
perdusia1 Posted March 31, 2011 Posted March 31, 2011 Spójrzcie jak Oni patrzą na Luiska I to się nazywa miłość od pierwszego wejrzenia...:loveu::calus::multi: Quote
mamanabank Posted March 31, 2011 Posted March 31, 2011 Komplet! Wszystkie kolory włosów w jednej Rodzinie :-D Bomba! Mnie się bardzo podoba. Quote
_Goldenek2 Posted March 31, 2011 Posted March 31, 2011 Luisek już szczęśliwy.... a tu nowy dramat. Pomóżcie proszę http://www.dogomania.pl/threads/205200-Zag%C5%82odzony-owczarek-niemiecki-PILNE Quote
LuisekPela&Kami Posted March 31, 2011 Posted March 31, 2011 Witamy ponownie :) my już po pierwszym zapoznawczym spacerku :) Luisek ma już w parku obok nową koleżankę-bokserkę Lenkę z którą się dzisiaj bawił :) Quote
sylwiaso Posted April 1, 2011 Posted April 1, 2011 Dzień dobry Kochana rodzinko Luiska!i cześć Luisku stary przyjacielu warto było Cię przechować na tę jedną noc, żebyś trafił do TAAAAAAkich wspaniałych ludzi!Samych szczęśliwych chwil ściskam mocno!!! Quote
rita60 Posted April 1, 2011 Posted April 1, 2011 Witam cie Luisku w Łodzi:multi:witam rodzinke:loveu: Quote
LuisekPela&Kami Posted April 2, 2011 Posted April 2, 2011 Witamy :razz: Zgodnie z obietnicą wstawiamy zdjęcia z wczorajszego spaceru :) Luisek w nowej obroży i z nową smyczką :painting: w tle są również jego spacerowi koledzy :multi: Quote
LuisekPela&Kami Posted April 2, 2011 Posted April 2, 2011 nie możemy wstawić zdjęć ponieważ nie mamy uprawnień... więc wstawiamy zdjęcia Luiska w galerii zdjęć pod goldenami. prosimy o udostępnienie nam możliwości wstawiania zdjęć na forum to będziemy je tu wrzucać :roll: Quote
LuisekPela&Kami Posted April 2, 2011 Posted April 2, 2011 http://www.dogomania.pl/site/gallery/d/8398 proszę bardzo....oto link, pod którym są fotki Luisa :bigcool: :bigcool: Quote
Romka Posted April 2, 2011 Posted April 2, 2011 [quote name='LuisekPela&Kami']http://www.dogomania.pl/site/gallery/d/8398/[/url] proszę bardzo oto link, pod którym są fotki Luisa :bigcool:[/QUOTE] Link ,nie działa,popraw proszę bo nie mogę się doczekać...:lol: Quote
LuisekPela&Kami Posted April 2, 2011 Posted April 2, 2011 już poporawione :) powinno działać :) Quote
Recommended Posts