Jump to content
Dogomania

Recommended Posts

• Replies 161
  • Created
  • Last Reply

Top Posters In This Topic

Posted

Luis pojechał do domu,jak napisała mi Ewa, Luis i pani byli sobą zachwyceni...Ewa zaprosiła państwa na dogomanię...domek przekazał do skarpety 10zł...wszystkiego dobrego piesku...

Posted

luis jest już z nami w domku:)
w samochodzie po drodze trochę się kręcił, ale w domu znalazł już sobie swoje miejsce i grzecznie leży bo trochę się chyba zmęczył drogą :) miejmy nadzieję że szybko się przyzwyczai do nowego miejsca:)
dziękujemy wszystkim którzy zajmowali sie do tej pory Luiskiem:)
obiecujemy jak najszybciej wstawić jakieś jego zdjęcia w nowym domku :)

Posted

LuisekPela&Kami napisał(a):
luis jest już z nami w domku:)
w samochodzie po drodze trochę się kręcił, ale w domu znalazł już sobie swoje miejsce i grzecznie leży bo trochę się chyba zmęczył drogą :) miejmy nadzieję że szybko się przyzwyczai do nowego miejsca:)
dziękujemy wszystkim którzy zajmowali sie do tej pory Luiskiem:)
obiecujemy jak najszybciej wstawić jakieś jego zdjęcia w nowym domku :)

Super!Witamy nowy domku Luisa...bardzo się cieszę,ze jesteście na dogo...:lol:

Posted

Bardzo się cieszę i pozwolę sobie wstawić zdjęcia z ostatnich chwil przed wyjazdem, aby wszyscy mogli zobaczyć do jak przemiłych ludzi trafił Luisek. Wierzę, że Paulinka będzie dbać o niego, a Kamil nauczy go wielu sztuczek. Kochani, życzę Wam powodzenia, uściskajcie Luiska ode mnie i Ariski :) Trochę mi smutno ale i tak jestem szczęśliwa. <EWA>

Posted

Dzień dobry Kochana rodzinko Luiska!i cześć Luisku stary przyjacielu warto było Cię przechować na tę jedną noc, żebyś trafił do TAAAAAAkich wspaniałych ludzi!Samych szczęśliwych chwil ściskam mocno!!!

Posted

nie możemy wstawić zdjęć ponieważ nie mamy uprawnień...
więc wstawiamy zdjęcia Luiska w galerii zdjęć pod goldenami.
prosimy o udostępnienie nam możliwości wstawiania zdjęć na forum to będziemy je tu wrzucać :roll:

Posted

[quote name='LuisekPela&Kami']http://www.dogomania.pl/site/gallery/d/8398/[/url]

proszę bardzo oto link, pod którym są fotki Luisa

:bigcool:[/QUOTE]
Link ,nie działa,popraw proszę bo nie mogę się doczekać...:lol: