tanitka Posted September 26, 2006 Posted September 26, 2006 jaki śliczny staruszek:loveu: bardzo mojej Stefci by sie spodobał, a w uśmiechu dostrzegam duże podobieństwo:razz: Quote
Moriaaa Posted March 2, 2007 Author Posted March 2, 2007 Piruś odzszedł:( Wszystko stało się tak nagle, posypał się w ciągu tygodnia:( Biegaj sobie po zielonych łąkach, zaopiekuj się Pirusiu Babulizdą, jeszcze się chłopie spotkamy...KOCHAM CIĘ DZIADUNIU['] Quote
boksiedwa Posted March 2, 2007 Posted March 2, 2007 :placz::placz::placz: Dobrze, że choć koniec życia miał spokojny, tak jak na to jamolki zasługują. Biegaj szczęśliwy Pirusiu po tęczowych łąkach a jak spotkasz moje potworki to cie powitają [*] Quote
irma Posted March 2, 2007 Posted March 2, 2007 Moriaaa wiem co czujesz wiem, ze trudno znaleźć słowa pocieszenia ale tak jak mój Serwo - odszedł we własnym domu wśród własnych ludzi, kochany i pewnie tam teraz na tych tęczowych łakach razem biegają i na nas czekaą Quote
tanitka Posted March 3, 2007 Posted March 3, 2007 Moriaa trzymaj się kochana. On chciał z Tobą spędzić swe ostatnie miesiące życia i miał je cudowne; odszedł szczęśliwy i bezpieczny przy Tobie. żegnaj Pirusiu dziaduniu:-( Quote
Celina12 Posted March 3, 2007 Posted March 3, 2007 :-(:-(:-(-Pirusiu Kochanie poszukaj mojego Dżekusia Ukochanego-też był u mnie tylko parę miesięcy-schorowany Staruszek :placz::placz::placz:-powiedz,że Go bardzo kocham-tak mi Go brak. Moriaa-trzymaj się-ta pustka boli,żadne słowa nie gaszą bólu i rozpaczy-ja walczę już miesiąc....pocieszające jest jednak to,że nasi Panowie zaznali miłości,czułości i opieki.Nie odeszli zapomniani w schronisku..... Piracie biegaj po zielnych łąkach-zdrowy,młody i czekajcie tam na nas WSZYSCY-spotkamy się i już nigdy nie rozstaniemy. Quote
Moriaaa Posted November 1, 2007 Author Posted November 1, 2007 Tak bardzo Cię kocham....Pireczku Ty mój najpiękniejszy.... Quote
Recommended Posts