Jump to content
Dogomania

Recommended Posts

• Replies 498
  • Created
  • Last Reply

Top Posters In This Topic

Posted

karolciasz28 napisał(a):
Jestem na zaproszenie Aguli :).
Piękna suka z Mai. :) Poogłaszam ją na dniach :)
Zabieram się za czytanie wątku.

Wątek nie jest długi, najważniejsze informacje są w treści do ogłoszeń, fotek trochę jest.
Serdecznie dziękuję :lol:

Posted

karolciasz28 napisał(a):
Dziś już nie zdążę pięknej ogłosić,ale jutro ogłoszenia pojawią się na bank :)

Karolcia, Ty jesteś jak zdrowie!! Ile CIę trzeba cenić ten tylko się dowie, komu ogłoszenia zrobiłaś...:)

Posted

Ogłoszenia :)
przygarnij zwierzaka,
adopcja psa,
olx,
adopcje psów,
gumtree,
tablica,
ojej,
morusek,
cafeanimal,
e-zwierzak,
petsy,
kokosy,
animalia,
cwirek,
do adopcji,
neeon,
pet world,
owi,
sellit,
mam oferte

Posted

karolciasz28 napisał(a):
Agula no!:oops:

Oj no co Karolcia??? To przecież najprawdziwsza prawda, a ja zawsze tylko prawdę piszę :) nie załamuj się, przyjmuj te słowa z dumą!!! Dziewczę Ty skromne :)

Posted

Agula99 napisał(a):
Oj no co Karolcia??? To przecież najprawdziwsza prawda, a ja zawsze tylko prawdę piszę :) nie załamuj się, przyjmuj te słowa z dumą!!! Dziewczę Ty skromne :)

Dobra przyjełam te słowa z dumą, tak jak kazałaś:lol::p

Posted (edited)

Nie macie pojęcia jakie znalazłam zdjęcie :eviltong: - wrócę do domu, odszukam je to Wam pokażę :lol:

Nie widzę zainteresowania, ale i tak pokażę :evil_lol:
To jest ta fota - zrobiona przeze mnie 29 listopada 2009 roku:

Najdziwniejsze jest to, że nie pamiętam już, że Maja jeszcze nie tak dawno siedziała w kojcu. Zastanawiam się też jak potoczyły się losy towarzysza z klatki, psa kojarzę, imienia nie pamiętam, wydaje mi się, że nie ma go już w schronisku.

Edited by wykrywka
Dodanie zdjęcia
Posted

W sobotę wpadłam do biura schroniska po plakaty do rozwieszania z zaginionym Fakirem, Maja słodko spala na swoim posłaniu, ale gdy mnie zobaczyła poderwała się błyskawicznie i była gotowa na spacer. Nie docierało do niej, że się spieszę, że jak syn się zniecierpliwi i odjedzie autem to będę musiała pieszo poginać na drugi koniec miasta - wybiegła z budynku i pognała w stronę bramki. Dobrze, że zawołała ją pracownica schroniska i Majeczka posłusznie choć niepocieszona zawróciła :placz:. Ma obiecany długi spacer.

Posted

Spacerek był, chociaż nie bardzo długi ze względu na mróz. Zawsze wzruszam się jak widzę ją taką nieporadnie brykającą w stronę wyjścia. Byłby to pocieszny widok, gdyby nie świadomość, że ta nieporadność to konsekwencja jej problemów ze stawami. Widać jak dusza Majeczki rwie do przodu a łapki odmawiają współpracy :-(.

Nasza Maja:

Posted

Przyznaję, że w minioną niedzielę, tylko Maja miała robione zdjęcia, bo jako jedyna szła luzem, inne psy musiałabym na chwile przywiązać co w takich minusowych temperaturach nie wchodziło rachubę.
Na spacerze spotkaliśmy pięknego, wielkiego owczarka, tak dużego, że Maja wyglądała przy nim jak kruszynka. Nie udało mi się ich sfotografować tak, by było widać różnicę w wielkości, bo Majce ten wielgus nie przypadł do gustu i wyraźnie go unikała. Mam tylko takie zdjęcie, na którym widać kawałek Mai:

... a chłopak tak wodził wzrokiem za naszą dziewczyną:

Najlepiej Maja czuje się sama, jako jedyna:

... a taka jest zadowolona, gdy do mnie dobiegnie, ...tak pięknie wtedy wygląda :lol: