Agula99 Posted January 24, 2012 Posted January 24, 2012 Super Karlocia, dzięki że jesteś!! :) Karolcia to cud dziewczę, jak porobi Mai ogłoszenia , to piękna zaraz domek znajdzie :) Quote
wykrywka Posted January 24, 2012 Posted January 24, 2012 karolciasz28 napisał(a):Jestem na zaproszenie Aguli :). Piękna suka z Mai. :) Poogłaszam ją na dniach :) Zabieram się za czytanie wątku. Wątek nie jest długi, najważniejsze informacje są w treści do ogłoszeń, fotek trochę jest. Serdecznie dziękuję :lol: Quote
Agula99 Posted January 25, 2012 Posted January 25, 2012 Majeczko, będzie dobrze, Karolcia za niedługo weźmie cię w obroty i do domciu :) Quote
karolciasz28 Posted January 25, 2012 Posted January 25, 2012 Dziś już nie zdążę pięknej ogłosić,ale jutro ogłoszenia pojawią się na bank :) Quote
Agula99 Posted January 25, 2012 Posted January 25, 2012 karolciasz28 napisał(a):Dziś już nie zdążę pięknej ogłosić,ale jutro ogłoszenia pojawią się na bank :) Karolcia, Ty jesteś jak zdrowie!! Ile CIę trzeba cenić ten tylko się dowie, komu ogłoszenia zrobiłaś...:) Quote
karolciasz28 Posted January 25, 2012 Posted January 25, 2012 Agula99 napisał(a):Karolcia, Ty jesteś jak zdrowie!! Ile CIę trzeba cenić ten tylko się dowie, komu ogłoszenia zrobiłaś...:) Ee tam mnie w szkole innej wersji uczyli:p;) Quote
Agula99 Posted January 25, 2012 Posted January 25, 2012 karolciasz28 napisał(a):Ee tam mnie w szkole innej wersji uczyli:p;) A mnie takiej uczyli;) Quote
karolciasz28 Posted January 25, 2012 Posted January 25, 2012 Agula99 napisał(a):A mnie takiej uczyli;) Rozumiem:evil_lol: czuje się zaszczycona:-D Quote
karolciasz28 Posted January 26, 2012 Posted January 26, 2012 Ogłoszenia :) przygarnij zwierzaka, adopcja psa, olx, adopcje psów, gumtree, tablica, ojej, morusek, cafeanimal, e-zwierzak, petsy, kokosy, animalia, cwirek, do adopcji, neeon, pet world, owi, sellit, mam oferte Quote
wykrywka Posted January 26, 2012 Posted January 26, 2012 Może ogłoszenia karolcisz28 będą szczęśliwe :lol:. Ponownie zaciskamy kciuki :kciuki: i czekamy na odzew. Quote
Agula99 Posted January 26, 2012 Posted January 26, 2012 Karolcia jest niezawodna, zawsze to mówię :) Quote
karolciasz28 Posted January 26, 2012 Posted January 26, 2012 Agula99 napisał(a):Karolcia jest niezawodna, zawsze to mówię :) Agula no!:oops: Quote
Agula99 Posted January 26, 2012 Posted January 26, 2012 karolciasz28 napisał(a):Agula no!:oops: Oj no co Karolcia??? To przecież najprawdziwsza prawda, a ja zawsze tylko prawdę piszę :) nie załamuj się, przyjmuj te słowa z dumą!!! Dziewczę Ty skromne :) Quote
karolciasz28 Posted January 26, 2012 Posted January 26, 2012 Agula99 napisał(a):Oj no co Karolcia??? To przecież najprawdziwsza prawda, a ja zawsze tylko prawdę piszę :) nie załamuj się, przyjmuj te słowa z dumą!!! Dziewczę Ty skromne :) Dobra przyjełam te słowa z dumą, tak jak kazałaś:lol::p Quote
faith35 Posted January 27, 2012 Posted January 27, 2012 dziekujemy za ogłoszenia dla naszej Majeczki, miejmy nadzieję, że wreszcie "wygonimy" naszą Majkę do domu! :) Quote
Agula99 Posted January 27, 2012 Posted January 27, 2012 Przynajmniej zrobiło się troche ruchliwiej na jej wątku!! :) Majuniu zawsze o tobie pamiętamy!!!! Trzymamy kciuki!! :) Quote
wykrywka Posted January 27, 2012 Posted January 27, 2012 (edited) Nie macie pojęcia jakie znalazłam zdjęcie :eviltong: - wrócę do domu, odszukam je to Wam pokażę :lol: Nie widzę zainteresowania, ale i tak pokażę :evil_lol: To jest ta fota - zrobiona przeze mnie 29 listopada 2009 roku: Najdziwniejsze jest to, że nie pamiętam już, że Maja jeszcze nie tak dawno siedziała w kojcu. Zastanawiam się też jak potoczyły się losy towarzysza z klatki, psa kojarzę, imienia nie pamiętam, wydaje mi się, że nie ma go już w schronisku. Edited January 27, 2012 by wykrywka Dodanie zdjęcia Quote
Agula99 Posted January 28, 2012 Posted January 28, 2012 Maja bidulko, ale miałaś towarzysza!!! Czy jemu się poszczęściło?? Mam nadzieję, że tak, to teraz pora na ciebie :) Quote
wykrywka Posted January 31, 2012 Posted January 31, 2012 W sobotę wpadłam do biura schroniska po plakaty do rozwieszania z zaginionym Fakirem, Maja słodko spala na swoim posłaniu, ale gdy mnie zobaczyła poderwała się błyskawicznie i była gotowa na spacer. Nie docierało do niej, że się spieszę, że jak syn się zniecierpliwi i odjedzie autem to będę musiała pieszo poginać na drugi koniec miasta - wybiegła z budynku i pognała w stronę bramki. Dobrze, że zawołała ją pracownica schroniska i Majeczka posłusznie choć niepocieszona zawróciła :placz:. Ma obiecany długi spacer. Quote
Agula99 Posted January 31, 2012 Posted January 31, 2012 Majeczko, trzymamy cioteczkę wykrywkę za słowo, że następnym razem będzie dłuuuugi spacerek :) Quote
wykrywka Posted February 6, 2012 Posted February 6, 2012 Spacerek był, chociaż nie bardzo długi ze względu na mróz. Zawsze wzruszam się jak widzę ją taką nieporadnie brykającą w stronę wyjścia. Byłby to pocieszny widok, gdyby nie świadomość, że ta nieporadność to konsekwencja jej problemów ze stawami. Widać jak dusza Majeczki rwie do przodu a łapki odmawiają współpracy :-(. Nasza Maja: Quote
wykrywka Posted February 6, 2012 Posted February 6, 2012 Przyznaję, że w minioną niedzielę, tylko Maja miała robione zdjęcia, bo jako jedyna szła luzem, inne psy musiałabym na chwile przywiązać co w takich minusowych temperaturach nie wchodziło rachubę. Na spacerze spotkaliśmy pięknego, wielkiego owczarka, tak dużego, że Maja wyglądała przy nim jak kruszynka. Nie udało mi się ich sfotografować tak, by było widać różnicę w wielkości, bo Majce ten wielgus nie przypadł do gustu i wyraźnie go unikała. Mam tylko takie zdjęcie, na którym widać kawałek Mai: ... a chłopak tak wodził wzrokiem za naszą dziewczyną: Najlepiej Maja czuje się sama, jako jedyna: ... a taka jest zadowolona, gdy do mnie dobiegnie, ...tak pięknie wtedy wygląda :lol: Quote
karolciasz28 Posted February 7, 2012 Posted February 7, 2012 Ślicznota:loveu: wszędzie taki zastój w adopcjach, mam nadzieję,że to przez zimę i jest to chwilowe:roll: szkoda tych łapek:placz: Quote
Agula99 Posted February 9, 2012 Posted February 9, 2012 Maja jest tak urocza, że można się w niej zakochać od pierwszego wejrzenia, a ludzie to chyba ślepi!!! Maju- ja cię już kocham!! :) Quote
Recommended Posts