Jump to content
Dogomania

piękny trikolor Egon - oddany po 5 latach do schroniska, już stracił nadzieje na dom

Recommended Posts

• Replies 495
  • Created
  • Last Reply

Top Posters In This Topic

Posted

yea widzialam to ogloszonko w Moim Psie <lol> rzeczywiscie malutkie ale swietne <lol> wogole to jak przeczytalam ze jest ogloszenie dot. mojego Egonka to od razu polecialam do kiosku :D:D:D mam nadzieje ze ktos go zauwazy wreszcie :):):) w gore psiaczku :):):)

Posted

hehe <lol> i po co paplalam na prawo i lewo ze mam aparat?? ;) nie no zartuje z checia pomoge :):):) to w takim razie w niedziele przyjade i bede chyba do pierwszej tylko ale sie wyrobie w sumie no i porobie te zdjatka :):) akurat sobie taki fajny na ta niedziele zalatwilam ze stabilizatorem bo moj wlasny niestety nie posiada takich unowoczesnien :P

Posted

hehe w koncu poczatkujaca jestem :P ;) trza mi to wybaczyc ;) :P nastepnym razem postaram sie jakies ladniejsze porobic ;) wogole moze to dlatego nie moge zdjec wklejac bo mi tam pisze pod spodem w zasadach postowania ze nie moge wysylac zalacznikow...