GrubbaRybba Posted April 7, 2011 Author Posted April 7, 2011 [quote name='emilia2280']zanim nawarstwi sié ilosc stron i propozycji pomocy mam radé- przeniescie wszystkie ofery pomocy na listé w pierwszym poscie, bo za chwilé nic juz nie bédzie pod kontrolá.[/QUOTE] Ja chętnie zaktualizuję 1 post. Mam tylko prośbę, czy ktoś mógłby zebrać wszystkie propozycje w jeden post, a ja go przekleję na 1 stronę. Quote
anka_szklanka Posted April 7, 2011 Posted April 7, 2011 [quote name='GrubbaRybba']Chciałabym, ale naprawdę nie wiem, czy dam radę. Mam mały samochodzik, praktycznie bez bagażnika, a do Tomaszowa będę jechała w składzie dwójka ludzi + pies. Więc do dyspozycji mam tylko pół tylnego siedzenia, a zabieram już jakieś paczki, karmę 10 kg, chodniki, legowisko i dywan, o ile się zmieści. Nie wiem, czy wejdzie coś jeszcze. Pierwszą paczkę dziewczyny przywiozą mi we wtorek. Wtedy będę mogła oszacować ile jeszcze miejsca zostaje. Czy w razie czego, byłabyś w stanie dowieźć mi karmę na Ursus, Skorosze?[/QUOTE] no niestety stała sie tragedia i samochód nam padł na amen :( Ale przez Wilanów, to nie po drodze? ;) Choroba, opróżniałam ostatnio piwnice, poszło sporo solidnych dech do śmieci, jak patrze na te gwoździe wystające z bud brrrr :( Dostałam jeszcze zaproszenie do takiego eventu, to chyba drugi: [url]http://www.facebook.com/event.php?eid=123901857686389&ref=ts[/url] i strona schronu na fb, klikajcie pliss "lubie" [url]http://www.facebook.com/pages/Schronisko-dla-Zwierz%C4%85t-Tomasz%C3%B3w-Mazowiecki/203103946376771[/url] Quote
Blacky87 Posted April 7, 2011 Posted April 7, 2011 Ja mam w sumie dwie niewielkie paczki - jedną z poduszkami i szmatkami dla psiaków, a drugą z 3kg makaronu witaminizowanego, workami na śmieci, paczką zmywaków do naczyń, małym płynem do mycia naczyń, szufelką i zmiotką. Do tego dwie małe puszki kociej karmy - nie wiem skąd się wzięły. ;p Ale nic z tego nie jest chyba potrzebne na teraz zaraz, więc mogę poczekać aż ktoś jeszcze będzie jechał do Tomaszowa. Edycja Dostałam meila, że przesyłka z Krakvetu została wczoraj wysłana, więc powinna dojść dziś lub jutro. :) Quote
Rinuś Posted April 7, 2011 Posted April 7, 2011 [B][I]Kto się tym oficjalnie zajmuje? bo moje pytanie brzmi " czy byłby w stanie ktoś przyjechać do bydg po rozebrane meble? jest tego dosyć sporo ". I czy ktoś już pisał do hurtowni o te gwoździe itd? [/I][/B] Quote
ocelot Posted April 7, 2011 Posted April 7, 2011 [quote name='Rinuś'][B][I]Kto się tym oficjalnie zajmuje? bo moje pytanie brzmi " czy byłby w stanie ktoś przyjechać do bydg po rozebrane meble? jest tego dosyć sporo ". I czy ktoś już pisał do hurtowni o te gwoździe itd? [/I][/B][/QUOTE] Schronisko jeszcze nie ma auta. Quote
Rinuś Posted April 7, 2011 Posted April 7, 2011 [quote name='ocelot']Schronisko jeszcze nie ma auta.[/QUOTE] [B][I]A TOZ? Ocelot będziecie organizować transport po to co napisałam Ci na pw? bo jeśli odpuszczacie to dam znAĆ do bydg żeby dali komuś innemu.[/I][/B] Quote
emilia2280 Posted April 7, 2011 Posted April 7, 2011 Mam juz ceny bud, jesli ktos bylby zainteresowany dolozeniem sié do kolejnych bud, ja od siebie kupié 5 bud (1 x XL, 1 x L, 3 x M). [U]Ceny bud z dachem dwuspadowym, z podwójnym (4cm) ociepleniem:[/U] - rozmiar [B]M[/B]: 129zl plus transport 17zl (od budy) - rozmiar [B]L[/B]: 210zl plus transport 34zl (od budy) - rozmiar [B]XL[/B]: 285zl plus transport 34zl (od budy) Adres dostawy na Képowá w kazdy dzien w jakich godzinach? Macie moze jakás kom, zeby kierowca mógl zadzwonic z trasy jesli bédzie taka potrzeba? Moze zle pamiétam nazwé ulicy, ale potrzebujé adres schroniska, bo ten w pierwszym poscie to jest adres siedziby Stowarzyszenia. Quote
KatiKorej Posted April 7, 2011 Posted April 7, 2011 [quote name='emilia2280']Mam juz ceny bud, jesli ktos bylby zainteresowany dolozeniem sié do kolejnych bud, ja od siebie kupié 5 bud (1 x XL, 1 x L, 3 x M). [U]Ceny bud z dachem dwuspadowym, z podwójnym (4cm) ociepleniem:[/U] - rozmiar [B]M[/B]: 129zl plus transport 17zl (od budy) - rozmiar [B]L[/B]: 210zl plus transport 34zl (od budy) - rozmiar [B]XL[/B]: 285zl plus transport 34zl (od budy) Adres dostawy na Képowá w kazdy dzien w jakich godzinach? Macie moze jakás kom, zeby kierowca mógl zadzwonic z trasy jesli bédzie taka potrzeba? Moze zle pamiétam nazwé ulicy, ale potrzebujé adres schroniska, bo ten w pierwszym poscie to jest adres siedziby Stowarzyszenia.[/QUOTE] Adres schronu ul. Kępy 3 97-200 Tomaszów Maz. schronisko jest całodobowe, pani prezes też tam jest praktycznie od rana do wieczora nr do schronu (44) 7246987 Quote
Rinuś Posted April 7, 2011 Posted April 7, 2011 [quote name='emilia2280']Mam juz ceny bud, jesli ktos bylby zainteresowany dolozeniem sié do kolejnych bud, ja od siebie kupié 5 bud (1 x XL, 1 x L, 3 x M). [U]Ceny bud z dachem dwuspadowym, z podwójnym (4cm) ociepleniem:[/U] - rozmiar [B]M[/B]: 129zl plus transport 17zl (od budy) - rozmiar [B]L[/B]: 210zl plus transport 34zl (od budy) - rozmiar [B]XL[/B]: 285zl plus transport 34zl (od budy) Adres dostawy na Képowá w kazdy dzien w jakich godzinach? Macie moze jakás kom, zeby kierowca mógl zadzwonic z trasy jesli bédzie taka potrzeba? Moze zle pamiétam nazwé ulicy, ale potrzebujé adres schroniska, bo ten w pierwszym poscie to jest adres siedziby Stowarzyszenia.[/QUOTE] jesteś wielka :crazyeye: nie powiem, że jest tanio, bo nie jest :shake: ja niestet już dołożyć się nie mogę. [B][COLOR="red"]PILNIE POTRZEBUJEMY TRANSPORTU NA TRASIE BYDGOSZCZ - TOMASZÓW! Do przewiezienia sa porozkładane meble z których można zrobić budy i materace na łóżka![/COLOR][/B] Quote
ocelot Posted April 7, 2011 Posted April 7, 2011 Tu jest wydarzenie nafb [url]https://www.facebook.com/event.php?eid=123901857686389[/url] Udałomi sie wstawić trzy filmiki. Chciałabym wstawić zdjęcia psiaków, ale nie umiem? Tu mamy utworzone chyba konto? [URL]https://www.facebook.com/pages/Schronisko-dla-Zwierz[/URL]ąt-Tomaszów-Mazowiecki/2 Ja się gubię na tym FB. 03103946376771?sk=wall Quote
Rinuś Posted April 7, 2011 Posted April 7, 2011 [quote name='ocelot']Tu jest wydarzenie nafb [url]https://www.facebook.com/event.php?eid=123901857686389[/url] Udałomi sie wstawić trzy filmiki. Chciałabym wstawić zdjęcia psiaków, ale nie umiem? Tu mamy utworzone chyba konto? [URL]https://www.facebook.com/pages/Schronisko-dla-Zwierz[/URL]ąt-Tomaszów-Mazowiecki/2 Ja się gubię na tym FB. 03103946376771?sk=wall[/QUOTE] Tak dokładnie, tylko wątek schroniska to ten [URL="https://www.facebook.com/pages/Schronisko-dla-Zwierz%C4%85t-Tomasz%C3%B3w-Mazowiecki/203103946376771?sk=wall"]KLIK[/URL] Quote
ocelot Posted April 7, 2011 Posted April 7, 2011 [quote name='emilia2280']Mam juz ceny bud, jesli ktos bylby zainteresowany dolozeniem sié do kolejnych bud, ja od siebie kupié 5 bud (1 x XL, 1 x L, 3 x M). [U]Ceny bud z dachem dwuspadowym, z podwójnym (4cm) ociepleniem:[/U] - rozmiar [B]M[/B]: 129zl plus transport 17zl (od budy) - rozmiar [B]L[/B]: 210zl plus transport 34zl (od budy) - rozmiar [B]XL[/B]: 285zl plus transport 34zl (od budy) Adres dostawy na Képowá w kazdy dzien w jakich godzinach? Macie moze jakás kom, zeby kierowca mógl zadzwonic z trasy jesli bédzie taka potrzeba? Moze zle pamiétam nazwé ulicy, ale potrzebujé adres schroniska, bo ten w pierwszym poscie to jest adres siedziby Stowarzyszenia.[/QUOTE] Emilia 2280 dziękuję:):):) Quote
ocelot Posted April 7, 2011 Posted April 7, 2011 [quote name='Rinuś']Tak dokładnie, tylko wątek schroniska to ten [URL="https://www.facebook.com/pages/Schronisko-dla-Zwierz%C4%85t-Tomasz%C3%B3w-Mazowiecki/203103946376771?sk=wall"]KLIK[/URL][/QUOTE] A jak tam dodać zdjęcia psiaków? Quote
Rinuś Posted April 7, 2011 Posted April 7, 2011 [quote name='ocelot']A jak tam dodać zdjęcia psiaków?[/QUOTE] [B][I]Zaraz się odpowiednie osoby z Tobą skontaktują[/I][/B] ;) Quote
Vlk Posted April 8, 2011 Posted April 8, 2011 jest kawałek tej trasy ale może wstawcie info na facebooka? Quote
anka_szklanka Posted April 8, 2011 Posted April 8, 2011 Jedzie następna porcja, ok. 10 worków po 15kg, zabrały ode mnie dziewczyny z labradorów (chyba;) ). Karma dla szczeniąt więc tłusta :) Quote
Blacky87 Posted April 8, 2011 Posted April 8, 2011 Czy doszła przesyłka z Krakvetu? Była wysłana na adres: ul. Spacerowa 118 Quote
emilia2280 Posted April 8, 2011 Posted April 8, 2011 [quote name='KatiKorej']Adres schronu ul. Kępy 3 97-200 Tomaszów Maz. schronisko jest całodobowe, pani prezes też tam jest praktycznie od rana do wieczora nr do schronu (44) 7246987[/QUOTE] No wlasnie, ja z tej ulicy zrobilam Képowá :evil_lol: Dziékujé za adres i tel. Przekleilam to info tez na wydarzenie schroniskowe na facebooku, moze tam ktos zechce kupic kawalek budy a jak nie to poczekam przez weekend i zamówié w poniedzialek-wtorek. Quote
Tymonka Posted April 8, 2011 Posted April 8, 2011 [quote name='Blacky87']Czy doszła przesyłka z Krakvetu? Była wysłana na adres: ul. Spacerowa 118[/QUOTE] A to nie jakaś pomyłka ?? Bo nie wiem co jest na spacerowej Quote
Dominika_656 Posted April 8, 2011 Posted April 8, 2011 Mam pomysł jak można wam pomóc .W naszej szkole co kilka miesięcy jest zbiórka dla schroniska chętni uczniowie przynoszą karmę , koce itp . Więc jeśli macie jakąś szkołę w pobliżu spytajcie nauczycieli czy mogli by coś takiego zrobić . Mam nadzieję ,że wszystko się ułoży . Quote
GrubbaRybba Posted April 8, 2011 Author Posted April 8, 2011 Zaktualizowałam pierwszy post. Znalazł się z nim adres schroniska, na który można wysyłać dary, numer konta, na które można wpłacać pieniążki i jeszcze jeden bannerek dla zainteresowanych. Nadal jednak nie ma w poście nr 1 propozycji pomocy. Ja net mam tylko w pracy i na dogo jestem bardzo rzadko i na chwilę. Nie mam czasu przeglądać całego wątku. Jeśli ktoś ma większe możliwości, będę wdzięczna za zebranie ofert pomocy i przesłanie do mnie na PW. [I]Kto (nick) co oferuje (dosłownie 1 zdanie), jeśli jest jakiś kontakt, nazwa miasta, itd, to także proszę o zamieszczenie tej informacji[/I] Taką listę potem przekopiuję do pierwszego postu. Quote
Rinuś Posted April 8, 2011 Posted April 8, 2011 [quote name='Vlk']jest kawałek tej trasy ale może wstawcie info na facebooka?[/QUOTE] [B][I]Wstawilam na wydarzenie na FB, a jaki kawałek mamy?[/I][/B] Quote
Finetta Posted April 8, 2011 Posted April 8, 2011 [quote name='Anja2201']A to nie jakaś pomyłka ?? Bo nie wiem co jest na spacerowej[/QUOTE] Spacerowa 118 to adres Schroniska w Radomsku. Blacky87 pomyliła wątki. Quote
ocelot Posted April 9, 2011 Posted April 9, 2011 My chcemy jak już ruszy strona rozpropagować akcję adopcji wirtualnej. Tu ukłon w strone mojej dyrekcji, która jako pierwsza przed akcją już kazała wybrać psa, którym Biblioteka sie zaopiekuje:) I tak Hektora przemianuję na Bibliosa. Wydrukujemy jego zdjęcie, umieścimy na naszej stronie, pozbieramy kasę, ale... to jeden pies na razie. Quote
Blacky87 Posted April 9, 2011 Posted April 9, 2011 [quote name='Finetta']Spacerowa 118 to adres Schroniska w Radomsku. Blacky87 pomyliła wątki.[/QUOTE] Strasznie przepraszam. :) Ale do Tomaszewa poszła paczka z Krakvetu na adres: ul. Spalska 112 :) Quote
Recommended Posts