Jump to content
Dogomania

Recommended Posts

Posted

To odrobaczanie było za 6 zł? Dobrze pamiętam?

To już niech będzie jak ja rozliczyłam, 26 zł na szczepienia - czyli na wściekliznę i to odrobaczanie.

• Replies 2k
  • Created
  • Last Reply

Top Posters In This Topic

Posted

[quote name='_Aga_']To odrobaczanie było za 6 zł? Dobrze pamiętam?

To już niech będzie jak ja rozliczyłam, 26 zł na szczepienia - czyli na wściekliznę i to odrobaczanie.[/QUOTE]

Tak 6zł - dwie tabletki po 3 zł

Posted

[quote name='_Aga_']Za marzec efra już dopłaciła 140 zł, powinno dojść jutro, daj znać, ja to już uwzględniłam w rozliczeniu.

26 zł z kundelkowej skarbonki rozliczyłam jako na szczepienia. To ile za te szczepienia ma być? 20 zł? Czyli jeszcze 6 zł doliczam na poczet czerwca.[/QUOTE]

przepraszam, że nie odpisywalam ale TZ zajął kompa mimo moich emocji i skakania wokół niego (w 9 miesiącu ciąży)
zaraz przestudiuję te rozliczenia

[B]6zł to było za odrobaczenie[/B] - skarbonka dala nam [B]76[/B] [B]zł[/B](50 na hotel, 20 na szczepienie i 6 na odrobaczenie) i to poszło na marzec
oprocz tego [B]120 zł[/B] od skarpety Talcott

spokojnie zaraz dojdziemy ładu:) ważne że jest co liczyć

Posted

[quote name='ewakrakow']przepraszam, że nie odpisywalam ale TZ zajął kompa mimo moich emocji i skakania wokół niego (w 9 miesiącu ciąży)
zaraz przestudiuję te rozliczenia

[B]6zł to było za odrobaczenie[/B] - skarbonka dala nam [B]76[/B] [B]zł[/B](50 na hotel, 20 na szczepienie i 6 na odrobaczenie) i to poszło na marzec
oprocz tego [B]120 zł[/B] od skarpety Talcott

spokojnie zaraz dojdziemy ładu:) ważne że jest co liczyć[/QUOTE]

Ty się tak rozkręciłaś w tym, żeby pomóc Badiemu, że nawet na bazarku, który zrobiłam mnie nie widzą, tylko wszyscy myślą, że to Ty jesteś "szefową":lol:

Posted

[quote name='LILUtosi']Tak 6zł - dwie tabletki po 3 zł[/QUOTE]

[B]to coś jeszcze jest niejasne?
[/B]
[B]bo ja już też nie wiem[/B] tyle się dzieje:)

wiem, że te 140zł ma jeszcze jutro dojść i to już na czerwiec będzie, czyli z Lilu będziemy się liczyć jakby "na bieżąco"
[B]Lilu jeszcze mamy bazarek Yucca i Pauli_T we wspołpracy ze mną wiec bedzie jeszcze gotówka tylko nie od razu
[/B]
ale wcześniej dziewczyny pisały że [B]Efra [/B]założyła pieniążki za luty, jak ta sprawa wygląda? trzeba jej zwrócic?

Posted

Wg moich obliczeń, wliczając dopłatę efry - 140 zł - zostało nam 155 zł na czerwiec.

Czyli jeszcze 145 zł i czerwiec będzie zapłacony.

Posted

[quote name='paula_t']Ty się tak rozkręciłaś w tym, żeby pomóc Badiemu, że nawet na bazarku, który zrobiłam mnie nie widzą, tylko wszyscy myślą, że to Ty jesteś "szefową":lol:[/QUOTE]

[B]Paula nawet nie wiesz jaka Ci jestem wdzięczna:)
[/B]
Ty odwaliłaś całą robotę z tym bazarkiem przecież, podsumuję to tak

[B][SIZE=4]4 sztaby pani Paula_T a jedna ewakrakow .. ale dlaczego tak nie porówno .. po 1 pomysł był Twój ... wykonanie Twoje to 2 darowałaś mi zycie to 3 .....:) [/SIZE][/B][SIZE=4]Morales mój .. to 4 ... ty tylko opiekujesz sie moralesem

[/SIZE][B][SIZE=4]
a ile sztabek tym co wpłacili Badusiowi się nie mówi, ludzie dzięki!!![/SIZE]

[/B]PS. ja siedzę na zwolnieniu w ciąży, widziałam wątek i że dziewczyny sobie nie radzą, miałam czas a Badi ma dużo szczęścia, ludzie potrafią się jednoczyć

Posted

[quote name='LILUtosi']no i jeszcze jakiś grosz z mojego bazarku będzie. I jak tylko czasowo się obrobię zrobię jeszcze jeden. Jutro posrawdzam konto to się wyklaruje wszystko.[/QUOTE]

[B]na pewno się wyklaruje, na spokojnie[/B]

[B]_Aga_ spytaj Efry[/B] ile jesteśmy jej dłużni, na pewno jest zorientowana,
może te 243,1zł ale trzeba się upewnić

oj bardzo by się deklarowicze przydali, bo problem jest "czasowo" rozwiązany
zyskujemy na czasie, żeby coś poradzić

Posted

[quote name='ewakrakow'][B]Paula nawet nie wiesz jaka Ci jestem wdzięczna:)
[/B]
Ty odwaliłaś całą robotę z tym bazarkiem przecież, podsumuję to tak

[B][SIZE=4]4 sztaby pani Paula_T a jedna ewakrakow .. ale dlaczego tak nie porówno .. po 1 pomysł był Twój ... wykonanie Twoje to 2 darowałaś mi zycie to 3 .....:) [/SIZE][/B][SIZE=4]Morales mój .. to 4 ... ty tylko opiekujesz sie moralesem

[/SIZE][B][SIZE=4]
a ile sztabek tym co wpłacili Badusiowi się nie mówi, ludzie dzięki!!![/SIZE]

[/B]PS. ja siedzę na zwolnieniu w ciąży, widziałam wątek i że dziewczyny sobie nie radzą, miałam czas a Badi ma dużo szczęścia, ludzie potrafią się jednoczyć[/QUOTE]

Hahahaha :D Ja to napisałam w jak najbardziej pozytywnym sensie, że odwaliłaś kawał naprawdę zaje***** roboty!!! :klacz:
A bazarek jest Nasz :)
To jest właśnie cudowne, że jeszcze parę dni temu sytuacja Badiego była gorzej jak beznadziejna, dług by się tylko z dnia na dzień powiększał, a teraz nie dość, że wszystko spłacone, to jeszcze będzie nadwyżka:multi:

Posted

[quote name='paula_t']Hahahaha :D Ja to napisałam w jak najbardziej pozytywnym sensie, że odwaliłaś kawał naprawdę zaje***** roboty!!! :klacz:
A bazarek jest Nasz :)
To jest właśnie cudowne, że jeszcze parę dni temu sytuacja Badiego była gorzej jak beznadziejna, dług by się tylko z dnia na dzień powiększał, a teraz nie dość, że wszystko spłacone, to jeszcze będzie nadwyżka:multi:[/QUOTE]

Bazarek nasz:) oby przyniósł pieniążki dla Badiego to jeszcze na plusie będziemy:)
w euforię też nie ma co popadać bo trzeba nam deklaracji - wtedy będzie stabilizacja w finansach Badiego

Wiele osob pomogło, zapraszalo na wątek...
Ja też siedziałam i wysyłałam "prośby" o pomoc i poskutkowało:) [B]taki mały cud[/B]

Posted

[quote name='ewakrakow']Bazarek nasz:) oby przyniósł pieniążki dla Badiego to jeszcze na plusie będziemy:)
w euforię też nie ma co popadać bo trzeba nam deklaracji - wtedy będzie stabilizacja w finansach Badiego

Wiele osob pomogło, zapraszalo na wątek...
Ja też siedziałam i wysyłałam "prośby" o pomoc i poskutkowało:) [B]taki mały cud[/B][/QUOTE]

Przynajmniej ten dług spłacony prawie, bez tego ani rusz. Zobaczymy ile na sam koniec się zbierze, może się okaże, że będzie trochę czasu "w zapasie" z bazarków i jednorazowych wpłat i wtedy trzeba będzie stałych deklaracji szukać....
A ile na ten moment jest pewnych i potwierdzonych stałych deklaracji? Bo wiem, że drugi post nie do końca aktualny.

Posted

[quote name='paula_t']Przynajmniej ten dług spłacony prawie, bez tego ani rusz. Zobaczymy ile na sam koniec się zbierze, może się okaże, że będzie trochę czasu "w zapasie" z bazarków i jednorazowych wpłat i wtedy trzeba będzie stałych deklaracji szukać....
A ile na ten moment jest pewnych i potwierdzonych stałych deklaracji? Bo wiem, że drugi post nie do końca aktualny.[/QUOTE]

nie wiem jak to jest z tymi deklaracjami,
będzie tu _Aga_ to poprosimy ją o edit, żeby wszystko było ładnie, przejrzyście i na bieżąco;)

będziemy kuć żelazo póki gorące hehe

Posted (edited)

[SIZE=3][B]AKTUALIZACJA SYTUACJI FINANSOWEJ BADIEGO:)

Dzięki hojności osób, które odpowiedziały na [U]apele o pomoc[/U] wczoraj właścicielka dostała wpłaty od:

20zł Eski
100zł PANNA MARPLE
50zł MAXIMILLER
100zł Anna K z Wrocławia
30zł MARTA0731
20zł AIMEZ_MOI
30 zł bico
20zł ewakrakow
20zł MikAga
300zł Renata T. Łosice [/B][/SIZE]:thumbs:
[SIZE=3][B] 35zł Figunia
20zł Ewu
20zł Annaa4
[/B][/SIZE][SIZE=3][B]
Razem 765 zł [IMG]http://www.dogomania.pl/forum/images/smilies/new_multi.gif[/IMG]

oprócz tego dziewczyny wplaciły deklaracje stałe do Lilu, uzyskując kwotę która ta pozwala na uregulowanie zaległości do końca maja, zostaje do zapłacenia 145zł za czerwiec
[/B][/SIZE]
[SIZE=3][B]
Badiemu pozostał jeszcze dług 243,10zł u Efry, która założyła ze swoich pieniążków za czynsz w lutym

WCIĄŻ PROSIMY O DEKLARACJĘ NA BADIEGO, BO JEST ICH ZA MAŁO
I SYTUACJA JEST STABILNA CHWILOWO

ROZLICZENIA BĘDĄ AKTUALIZOWANE NA BIEŻĄCO

[/B][/SIZE]

Edited by ewakrakow
aktualizacja
Posted

[quote name='maximiller']jak będzie wiadomo ile Badi jest dłużny Efrze to jeszcze postaram się trochę pomóc, a i dzień dobry tak w ogóle :)[/QUOTE]

dzień dobry:) kamień z serca nam spadł, dziękujemy za pomoc

obliczyłyśmy że jest dłużny 243,10zł ale Efra ma to ostatecznie potwierdzić

Posted

[quote name='ewakrakow'][SIZE=3][B]AKTUALIZACJA SYTUACJI FINANSOWEJ BADIEGO[IMG]http://www.dogomania.pl/forum/images/smilies/icon_smile.gif[/IMG]

Dzięki hojności osób, które odpowiedziały na [U]apele o pomoc[/U] wczoraj właścicielka dostała wpłaty od:

20zł Eski
100zł PANNA MARPLE
50zł MAXIMILLER
100zł Anna K z Wrocławia
30zł MARTA0731
20zł AIMEZ_MOI
30 zł bico
20zł ewakrakow
20zł MikAga
300zł Renata T. Łosice [/B][/SIZE][IMG]http://www.dogomania.pl/forum/images/smilies/thumbs.gif[/IMG]
[SIZE=3][B] 35zł Figunia
20zł Ewu

Razem 745 zł [IMG]http://www.dogomania.pl/forum/images/smilies/new_multi.gif[/IMG]

kwota ta pozwala na uregulowanie zaległości do końca maja, zostaje do zapłacenia 145zł za czerwiec

Badiemu pozostał jeszcze dług 243,10 u Efry, która założyła ze swoich pieniążków za czynsz w lutym

ROZLICZENIA BĘDĄ AKTUALIZOWANE NA BIEŻĄCO
[/B][/SIZE][/QUOTE]

inf. ze 30zl przelalam Lilu chyba na twoje konto -dostalam od ewakrakow, takze za czerwiec brakuje mu juz tylko 115zl.
Sluchajce dziewczyny te 240coś u Efry to by możnabylo łatwo z bazarków spłacić. Kto ma wiecej zcasu w domu, żeby np bazar ogłoszeniowy zrobić? Tam zawsze są chętni no i z cegiełkowym to samo

Posted

Właśnie przelałam na konto LILU 120 zł za bazarek dla Badiego. Co prawda czekam jeszcze na jedną wpłatę ale dostałam info, że przelew zrobiony więc wyłożyłam ze swoich (najwyżej... ;) ).
Bardzo proszę LILU jak tylko wpłyną pieniążki o potwierdzenie na wątku bazarku
[URL]http://www.dogomania.pl/forum/threads/227422-KONIEC!!!-ROZLICZAM-Mały-bazarek-dla-Badiego-)-do-2-06/page9[/URL]

Posted

[h=2][/h] [INDENT] [SIZE=3][B]AKTUALIZACJA SYTUACJI FINANSOWEJ BADIEGO:smile:

20zł Eski
100zł PANNA MARPLE
50zł MAXIMILLER
100zł Anna K z Wrocławia
30zł MARTA0731
20zł AIMEZ_MOI
30 zł bico
20zł ewakrakow
20zł MikAga
300zł Renata T. Łosice [/B][/SIZE]:thumbs:
[SIZE=3][B] 35zł Figunia
20zł Ewu
20zł Annaa4

Razem 765 zł :multi:

oprócz tego dziewczyny wplaciły deklaracje stałe do Lilu, uzyskując kwotę która ta pozwala na uregulowanie zaległości do końca maja, zostaje do zapłacenia 145zł za czerwiec

Badiemu pozostał jeszcze dług 243,10 u Efry, która założyła ze swoich pieniążków za czynsz w lutym

będziemy poprawiać rozliczenie na bieżąco, na po ustaleniu wpłat na konto właścicielki, bo pomoc jeszcze spływa, za bazarek i jednorazowa

[/B][/SIZE]
[/INDENT]