Jump to content
Dogomania

Recommended Posts

Posted

[INDENT][quote name='ocelot'] [INDENT]Możliwe, ze miałybyśmy miejsce w hotelu dla Ciapka, ale to zależy od tego czy Nero pojedzie w czerwcu do Niemiec i od deklaracji.
Hotel bardzo dobry, doświadczony [/INDENT][/QUOTE]

A gdzie ten hotelik? Trzymam kciuki za Nero.
Było tu kilka chętnych na deklaracje stałe, jak już będzie wiadomo co i jak to porozrzucamy troszkę Ciapka.
[/INDENT]

• Replies 725
  • Created
  • Last Reply

Top Posters In This Topic

Posted

Hotelik pod Warszawą.
Ale... nie ma osoby chętnej poprowadzenia tej sprawy.
Czarek ma się całkiem nieźle. Wymiziany, wygłaskany:)I spokojny w boksie.

Moim zdaniem zbierajmy na budę.

Posted

[quote name='KatiKorej']Ciapek tu się kwalifikuje?

[URL="http://www.dogomania.pl/threads/208193-Bardzo-du%C5%BC******-do-adopcji-z-ca%C5%82ej-Polski?p=16922854#post16922854"]http://www.dogomania.pl/threads/208193-Bardzo-du%C5%BC******-do-adopcji-z-ca%C5%82ej-Polski?p=16922854#post16922854[/URL][/QUOTE]
jak najbardziej.
Wrzuciłabym też tam Muszkietera, Lisa i Gambita. Dasz radę?
a i tego psiaka z 6 na szpitaliku. Mam jego zdjęcie.

Posted

[quote name='edek']Ocelot na jakie konto mam przelać zadeklarowane pieniążki na Ciapka budę ???[/QUOTE]Podrzucę:multi: to może ktoś Ciapusia dojrzy bo psina pewni tęskni.

Posted

[quote name='Anja2201']a no pewnie tęskni , ale jak widać osoby które tak "kochają" ciapka mają ważniejsze sprawy .[/QUOTE]Wiesz Anja2201 z jednej strony się cieszę że poznałem ludzi z TM którzy tak jak Ty,Ocelot,KatiKorej i inni kochają bezinteresowną miłością zwierzęta.A z drugiej martwi mnie że inni zrobią wszystko aby Wam utrudnić życie i jeszcze do tego szkodzą zwierzakom.To naprawdę smutne.
Czyżby L.J.Kern miał rację pisząc:
"..........
Anglik anglikowi robi przyjemności
Polak polakowi przykrości zazdrości
Francuz francuzowi funduje ślimaka
a Polak najchętniej podgryza Polaka
........."

Posted

Mam nadzieję, że Ciapulek szybko znajdzie swój domek, biedak sen mi z oczu spędza. Bardzo mi go szkoda. Czy ktoś podejmie się zbierania pieniążków na budę ??? Czy mam wpłacić na konto schroniska ???

Posted

Edku nie podejmę się decydowania na czyje konto pieniążki na budę wpłacać. Po prostu cały czas czuję się na tym wątku jako ktoś niechciany.
Czarka wygłaszczę w piątek:)

Posted

[quote name='ocelot']Edku nie podejmę się decydowania na czyje konto pieniążki na budę wpłacać. Po prostu cały czas czuję się na tym wątku jako ktoś niechciany.
Czarka wygłaszczę w piątek:)[/QUOTE]

Z jednej strony rozumiem Cię, z drugiej strony wiem, że as_animali porzuciła ten wątek. Wpłacę pieniążki na konto schroniska chociaż tyle mogę pomóc.

Posted

[quote name='ocelot']Edku nie podejmę się decydowania na czyje konto pieniążki na budę wpłacać. Po prostu cały czas czuję się na tym wątku jako ktoś niechciany.
Czarka wygłaszczę w piątek:)[/QUOTE]OCELOT to nie chodzi o wątek,to chodzi o psa.Jesteś na miejscu, nie sama, po prostu podejmij decyzję a wszyscy którym naprawdę zależy żeby Ciapek miał "normalne psie życie"wypowiedzą się podejmiemy decyzję i ukierunkujemy działania.Ten stan zawieszenia nie poprawi sytuacji Ciapka a niedługo zostanie on jednym z wielu psów ze schronu.Wiem że są tacy co czekają na Twoje potknięcie ale nie bierz do głowy najwyżej wywrócimy się razem.Nikt nie wątpi że zależy Ci na dobru psów.

Posted

Przepraszam za offa , ale ja już siły nie mam
Samojedka i jej syn od roku nie spuszczane z łańcucha .
[url]http://www.dogomania.pl/threads/208437-Samojedka-i-jej-syn-od-Roku-nie-spuszczane-z-%C5%82a%C5%84cucha-!!!!!!!?p=16947691#post16947691[/url]

Konto jutro podam (TOZu) , bo dzisiaj nie wiem jak się nazywam :roll:

Posted

Edek moje zdanie jest takie.
Zbieramy na budę, ktoś podaje swoje konto, potem kupuje budę i buda trafia do Ciapka do schroniska:)
My na miejscu pilnujemy, zeby ją szybciutko dostał:)

Oczywiście pilnujemy ogłoszeń, czy ważne. Jak nie to kupujemy nowe i wyróżnione allegro. Tyle na dzień dzisiejszy możemy zrobić.

Posted

[quote name='ocelot']Edek moje zdanie jest takie.
Zbieramy na budę, ktoś podaje swoje konto, potem kupuje budę i buda trafia do Ciapka do schroniska:)
My na miejscu pilnujemy, zeby ją szybciutko dostał:)

Oczywiście pilnujemy ogłoszeń, czy ważne. Jak nie to kupujemy nowe i wyróżnione allegro. Tyle na dzień dzisiejszy możemy zrobić.[/QUOTE]

Takie było Nasze założenie na początku. Też uważam, że to rozwiązanie jest najlepsze. Czy ktoś mógłby udostępnić swoje konto proszę.

Posted

[quote name='edek']Takie było Nasze założenie na początku. Też uważam, że to rozwiązanie jest najlepsze. Czy ktoś mógłby udostępnić swoje konto proszę.[/QUOTE]Poprośmy Anję2201, ja konta nie mam(ha,ha taki wygodny jestem) i do pracy bo czas ucieka.

Posted

[quote name='KatiKorej']A może skoro akcja sreberko zbiera na budy, to do tego dorzucić i zastrzec, że jedna z bud ma być specjalnie dla Ciapka? Tak się szybciej uzbiera.[/QUOTE]
Może i tak być:)

Posted

[quote name='ocelot']Może i tak być:)[/QUOTE]Decyzja Ocelot potrzebna! Jak tak to będziesz osobiście odpowiedzialna żeby Ciapuś budę dostał.Bo to w sumie najwygodniejsze jest.A kto pilnuje ogłoszeń?

Posted

Pomysł fajny, tylko jak to zorganizować ??? czy ludzie nie będą źli, ze wybieramy sobie psa na którego chcemy zbierać pieniążki??? Może ktoś mógłby porozmawiać z założycielką tego wątku o Ciapku i jego sytuacji???

Posted

[quote name='edek']Pomysł fajny, tylko jak to zorganizować ??? czy ludzie nie będą źli, ze wybieramy sobie psa na którego chcemy zbierać pieniążki??? Może ktoś mógłby porozmawiać z założycielką tego wątku o Ciapku i jego sytuacji???[/QUOTE]Ludzie nie będą źli bo kupią o jedną budę mniej bo to my ją kupimy dla Ciapka.
A co do założycielki wątku to wiem że jest nieletnia i pewnie sama nie decyduje co pisać:shake: przykro mi bo liczyłem że Ciapek będzie miał w niej oparcie.
Mimo że Ciapek w schronie to plan jakiś dla niego jest i można go realizować.
Pisałem PW ze dwa tygodnie temu do As ale odpowiedzi nie otrzymałem.

Posted

Ja rozumiem, że jest nieletnia. Mimo to miło byłoby gdyby napisała co się z Ciapkiem dzieje, jak się czuje, porobić zdjęcia i przesłać. A zamiast tego jest porzucony wątek.