Doris&Grenio Posted May 24, 2011 Author Posted May 24, 2011 U mnie idzie sezon wiec jest tłok..chyba, ze wulkan bedzie dalej dymił...buuuuuu Quote
lourdnes Posted May 24, 2011 Posted May 24, 2011 Doris&Grenio napisał(a):U mnie idzie sezon wiec jest tłok..chyba, ze wulkan bedzie dalej dymił...buuuuuu A co ciekawego wam sie szykuje ?:) Quote
Asiaczek Posted May 25, 2011 Posted May 25, 2011 Doris&Grenio napisał(a):Praca, praca, praca, praca... Naprawde TYLKO praca, praca, praca, praca...? Pzdr. Quote
Doris&Grenio Posted May 25, 2011 Author Posted May 25, 2011 Asiaczek napisał(a):Naprawde TYLKO praca, praca, praca, praca...? Pzdr. No ostatnio od 8-21 siedze i pracuje+ wizytacje mamusiek mielismy... dzis odwołane loty z Berlina.... miliony telefonów... Klientce zmarła mama i wraca z wyjazdu..szukanie lotu powrotnego..+ zamkniete lontiska.... Kurcze-tak to jets jak masz swoj biznes. Ja ogólnie jestem pracoholiczka..... Quote
lourdnes Posted May 29, 2011 Posted May 29, 2011 Hej i znowu uciekłas .Zagladaj tu do nas czasem i daj znac co u łobuziaka :) Quote
jamnicze Posted May 31, 2011 Posted May 31, 2011 Dzisiaj ostatni dzień na zapisy do Szczecina. Ciekawe czy Amiś będzie. Quote
Doris&Grenio Posted June 1, 2011 Author Posted June 1, 2011 jamnicze napisał(a):Dzisiaj ostatni dzień na zapisy do Szczecina. Ciekawe czy Amiś będzie. Jestesmy cały czas tylko Was podczytuje:) Amisia chyba nie bedzie..myslałam, ze zapisy do 22.05..hym.... U Amisia wszystko ok. Rośnie jak szalony- juz Pancia Go na raczki nie wezmie.. o nie nie Zobacze moze uda sie jakies nowe zdjąta wrzucic:D Quote
lourdnes Posted June 1, 2011 Posted June 1, 2011 Wrzucajcie fotki i jedzcie na wystawe .Jak nie chcecie wziac udzialu to towarzysko poznac nowe baski i zobaczyc jak ten cały cyrk wyglada :evil_lol: Quote
Doris&Grenio Posted June 1, 2011 Author Posted June 1, 2011 lourdnes napisał(a):Wrzucajcie fotki i jedzcie na wystawe .Jak nie chcecie wziac udzialu to towarzysko poznac nowe baski i zobaczyc jak ten cały cyrk wyglada :evil_lol: Czy wejdziemy z naszym Amisiem nawet jak udział nie bierzemy? Quote
lourdnes Posted June 1, 2011 Posted June 1, 2011 Bez problemu.Czasem sie zabiera psy do towarzystwa.Niech sie maly oswoi z tym cyrkiem i skupiskiem roznych psow Quote
Doris&Grenio Posted June 1, 2011 Author Posted June 1, 2011 lourdnes napisał(a):Bez problemu.Czasem sie zabiera psy do towarzystwa.Niech sie maly oswoi z tym cyrkiem i skupiskiem roznych psow Kochana juz jestem na gg wiec jak coś, to pisz:) Quote
Asiaczek Posted June 1, 2011 Posted June 1, 2011 Weź ze soba ks. zdrowia/paszport, gdzie Amiś ma wpisane aktualne szczepienia + wsciekłość. Kupicie bileciki i możecie oglądać:) pzdr. Quote
Doris&Grenio Posted June 1, 2011 Author Posted June 1, 2011 asiaczek napisał(a):weź ze soba ks. Zdrowia/paszport, gdzie amiś ma wpisane aktualne szczepienia + wsciekłość. Kupicie bileciki i możecie oglądać:) pzdr. juuupiii!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!! Quote
Doris&Grenio Posted June 8, 2011 Author Posted June 8, 2011 Tak jak mnie uprzedzaliście..kły przednie za cholerke nie chca wyjsc..a juz rosna stałe...dziś wizyta u weta... :( Zdjęcia postaram sie zrobic w weekend :D Amigo juz sie zrobił bardzo duży..:) rozciaga sie strasznie..lapy rosna i szyja....zaczynam w nim widziec doroslego "mężczyzne" :D Quote
lourdnes Posted June 8, 2011 Posted June 8, 2011 Doris&Grenio napisał(a):Tak jak mnie uprzedzaliście..kły przednie za cholerke nie chca wyjsc..a juz rosna stałe...dziś wizyta u weta... :( Zdjęcia postaram sie zrobic w weekend :D Amigo juz sie zrobił bardzo duży..:) rozciaga sie strasznie..lapy rosna i szyja....zaczynam w nim widziec doroslego "mężczyzne" :D Z moimi tak samo- już są wielkie baski.Mania pogubila zęby a Maniowi tez został jeden kieł. Teraz do jedzonka dostaja dużo kości ,zeby odpadł jeszcze ten kielek :evil_lol: Quote
Asiaczek Posted June 8, 2011 Posted June 8, 2011 Romcia wymianę zębów ma juz, na szczęście, za sobą. Pzdr. Quote
Doris&Grenio Posted June 8, 2011 Author Posted June 8, 2011 Asiaczek napisał(a):Romcia wymianę zębów ma juz, na szczęście, za sobą. Pzdr. a ile ma Romcia? Piekna Ona jest...... Quote
zielona Posted June 9, 2011 Posted June 9, 2011 U mnie też zęby czarnuszki mają już stałe.Trochę kości rurkowych i obyło się bez weta. Quote
Doris&Grenio Posted June 9, 2011 Author Posted June 9, 2011 zielona napisał(a):U mnie też zęby czarnuszki mają już stałe.Trochę kości rurkowych i obyło się bez weta. Jeszcze poczekamy...moze sie uda obyć bez weta...siedzą twardo oba góre kły. Reszta oczywiście juz dawno wypadło :) Reszta ok- podobo okaz zdrowia.. Zrobiłam wczpraj kilka zdjęc na wybiegu....ale zobacze czy cos sie nadaje do wrzucenia na forum...tak szybko biegal Amiś, że nie dało sie Go w kadrze ujać:D Quote
lourdnes Posted June 9, 2011 Posted June 9, 2011 Hahaha skad ja to znam ,ze basek umyka z kadru- aż musialam nowy aparatos sobie sprawic Quote
Buszki Posted June 10, 2011 Posted June 10, 2011 Doris&Grenio napisał(a): Zrobiłam wczpraj kilka zdjęc na wybiegu....ale zobacze czy cos sie nadaje do wrzucenia na forum...tak szybko biegal Amiś, że nie dało sie Go w kadrze ujać:D lourdnes napisał(a):Hahaha skad ja to znam ,ze basek umyka z kadru- aż musialam nowy aparatos sobie sprawic Mam to samo,czasami na zdjęciu widoczny jest tylko pęd powietrza :diabloti:. Quote
Recommended Posts