Jump to content
Dogomania

Recommended Posts

• Replies 463
  • Created
  • Last Reply

Top Posters In This Topic

Posted

Asiaczek napisał(a):
Naprawde TYLKO praca, praca, praca, praca...?

Pzdr.

No ostatnio od 8-21 siedze i pracuje+ wizytacje mamusiek mielismy... dzis odwołane loty z Berlina.... miliony telefonów...

Klientce zmarła mama i wraca z wyjazdu..szukanie lotu powrotnego..+ zamkniete lontiska....

Kurcze-tak to jets jak masz swoj biznes. Ja ogólnie jestem pracoholiczka.....

Posted

jamnicze napisał(a):
Dzisiaj ostatni dzień na zapisy do Szczecina. Ciekawe czy Amiś będzie.

Jestesmy cały czas tylko Was podczytuje:)

Amisia chyba nie bedzie..myslałam, ze zapisy do 22.05..hym....

U Amisia wszystko ok. Rośnie jak szalony- juz Pancia Go na raczki nie wezmie.. o nie nie

Zobacze moze uda sie jakies nowe zdjąta wrzucic:D

Posted

lourdnes napisał(a):
Wrzucajcie fotki i jedzcie na wystawe .Jak nie chcecie wziac udzialu to towarzysko poznac nowe baski i zobaczyc jak ten cały cyrk wyglada :evil_lol:

Czy wejdziemy z naszym Amisiem nawet jak udział nie bierzemy?

Posted

asiaczek napisał(a):
weź ze soba ks. Zdrowia/paszport, gdzie amiś ma wpisane aktualne szczepienia + wsciekłość. Kupicie bileciki i możecie oglądać:)

pzdr.

juuupiii!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!

Posted

Tak jak mnie uprzedzaliście..kły przednie za cholerke nie chca wyjsc..a juz rosna stałe...dziś wizyta u weta... :(

Zdjęcia postaram sie zrobic w weekend :D Amigo juz sie zrobił bardzo duży..:) rozciaga sie strasznie..lapy rosna i szyja....zaczynam w nim widziec doroslego "mężczyzne" :D

Posted

Doris&Grenio napisał(a):
Tak jak mnie uprzedzaliście..kły przednie za cholerke nie chca wyjsc..a juz rosna stałe...dziś wizyta u weta... :(

Zdjęcia postaram sie zrobic w weekend :D Amigo juz sie zrobił bardzo duży..:) rozciaga sie strasznie..lapy rosna i szyja....zaczynam w nim widziec doroslego "mężczyzne" :D

Z moimi tak samo- już są wielkie baski.Mania pogubila zęby a Maniowi tez został jeden kieł. Teraz do jedzonka dostaja dużo kości ,zeby odpadł jeszcze ten kielek :evil_lol:

Posted

zielona napisał(a):
U mnie też zęby czarnuszki mają już stałe.Trochę kości rurkowych i obyło się bez weta.

Jeszcze poczekamy...moze sie uda obyć bez weta...siedzą twardo oba góre kły. Reszta oczywiście juz dawno wypadło :)

Reszta ok- podobo okaz zdrowia..

Zrobiłam wczpraj kilka zdjęc na wybiegu....ale zobacze czy cos sie nadaje do wrzucenia na forum...tak szybko biegal Amiś, że nie dało sie Go w kadrze ujać:D

Posted

Doris&Grenio napisał(a):

Zrobiłam wczpraj kilka zdjęc na wybiegu....ale zobacze czy cos sie nadaje do wrzucenia na forum...tak szybko biegal Amiś, że nie dało sie Go w kadrze ujać:D

lourdnes napisał(a):
Hahaha skad ja to znam ,ze basek umyka z kadru- aż musialam nowy aparatos sobie sprawic

Mam to samo,czasami na zdjęciu widoczny jest tylko pęd powietrza :diabloti:.