nina9999999 Posted November 6, 2011 Posted November 6, 2011 Witam Dawno nie zaglądałam z braku czasu.Demon ma się świetnie. Rozrabia jak pijany zając, uczy majsterkowania (wieczne wymiany podłogi, malowanie ścian, wymyślanie zabezpieczeń i zamknięć,wymiany drzwi, naprawy, szycie, sprzątanie, itp ) Jest 30 kg słodkim szczeniaczkiem, nie panującym nad swoim ciałem. Zaszły w nim bardzo duże zmiany na plus ale wciąż wymaga dużo pracy, czasu i cierpliwości. Mam nadzieję, że jeszcze pamiętam jak się wkleja zdjęcia i postaram się trochę powklejać... Quote
esperanza Posted November 6, 2011 Author Posted November 6, 2011 Wow! Jest bardzo podobny do swojej mamy :-) Tyle, że futro ma dłuższe i w złotym kolorze. Quote
minutka Posted November 18, 2011 Posted November 18, 2011 w porównaniu z tym jaki był na początku,to cudo się z niego zrobiło,a trochę więcej zdjęć można prosić Quote
nina9999999 Posted November 22, 2011 Posted November 22, 2011 To film z jednego z naszych wyjazdów. http://www.youtube.com/watch?v=qy_ZDSC4aUQ Quote
Recommended Posts