Jump to content
Dogomania

Staruszka we wrzesińskim schronisku - szansa na DT - nie doczekała...[*]...

Recommended Posts

Posted

Jest światełko !! już go nie ma, już jej nie ma.....
  • ...

Jeżeli nic się nie zmieni nasza Marysia w przyszłym tygodniu mogłaby zamieszkać w sprawdzonym hoteliku. Aby jednak jej zmiana miejsca doszła do skutku, potrzebne są deklaracje !!
    10zł na dzień to dużo i zarazem tak niewiele aby wyrwać ją ze schroniska. W tej kwocie mieści się opieka i wyżywienie. Hotelik, nie tak daleko, bo koło łodzi.

• [FONT=Georgia]W imieniu Marysi i swoim proszę o - deklaracje, bazarek, .....[/FONT]

[FONT=Georgia][FONT=Georgia]

Ta sama wiadomość widnieje już na MOLOSACH

Od ok. miesiąca we Wrzesińskim schronisku przebywa urocza starsza sunia.
    Zgadza się i innymi psami. Przynajmniej przez kraty wydaje się bardzo milutka, nadstawia łepek do głaskania.
    Czy jest dla niej jeszcze szansa. Może jakiś sprawdzony DT??
    Sunia ma problemy przynajmniej z jednym uszkiem...
    [/FONT] [/FONT]
    Roboczo nazwałam ją Marysia.

• Replies 127
    • Created
    • Last Reply

Top Posters In This Topic

Posted

xxxx52 napisał(a):
    Czy Maryska nie znalazlaby cieplego kacika np.u P.G?

Jestem po wstępnej rozmowie... Czekam i się boję na odpowiedz ...:oops:

Posted

xxxx52 napisał(a):
    :kciuki::kciuki:Trzymam wszystkie kciuki

Niestety dostałam informację, że sunia za bardzo kaukazowata ....:shake:, może i innym terminie......

Posted

martaipieski napisał(a):
    o matko jaka piekna!!!!!!!!!!!!:( wyglada jak moja Bera
  • tylko ma krórtsze włoski. mam nadzieje ze znajdzie domek

• Witam, a Bera do jakiej razy była podobna ??

Posted

Bere adoptowalismy ze schroniska bo miała byc uspiona, miała wtedy niby ok 12lat, była w typie owczarka kaukazkiego, z nami była od 3.04.2006 do 07.08.2009r. przegrała walke z rakiem :(
    pozwole sobie wkleic jej zdjęcie ze schronu:
    a wiecej fotek tu:
    http://www.dogomania.pl/threads/202519-Moje-3-dziewczynki-Luna-Saba-i-Diana-Sara.-Dingo-Bera-za-TM-*?p=16333405#post16333405

nasza Bera zanim ja adoptowaliśmy-czyli w schronie

Posted

martaipieski napisał(a):
    przepraszam ale nie rozumiem o co chodzi :D

Chodzi o to, że to schronisko to nie miejsce dla tej suni ;)

Posted

martaipieski napisał(a):
    juz rozumiem:D a sa jakies nowe wieści lub info o suni???

Może jutro będą;)

Widziałam zdjęcia, które usunęłaś, nie zdążyłam Tobie odpisać:evil_lol: ale widzę, że sama się jednak skapnęłaś:evil_lol:.

Ile takich niedomówień wychodzi gdy rozmawiamy ze sobą np. tu na dogo wirtualnie :shake::evil_lol:

Pozdrawiam;)
    Aneta

Posted

ja wczoraj byłam nieprzytomna jakaś :D cały dzień śpiąca i chyba słabo kontaktowałam :D
    nie bede juz pisała co zle zrozumiałam heheheh dobrze ze pozniej zatrybiłam o co chodzi!!! bo byście pomysleli ze naturalna blądynka ze mnie :D
    trzymam kciuki za sunie!!!mam nadzieje ze szczescie sie do niej usmiechnie:) ja niestety nie moge narazie adoptować kolejnej bidy:( tymbardziej suczki bo te moje 3 zołzy i tak czasem sie nie dogaduj juz sie nieraz smieje ze sie jakis psi facet by przydał to moze by zrobił porzadek :D

a to chyba jej zdjecia z wrzesinskiego wtaku??

Posted

[quote name='xxxx52']jakie smutne oczki ma Maryska.
    Czy jest szansa na domek u G ?
    Ps czy ten ostatni maluch zyje?

U pani G na razie nie ma dla niej miejsca.... były na schronisku 3 maluchy wszystkie puściły schronisko.

Marysia to fajna suczka. Łagodna, spokojna. Miałam ja dzisiaj na wybiegu, nie chciała wracać do bosku.......
    Mam nowe zdjęcia Marysi wieczorkiem je wstawię.

Martaipieski, ja tez czasami nie kumam od razu a pózniej mam z tego taki ubaw:)

Posted

[quote name='ata']U pani G na razie nie ma dla niej miejsca.... były na schronisku 3 maluchy wszystkie puściły schronisko.

Marysia to fajna suczka. Łagodna, spokojna. Miałam ja dzisiaj na wybiegu, nie chciała wracać do bosku.......

Wcale jej sie nie dziwie ,ze nie chciala wracac do boksu

Posted

[quote name='ata']U pani G na razie nie ma dla niej miejsca.... były na schronisku 3 maluchy wszystkie puściły schronisko.

tez sie jej nie dziwie,zupełnie jak moja bera zanim ja doptowałam brałam ja na pacery a jak wiedziała ze wracamy kładła sie przed bramą na boku i rub co chcesz ja nie wstaje:D
    a wiec czekamy na foteczki!!
    no mam ubaw mam TY pewnie tez hehehe;)
    przepraszam za ofa ale dziś maiłam taka sprawe:(:(:(
    http://www.dogomania.pl/threads/203626-chory-posokowiec-przywiazany-w-lesie-czeka-go-chron-lub-cos-gorszego-CZAS-DO-JUTRA?p=16443517#post16443517

Posted

[quote name='martaipieski']tez sie jej nie dziwie,zupełnie jak moja bera zanim ja doptowałam brałam ja na pacery a jak wiedziała ze wracamy kładła sie przed bramą na boku i rub co chcesz ja nie wstaje:D
    a wiec czekamy na foteczki!!
    no mam ubaw mam TY pewnie tez hehehe;)
    przepraszam za ofa ale dziś maiłam taka sprawe:(:(:(
    http://www.dogomania.pl/threads/203626-chory-posokowiec-przywiazany-w-lesie-czeka-go-chron-lub-cos-gorszego-CZAS-DO-JUTRA?p=16443517#post16443517

a ja dzisiaj miałam coś takiego http://www.dogomania.pl/threads/203592-Wielka-tragegia-psa-!!!!!! :-(

Posted

widziałam, az sie płakac chce,boje sie ze to samo bedzie z tym posokowcem jak trafi do schronu bo on był kanapowcem w schronie popadnie w depresje juz teraz cierpi bo sie go pozbyto:( tych biedaków jest tak duzo ze az sie wyć chce:(