ludwa Posted July 4, 2011 Posted July 4, 2011 [quote name='Lida']W nowym domku? DS???????????[/QUOTE] Nareszcie!!!!!!!!!!!!!! Bo już mam maile, które bardzo chcę wstawić a tu normalnie nie mam z kim się cieszyć;) (bo Zośka nie umie przecież czytać a nawet jeśli umie, to nic się z tym nie wysypała;)) Quote
Lida Posted July 4, 2011 Posted July 4, 2011 Od razu miałam taką myśl, że dziewczyna w DS! S U P E R!!!!!!!!!!! Pisz kochana, pisz. Zaglądam tu przecież ciągle, tylko piszę rzadko. A jak nie piszę, to nie znaczy, że nie myślę o wszytskich Twoich psach Quote
ludwa Posted July 4, 2011 Posted July 4, 2011 Pojechałyśmy wczoraj:) Niunia ma Panią, Pana i Panią i do towarzystwa małą sunię i rezydenta:) Dom psiolubny, taki, jakie tutaj kochamy:)))))) Zawsze były psy i nie ma możliwości, żeby w domu psów nie było. No! Znaczy się, porządni ludzie:))))) Wczoraj Zosiencja jeszcze nie chciała wchodzić po schodach na górę, gdzie śpi Pani, dzisiaj już urzęduje w łóżku:) a wczoraj dostałam taka wiadomość: [QUOTE] Poczytałam o Zosi i innych pieskach, doszłam do wniosku, że można już wszem i wobec ogłosić, że Zosina(( - przemianowana na Tosinę z racji pewnej Zofiji, która czułaby się urażona, posiadaniem przez psinę takiego imienia:)),znalazła rodzinę i znajomych hurtem:) Na razie Zosia-Tosia-Rupert vel futro do pomiętolenia, dzielnie robi rozpoznanie terenu i z nieśmiałością sonduje kto tu garnkiem rządzi:) Jej zdjęcie już wylądowało na pulpicie laptopa, zaraz obok Paragrafa, Maleńkiej i Zuzy - dwóch kocic, mamusi i córki:) Choć jeszcze Tośki nie wymęczyłam głaskając, to sercem moim zawładnęła:)) nietoperze uszy gwarancją wiecznej miłości:) [/QUOTE] a to dzisiaj:) [QUOTE] Właśnie uraczona zostałam kolejną porcją filmików, w roli gwiazdy: Tośka, pisałam, że nieśmiała? To było wczoraj, dziś pióropuszem zamiata:) i pokazuje, że ona też już rządzi:) Napatrzeć się nie mogę, zgraja jest fantastyczna, doczekać się nie mogę, żeby ją wytarmosić, na razie musi mi wystarczyć kocica:) [/QUOTE] [QUOTE] Aha!! Paragraf wszedł w rolę króla=dowódzcy=gentelmena, wyprowadza panie na spacer, pozwala się obok siebie wylegiwać i łaskawie obdarza swoją obecnością. No i wszystkie krok w krok za babciną Panią chodzą...a babcia nowe hobby odkrywszy filmuje do oporu, co rusz odbierając telefon ode mnie z jednym wymogiem: "więcej!!":)))))))))))))))) [/QUOTE] Bo ja jeszcze wyjaśnię: właścicielką Zosiencji jest Pani, która prawdopodobnie niedługo przeprowadzi się do Wawy, do swojej Babci oraz Tośki-Zośki:) A łaciata tymczasem okupuje łóżko i zamiata ogonem:) Quote
Lida Posted July 4, 2011 Posted July 4, 2011 No to rewelacyjne wieści na dobranoc. Jeszcze żeby tak Nadii się udało. No i całej pozostałej ferajnie. Idę spać, bo już na mnie czas... Quote
ludwa Posted July 5, 2011 Posted July 5, 2011 Ojjjj, Nadia...Z nią będzie większy kłopot, choć ładna jest bestyjka. Tylko musi się trafić ktoś baaaaaardzo cierpliwy i pracowity i najlepiej spedzający czas w domu. Czyli: czekamy na cud;) Quote
LadyBell Posted July 5, 2011 Posted July 5, 2011 to wygląda na to że Zocha w 10 trafiła - w końcu. Bardzo się cieszę i wszystkiego dobrego "Łaciata"! Quote
ludwa Posted July 5, 2011 Posted July 5, 2011 Oj, trafiła;) Sama bym chciała tak trafić:) Żeby parówkę jeszcze rozpieszczać a nie odchudzać:))) Quote
wire fox Posted July 5, 2011 Posted July 5, 2011 Cieszę się bardzo !!!!! Bardzo !!! Taka odpowiedź nie przyszła mi do głowy ! Quote
Owieczka Posted July 5, 2011 Posted July 5, 2011 Nooo !!! To , to ja rozumiem :D Szczęscia Zosiu !! Chociaz Ty już szcześciara, moze tego szcześcia pożycze innym bezdomniakom w potrzebie... Quote
Psiolubna Posted July 5, 2011 Posted July 5, 2011 [B]Tylko teraz na jedzonko, spacerek i pieszczoty serwowane w dużych ilościach:D [/B] Wszyscy się nad nią rozpływają, a jeśli nie, to przyznać trzeba, ze delikatna perswazja działa cuda, bo kim jak kim, ale takim futrzakiem trzeba się zachwycać, o! Podpisano: Dumna "rodzicielka":) Ps. zaczynam warczeć 5 raz piszę to samo:D Quote
santino Posted July 5, 2011 Posted July 5, 2011 Ależ cudowna wiadomość! Zocha - szczęścia na nowej drodze, mordeczko! Świetnie, naprawdę świetnie!!! Quote
Lida Posted July 5, 2011 Posted July 5, 2011 ojej, jakie???????????? nie strasz tak po nocy. spać nie będę mogła. Quote
ludwa Posted July 5, 2011 Posted July 5, 2011 To się nazywa dreszczyk emocji;) maila dostałam: [QUOTE] Żarty żartami, a ja mam tragiczne wieści: Zofija NIE KOPIE!!:( A w mej głowie diabelski plan się rodzić żeby psiko przemianować na Ewę Kopacz:D tak jakoś ZNAJOMO brzmi:D:D [/QUOTE] Się zaczynam bać czy reklamacji nie dostaniemy;) Quote
idusiek Posted July 6, 2011 Author Posted July 6, 2011 Ewa, weź nie strasz ! jak nie daj Boże coś się z Zosiną Tosiną stanie to ja wszystkim wokół nogi w pupy powyrywam, bo ja byłam/jestem z niej zakochana od 3 lat. Od 3 lat zza krat. I uważam, że to najgenialniejszy pies na świecie jest i kropka ! :) [B]Witamy Panią rodzicielkę na dogo ! Czekamy na relacje :)[/B] Quote
Owieczka Posted July 6, 2011 Posted July 6, 2011 [quote name='ludwa']To się nazywa dreszczyk emocji;) maila dostałam: Się zaczynam bać czy reklamacji nie dostaniemy;)[/QUOTE] Weź ludwa bo ja zacznę kopać ale nie nory a czyjeś tyłki !!!! Jak tak można ludzi straszyć !!!! :-x:zly7::mdleje: Quote
ludwa Posted July 6, 2011 Posted July 6, 2011 mi się atmosfera udziela;) Ja byłam straszona to i innych straszę:))))))))))))) Quote
wire fox Posted July 6, 2011 Posted July 6, 2011 To trochę posłodzę - wątek prowadzony na medal :) ! Quote
ludwa Posted July 6, 2011 Posted July 6, 2011 No, chociaz nikt na mnie nie krzyczy, że straszę;) dziekuję:) Quote
azalia Posted July 6, 2011 Posted July 6, 2011 Ależ się cieszę,że Zosieńka w swoim domu i wygląda na to,że dobrze trafiła maleńka. Quote
estrojek Posted July 6, 2011 Posted July 6, 2011 Ja tez sie Ewus cieszę ,że Tosia znalazła domek oby stały i szczęsliwy. Jestem tu niezbyt częso bo sama wiesz jak jest ostatnio ,ale śledziłam losy od poczatku jak jeszcze była Rupertem . Trzymam kciuki bardzo , bardzo mocno. Quote
ludwa Posted July 7, 2011 Posted July 7, 2011 [quote name='azalia']Ależ się cieszę,że Zosieńka w swoim domu i wygląda na to,że dobrze trafiła maleńka.[/QUOTE] NAJLEPIEJ:))) [quote name='estrojek']Ja tez sie Ewus cieszę ,że Tosia znalazła domek oby stały i szczęsliwy. Jestem tu niezbyt częso bo sama wiesz jak jest ostatnio ,ale śledziłam losy od poczatku jak jeszcze była Rupertem . Trzymam kciuki bardzo , bardzo mocno.[/QUOTE] Kciuki potrzebne dla innych, Zośka wygrała los na loterii życia i szczęścia:)))) Quote
ludwa Posted July 8, 2011 Posted July 8, 2011 tutaj nasz nowy bazarek:smile:. Zapraszamy [URL="http://www.dogomania.pl/threads/210838-*-*-*-*-*-*-*-*POWER-PLUS-na-Nadię.-Do-16.07-*-*-*-*-*?p=17221503#post17221503"][COLOR=#4444ff]http://www.dogomania.pl/threads/2108...3#post17221503[/COLOR][/URL] Quote
ludwa Posted July 9, 2011 Posted July 9, 2011 to ja jeszcze wstawię przygotowania do przeprowadzki:) [IMG]http://img12.imageshack.us/img12/199/dsc0280rk.jpg[/IMG] [IMG]http://img825.imageshack.us/img825/7786/dsc0272nb.jpg[/IMG] [IMG]http://img830.imageshack.us/img830/5572/dsc0267xm.jpg[/IMG] [IMG]http://img840.imageshack.us/img840/9981/dsc0252w.jpg[/IMG] Quote
Recommended Posts