Jump to content
Dogomania

Recommended Posts

• Replies 61
  • Created
  • Last Reply

Top Posters In This Topic

Posted

Właśnie podpisałam umowę z panem od czekoladki.Faktycznie caliowa widziałaś naszą czekoladkę :)
Piesek jest na razie u babci właściciela,puki nie podrośnie i nie nauczy się czystości w domu,pan pracuje długo i psiak musiałby zostawać w domu na długo,a tak jest z babcią na pięciu pokojach :) pan ma do mnie maila i będzie wysyłał zdjęcia i nowe wiadomości a także ma namiary na Dianę,ma zamiar iść z psiakiem na szkolenie.Będzie dobrze :)

Posted

No widzisz jak fajnie,będziemy mieć rękę na pulsie,ale jak szczyl podrośnie to przeprowadza się w okolice lodogryfu na stałe,gdzie mieszka właściciel :)A zresztą zawsze mogę tam podjechać w drodze do mamusi :)

• 2 weeks later...
Posted

Dostałam wiadomości i zdjęcia z nowego domku Bazylka :)

[FONT=&quot]Zdjęcia są w kolejności chronologicznej od czasu jak do nas przyszedł pierwszy raz, ostatnie 10zdjęć jest z przed tygodnia.[/FONT]
[FONT=&quot] [/FONT]
[FONT=&quot]Piesek rośnie jak na drożdżach, waży już prawie 10kg.[/FONT]
[FONT=&quot]W piątek będzie miał drugi zestaw szczepień na nosówkę i parowiroze.[/FONT]
[FONT=&quot]Bazyl jest pociechą dla całej naszej rodziny[/FONT][FONT=Wingdings]J[/FONT][FONT=&quot][/FONT]
[FONT=&quot] [/FONT]
[FONT=&quot]P.S. Proszę mi napisać jeśli to nie problem, czy pozostałe szczeniaki z czwórki rodzeństwa Bazylka też znalazły dom??[/FONT]
[FONT=&quot]Chciałabym jeśli to w ogóle możliwe zdobyć i nawiązać jakiś kontakt np. mailowy z właścicielami tych szczeniaków, by móc w przyszłości porównać jak wyrosły pozostałe pieski.[/FONT]

Pomyślimy-fajnie byłoby się spotkać z całą czwórką :)

https://picasaweb.google.com/116392380562807426072/BazylekII?authkey=Gv1sRgCJOutpL3iNTE9QE&feat=directlink#

• 4 weeks later...
Posted

A ja dziś miałam miłą niespodziankę,na szkolenie psie przyszła pani z naszą sunią Hasky,całkiem zapomniałam z tego wszystkiego jak ją nazwała :) ale zdjęcia porobiłam :)

Posted

Witam wszystkich serdecznie;) cieszę się że mogę dołączyć. Chciałabym bardzo podziękować Towarzystwu Opieki nad Zwierzętami w Policach za pomoc jaką uzyskałam w znalezieniu domków dla moich szczeniąt-po matce Husky. Pani Ada jest wspaniałą osobą i jestem pod wielkim wrażeniem tego jak sprawnie działa,ona i zapewne jeszcze dużo ludzi pracuje z nią. powyżej widać jedną z moich szczeniąt;) jedyna dziewczynka co była wśród 4 chłopców;) dostałam już od p.Ady zdjęcia Bazyla;) cieszę się że ma wspaniały domek,a sunia-Lala (tak ją nazywałam ) też wyrosła na piekną damę;) pozdrawiam wszystkich serdecznie,i jeszcze raz bardzo dziękuję;)