tatankas Posted March 26, 2011 Author Posted March 26, 2011 Tak ,w Policach,lub na ich obrzeżach :)Pan pracuje w Enei-zakład energetyczny w Policach :) Quote
caliowa Posted March 26, 2011 Posted March 26, 2011 Ulżyło mi. Widziałam dzisiaj strrrrasznie podobnego szczeniora ze starszą panią i jakoś nie mogłam przestać o tym myśleć cały dzień.;) Quote
tatankas Posted March 26, 2011 Author Posted March 26, 2011 A mogłabym się dowiedzieć w jakich okolicach???Będę do pana dzwonić w poniedziałek,to się dowiem dokładnie :) Quote
caliowa Posted March 26, 2011 Posted March 26, 2011 w Szczecinie, w jednej z kamienic w okolicach Bohaterów Warszawy. Quote
tatankas Posted March 26, 2011 Author Posted March 26, 2011 O moje rodzinne okolice :) W poniedziałek się dokładnie dowiem,gdzie,co i jak :) Quote
tatankas Posted March 29, 2011 Author Posted March 29, 2011 Właśnie podpisałam umowę z panem od czekoladki.Faktycznie caliowa widziałaś naszą czekoladkę :) Piesek jest na razie u babci właściciela,puki nie podrośnie i nie nauczy się czystości w domu,pan pracuje długo i psiak musiałby zostawać w domu na długo,a tak jest z babcią na pięciu pokojach :) pan ma do mnie maila i będzie wysyłał zdjęcia i nowe wiadomości a także ma namiary na Dianę,ma zamiar iść z psiakiem na szkolenie.Będzie dobrze :) Quote
caliowa Posted March 29, 2011 Posted March 29, 2011 To możliwe, że będę widywała ją częściej. Mój chłopak mieszka w tej samej kamienicy:) Quote
tatankas Posted March 29, 2011 Author Posted March 29, 2011 No widzisz jak fajnie,będziemy mieć rękę na pulsie,ale jak szczyl podrośnie to przeprowadza się w okolice lodogryfu na stałe,gdzie mieszka właściciel :)A zresztą zawsze mogę tam podjechać w drodze do mamusi :) Quote
tatankas Posted April 7, 2011 Author Posted April 7, 2011 Dostałam wiadomości i zdjęcia z nowego domku Bazylka :) [FONT="]Zdjęcia są w kolejności chronologicznej od czasu jak do nas przyszedł pierwszy raz, ostatnie 10zdjęć jest z przed tygodnia.[/FONT] [FONT="] [/FONT] [FONT="]Piesek rośnie jak na drożdżach, waży już prawie 10kg.[/FONT] [FONT="]W piątek będzie miał drugi zestaw szczepień na nosówkę i parowiroze.[/FONT] [FONT="]Bazyl jest pociechą dla całej naszej rodziny[/FONT][FONT=Wingdings]J[/FONT][FONT="][/FONT] [FONT="] [/FONT] [FONT="]P.S. Proszę mi napisać jeśli to nie problem, czy pozostałe szczeniaki z czwórki rodzeństwa Bazylka też znalazły dom??[/FONT] [FONT="]Chciałabym jeśli to w ogóle możliwe zdobyć i nawiązać jakiś kontakt np. mailowy z właścicielami tych szczeniaków, by móc w przyszłości porównać jak wyrosły pozostałe pieski.[/FONT] Pomyślimy-fajnie byłoby się spotkać z całą czwórką :) https://picasaweb.google.com/116392380562807426072/BazylekII?authkey=Gv1sRgCJOutpL3iNTE9QE&feat=directlink# Quote
choleraa Posted April 8, 2011 Posted April 8, 2011 Allllle uroslo psisko!:) Piekny jest! Zdjecia są super, wspaniały domek, psiak szczesliwy, widac, ze mu dobrze.. Quote
tatankas Posted May 6, 2011 Author Posted May 6, 2011 A ja dziś miałam miłą niespodziankę,na szkolenie psie przyszła pani z naszą sunią Hasky,całkiem zapomniałam z tego wszystkiego jak ją nazwała :) ale zdjęcia porobiłam :) Quote
azunia Posted May 7, 2011 Posted May 7, 2011 Witam wszystkich serdecznie;) cieszę się że mogę dołączyć. Chciałabym bardzo podziękować Towarzystwu Opieki nad Zwierzętami w Policach za pomoc jaką uzyskałam w znalezieniu domków dla moich szczeniąt-po matce Husky. Pani Ada jest wspaniałą osobą i jestem pod wielkim wrażeniem tego jak sprawnie działa,ona i zapewne jeszcze dużo ludzi pracuje z nią. powyżej widać jedną z moich szczeniąt;) jedyna dziewczynka co była wśród 4 chłopców;) dostałam już od p.Ady zdjęcia Bazyla;) cieszę się że ma wspaniały domek,a sunia-Lala (tak ją nazywałam ) też wyrosła na piekną damę;) pozdrawiam wszystkich serdecznie,i jeszcze raz bardzo dziękuję;) Quote
Recommended Posts