Jump to content
Dogomania

Recommended Posts

• Replies 388
  • Created
  • Last Reply

Top Posters In This Topic

Posted

[quote name='Avaloth'][SIZE=1]Ja ;)
ale już pisemnych koniec, 5/5 zaliczone :D a jak się okaże. teraz tylko 3 ustne i amen.[/SIZE][/QUOTE]

Ale Ci dobrze... Fajnie masz, bo 5 piszesz w 3 dni. Ja będę miała też niby 5 ale każdy w inny dzień.
Chyba zejdę ze stresu.

W ilugodzinnych odstępach pisze się podstawę i rozszerzenie?

Posted

w sumie też się dziwię, ale Adaś też był 2 lata w schronie i mieli go wykastrować za kilka dni (ale pewnie z powodu ataku to przesuną :( )

• 2 weeks later...
Posted

Tutaj to już kompletna cisza zaległa.
Monuśka jak zwykle wesoła, z roześmianym pycholem.
Trochę jej się futro zmieniło, jeszcze w zimie było takie sztywne, nieprzyjemne w dotyku.Teraz zrobiło się bardziej miękkie. Aż myślałam, że ją ktoś wykąpał, ale jak ją klepnęłam w bok to uniosła się chmura kurzy, pyłu....
Dostała ucho i zgodnie ze zwyczajem, poszła zakopać :)

Posted

W sprawie Mony cisza. Beznadziejnie jest.
Ze schroniska wychodzą tylko młode, najlepiej rasowe, rasopodobne psy.
Mona mieszka na wybiegu, który jest na przeciwko boksów ogólnych. Ludzie przeglądając boksy ogólne rzadko odwracają się do tyłu i nie widzą psów z wybiegów - wybiegi są częściowo zasłonięte. Tak więc sunię trudno wypatrzyć.

Posted

Sara poszła do domu, więc i Monie może się uda...
ciemne- prawda, ale co do wielkości, to bym nie powiedziała... np. w g3 jest dwóch weteranów i wcale tacy ogromni nie są.
w ogóle jak dla mnie, to Mona wcale taka brzydka z wyglądu nie jest... :)

Posted

[quote name='Drzagodha']Ej, nie ma brzydkich psów :eviltong: Są tylko brzydcy ludzie, którzy nie potrafią dostrzec piękna psa ;)[/QUOTE]

Właśnie :)

Posted

ale są psy, które nie zostały obdarzone wspaniałą urodą- tak jak ludzie. a przecież najważniejszy jest charakter i nawet najbrzydszy wizualnie pies może być najpiękniejszy z charakteru :D dla mnie "brzydkie" psiaki są piękne :D

Posted

Akurat Mona na prawdę ma fajną budowę i ciekawy wygląd, mimo że na pierwszy rzut oka jest zwykła, czarna. Ona nie jest jednolicie czarna, i ma taki fajny pyszczol.

Posted

Tutaj cisza a Mona będzie miała odwiedziny w niedzielę !!!!
Pan ma niestety dwie suczki z którymi Mona musiałaby się zgodzić. Jeśli nic by z tego nie wyszło myślę że możemy zaproponować Bertę.

Posted

dobrze, że ktoś się nią interesuje. :) szkoda, bo Mona podobno niezbyt do suczek...
tak, Bertę można pokazać, ona jest cudna i myślę, że z tamtymi suniami się dogada :D

Posted

Siedziałam dzisiaj z Moną ponad pół godziny. Miałam ją wyczesać, (żeby wyglądała ładnie, po za tym kiedyś nadejdą gorące dni i trzeba jej usunąć stare futro, żeby się nie ugotowała) ale pogoda nie dopisała.
Jutro czekamy na pana....
Proszę o kciuki !!