Avaloth Posted May 6, 2011 Posted May 6, 2011 [SIZE=1]Ja ;) ale już pisemnych koniec, 5/5 zaliczone :D a jak się okaże. teraz tylko 3 ustne i amen.[/SIZE] Quote
Ank@ Posted May 6, 2011 Posted May 6, 2011 [quote name='Avaloth'][SIZE=1]Ja ;) ale już pisemnych koniec, 5/5 zaliczone :D a jak się okaże. teraz tylko 3 ustne i amen.[/SIZE][/QUOTE] Ale Ci dobrze... Fajnie masz, bo 5 piszesz w 3 dni. Ja będę miała też niby 5 ale każdy w inny dzień. Chyba zejdę ze stresu. W ilugodzinnych odstępach pisze się podstawę i rozszerzenie? Quote
Drzagodha Posted May 6, 2011 Posted May 6, 2011 Podstawę o 9, rozszerzenie o 14 ;) Polski i matma z odstępem dokładnie 2 godz. 10 min, angielski z odstępem 3 godziny. Wszystko zależy od tego, ile egzamin trwa ;) Quote
Drzagodha Posted May 8, 2011 Posted May 8, 2011 9 lat w schronisku i dopiero sterylkę miała? O kurde... Quote
Rumi. Posted May 8, 2011 Posted May 8, 2011 nom nieźle... to co co pół roku miała cieczkę przez te 9 lat? dziwne że jej nie wysterylizowali... nawet dla wygody Quote
Avaloth Posted May 8, 2011 Posted May 8, 2011 Właśnie się też dziwiłam że Mona nie jest ciachnięta i w sumie myślałam że już nie będzie w takim razie. Quote
Noelle Posted May 8, 2011 Posted May 8, 2011 w sumie też się dziwię, ale Adaś też był 2 lata w schronie i mieli go wykastrować za kilka dni (ale pewnie z powodu ataku to przesuną :( ) Quote
Ank@ Posted May 8, 2011 Posted May 8, 2011 Może jej się ropomacicze zaczynało i dlatego ją ciachnęli... Sima która była od 2000r też jest bez sterylki. Quote
Ank@ Posted May 17, 2011 Posted May 17, 2011 Tutaj to już kompletna cisza zaległa. Monuśka jak zwykle wesoła, z roześmianym pycholem. Trochę jej się futro zmieniło, jeszcze w zimie było takie sztywne, nieprzyjemne w dotyku.Teraz zrobiło się bardziej miękkie. Aż myślałam, że ją ktoś wykąpał, ale jak ją klepnęłam w bok to uniosła się chmura kurzy, pyłu.... Dostała ucho i zgodnie ze zwyczajem, poszła zakopać :) Quote
Drzagodha Posted May 17, 2011 Posted May 17, 2011 To ja napiszę, żeby tak cicho nie było ;) Żadnych telefonów w sprawie Mony nie było? Quote
Ank@ Posted May 18, 2011 Posted May 18, 2011 W sprawie Mony cisza. Beznadziejnie jest. Ze schroniska wychodzą tylko młode, najlepiej rasowe, rasopodobne psy. Mona mieszka na wybiegu, który jest na przeciwko boksów ogólnych. Ludzie przeglądając boksy ogólne rzadko odwracają się do tyłu i nie widzą psów z wybiegów - wybiegi są częściowo zasłonięte. Tak więc sunię trudno wypatrzyć. Quote
Drzagodha Posted May 18, 2011 Posted May 18, 2011 U niej cholerka ten problem, że duża jest... Chociaż z moimi małymi staruszkami też nie łatwiej... Quote
Ank@ Posted May 18, 2011 Posted May 18, 2011 Właśnie. Wśród naszych weteranów schroniskowych nie ma chyba ani jednego małego psa. Same duże, najczęściej ciemne. Quote
Noelle Posted May 18, 2011 Posted May 18, 2011 Sara poszła do domu, więc i Monie może się uda... ciemne- prawda, ale co do wielkości, to bym nie powiedziała... np. w g3 jest dwóch weteranów i wcale tacy ogromni nie są. w ogóle jak dla mnie, to Mona wcale taka brzydka z wyglądu nie jest... :) Quote
Ank@ Posted May 18, 2011 Posted May 18, 2011 Mona jest śliczna. Maurycy jest śliczny "inaczej" :) Quote
Drzagodha Posted May 18, 2011 Posted May 18, 2011 Ej, nie ma brzydkich psów :eviltong: Są tylko brzydcy ludzie, którzy nie potrafią dostrzec piękna psa ;) Quote
Ank@ Posted May 18, 2011 Posted May 18, 2011 [quote name='Drzagodha']Ej, nie ma brzydkich psów :eviltong: Są tylko brzydcy ludzie, którzy nie potrafią dostrzec piękna psa ;)[/QUOTE] Właśnie :) Quote
Noelle Posted May 18, 2011 Posted May 18, 2011 ale są psy, które nie zostały obdarzone wspaniałą urodą- tak jak ludzie. a przecież najważniejszy jest charakter i nawet najbrzydszy wizualnie pies może być najpiękniejszy z charakteru :D dla mnie "brzydkie" psiaki są piękne :D Quote
Drzagodha Posted May 18, 2011 Posted May 18, 2011 Nie ma brzydkich! Każdy jest na swój sposób piękny :) I każdy wyjątkowy! Quote
Avaloth Posted May 18, 2011 Posted May 18, 2011 Akurat Mona na prawdę ma fajną budowę i ciekawy wygląd, mimo że na pierwszy rzut oka jest zwykła, czarna. Ona nie jest jednolicie czarna, i ma taki fajny pyszczol. Quote
Ank@ Posted May 26, 2011 Posted May 26, 2011 Tutaj cisza a Mona będzie miała odwiedziny w niedzielę !!!! Pan ma niestety dwie suczki z którymi Mona musiałaby się zgodzić. Jeśli nic by z tego nie wyszło myślę że możemy zaproponować Bertę. Quote
Noelle Posted May 27, 2011 Posted May 27, 2011 dobrze, że ktoś się nią interesuje. :) szkoda, bo Mona podobno niezbyt do suczek... tak, Bertę można pokazać, ona jest cudna i myślę, że z tamtymi suniami się dogada :D Quote
Ank@ Posted May 28, 2011 Posted May 28, 2011 Siedziałam dzisiaj z Moną ponad pół godziny. Miałam ją wyczesać, (żeby wyglądała ładnie, po za tym kiedyś nadejdą gorące dni i trzeba jej usunąć stare futro, żeby się nie ugotowała) ale pogoda nie dopisała. Jutro czekamy na pana.... Proszę o kciuki !! Quote
Recommended Posts