Jump to content
Dogomania

Recommended Posts

Posted

Przepraszam, mialam straszne problemy z kompem, a tak mnie brzuch bolal ze nie moglam nawet do kafejki dopelzac..:(

A wiec o mnie - mam jedna kotke - kotka ma ok 14-16 mies. zdrowa, mieszkam w kawalerce wiec za duzo miejsca zwierzeki nie maja. Moja lubi byc noszona w nosidelku - ma conajmniej 2 spacery w tygodniu - poki zimno jej na smyczy nie wypuszcze :)
Zwierzaki lecze i badam na wejherowskiej w lecznicy
Czasami mam jakiegos zwierzaka dodatkowo -
http://www.dogomania.pl/threads/195409-Dina-m%C5%82odziutka-ASTka-ju%C5%BC-w-DS!!!/page15?highlight=dina Dina stad tymczasowiczka :)

Posted

Co tam u pięknej koteczki ? Annn udało Ci się skontaktować z BUDRYSEK ? Masz zabezpieczone okna ? Moje koty przesiadują w oknie i żeby nie siatka to byłoby kiepsko , dlatego pytam .

• 3 weeks later...
  • 2 weeks later...
Posted

Casablanca napisał(a):
I co wyszło w końcu z Bakalią?

Bakalia ma juz domek, mieszka z kolezanka norwska lesna tez tricolorka, ale nie dorownuje uroda Bakali :)

a u mnie nowa szykretka Rodzynka

Rodzynka mega pieszczoch, ma ok 1 roku

• 1 year later...
Posted

[quote name='klimza'][quote name='BUDRYSEK']Bakalia ma juz domek, mieszka z kolezanka norwska lesna tez tricolorka, ale nie dorownuje uroda Bakali :)

a u mnie nowa szykretka Rodzynka

Rodzynka mega pieszczoch, ma ok 1 roku

Piękna Rodzynka :)
Potwierdzam, Bakalia ma dom i mieszka razem z Hanką syberyjką. Jest cudowna, mrucząca, uwielbia przebywać z nami i wygrzewać się na akwarium. Poza tym potrafi wyskakiwać zaskakujaco wysoko na meble, łapać muchy i biegać z Hanką po całym mieszkaniu, no i kocha czesanie i przysmaki. Jest cudownym pulpetem :D który śpi razem z nami.

Wow! Witamy! i prosimy o fotki :)

• 9 months later...
Posted

[quote name='tayga']Czy weterynarz był skłonny uspić zdrowego kota (gdybyś jej nie wzięła)?[/QUOTE]

Prawdziwy wet wie, że nie może uśpić zdrowego zwierzaka, lecz takiego który cierpi.