Krystak Posted February 26, 2011 Posted February 26, 2011 Dzisiaj -6* na termometrze ja na spacerze z psiakiem. Patrzę, biega jakiś kundelek -śliczny biało-czarny z nakrapianą mordką i łapkami. Zaczął za mną chodzić więc pytam ludzi na około czyj jest ten psiak. Usłyszałem że błąka się on tu już od 3/4 dni. No więc idę do domu (psiak za mną) i chciałem dać mu dt ale rodzice niestety się nie zgadzają na kolejnego psa w żadnym wypadku. Zacząłem myśleć i wymyśliłem że chociaż na jakiś czas mogę go dać do pewnej pani. Przyjęła go ale zaznaczyła że może ona go przetrzymać jedynie do jutra :(. I co tu teraz z nim zrobić? Byłem u weta sprawdzałem czy ma chipa-niestety nie ma. Pani wet oceniła go na ok 5/6 latek. Jest opanowany,spokojny, marznie na dworku. Chociaż dzisiaj będzie spał w ciepełku ale co dalej? Na dwór go nie wypuszczę bo... nie i koniec.W ostateczności schron. Niestety nie pała on zbytnią miłością do samców a w boksie raczej nie przetrwa z takim zachowaniem...Suczki jak najbardziej ok. Przeglądałem wszystkie strony z ogłoszeniami o zaginionych psiakach ,niestety nic nie ma o nim.Jest ewidentnie domowym psiakiem. Niestety nie posiadam zdjęcia bo nie miałem kiedy i czym go zrobić. Psiak łebkiem dosięga pod kolano. BŁAGAM może ktoś da mu choć dt? Marzenie-ds. Pomóżcie! :placz: Quote
Krystak Posted February 26, 2011 Author Posted February 26, 2011 A może jednak ktoś spijrzy do biedaka :(? Quote
Marycha35 Posted February 27, 2011 Posted February 27, 2011 Krystuś jestem, cholera jasna, trzeba cosik wymyślić!!!! Napiszę do Borciaska, szkoda psinki bardzo, zimno jest! Quote
paula1977 Posted February 27, 2011 Posted February 27, 2011 masz jakąś jego fotkę? podeślij mi proszę Quote
Krystak Posted February 27, 2011 Author Posted February 27, 2011 Dziękuję bardzo za odpowiedzi i wsparcie ale piesek idzie do córki pani, u której przebywa tymczasowo :) Quote
Marycha35 Posted February 28, 2011 Posted February 28, 2011 no i uratowałeś następnego gałgana, brawo Kryściaku:) buuuuzi!!! Quote
Krystak Posted March 3, 2011 Author Posted March 3, 2011 Porozmawiam z panią(jak tylko będę miał okazję i może coś cyknę) ;) Quote
Recommended Posts