Awit Posted February 28, 2011 Posted February 28, 2011 Hehe, na czyjego męża:-) A na serio: za czem byłaś na Grochowie? Quote
P78 Posted February 28, 2011 Posted February 28, 2011 Awit napisał(a):Hehe, na czyjego męża:-) A na serio: za czem byłaś na Grochowie? Przecież nie swojego :D! No byłyśmy przejazdem :), tak 12.30 była :) Quote
mru Posted February 28, 2011 Posted February 28, 2011 z mężów Paulina to lubi cudzych, chciała z Twoim widocznie psa łapac jakiegoś :) Quote
pumcia02 Posted March 1, 2011 Author Posted March 1, 2011 Ja bym stawiała, że usg i rtg po stówce. Nic nie ma co się domyslac, zobaczymy jak beda faktury. Quote
P78 Posted March 1, 2011 Posted March 1, 2011 mru napisał(a):z mężów Paulina to lubi cudzych, chciała z Twoim widocznie psa łapac jakiegoś :) A hahaha, no po ostatniej łapance z mężem Awit nabrałam rumieńców :):):) USG i RTG po 100... Nieźle :( Zmieńcie lecznicę, bo zajadą fundację... Quote
pumcia02 Posted March 1, 2011 Author Posted March 1, 2011 ja nie mówię, ze tam tyle kosztuje, tylko wydaje mi się, że takie ceny są w Warszawie. U mnie na Saskiej np USG kosztuje 80zł. Quote
Awit Posted March 1, 2011 Posted March 1, 2011 A ja zmienię temat kosztów tych badań na temat kosztu kastracji:-) Czy wiecie za ile dziś Misiek na wsi u moich teściów został wykastrowany?? Zgadnijcie. Quote
mru Posted March 1, 2011 Posted March 1, 2011 boże weź, słyszałam takie opowieści u siebie na wiosze o sterylkach własnoręcznie robionych że nie chce o tym myśleć :( Quote
P78 Posted March 1, 2011 Posted March 1, 2011 mru napisał(a):boże weź, słyszałam takie opowieści u siebie na wiosze o sterylkach własnoręcznie robionych że nie chce o tym myśleć :( Jaką Ty masz wiochę :)... ? Nie Warszawianka jesteś :)? Quote
P78 Posted March 2, 2011 Posted March 2, 2011 [quote name='mru']ja tak, ale korzenie babcine z puszczy białej ;) aaa :) moja babcia z Czerniakowskiej, a druga z Pragi były :) Ale to nie do tej jechałaś na Dzień Babci:)? To chyba daleko :)? No i gdzie ta Awit? Zadała pytanie i zwiała :) Quote
P78 Posted March 2, 2011 Posted March 2, 2011 Co słychać u Rudzika ???! A u Rambusia... :(? Kiedy będzie ta Pani??? Quote
pumcia02 Posted March 2, 2011 Author Posted March 2, 2011 U Rudzika gorzej... tak jak się spodziewałam. Pogryzł się z psem rezydentem. W stresie i nerwach, bo przyszedł facet od gazu, ale czego możemy wymagać od starszej pani? :( Quote
P78 Posted March 2, 2011 Posted March 2, 2011 O ładnie..., a pani nie ma możliwości czasem odizolować psów, np. jak ktoś przychodzi??? :( Quote
Awit Posted March 2, 2011 Posted March 2, 2011 Oj to niedobrze, że doszło do scysji, a rany jak? Co do kastracji to poszłam spać:-) 50zł, mnie aż zatkało, ja nie wiem co on mu zrobił, jak mu to zrobił, ale trwało kilka minut.... I miał krótką narkozę. Jak pojadę to zobaczę jak chłopak wygląda. Dziś dostałam smsa, że wszystko dobrze. Quote
pumcia02 Posted March 4, 2011 Author Posted March 4, 2011 Bo kastracja trwa kilkanaście minut. Skoro "miał króką narkozę" to musiał go wybudzać. Awit napisał(a):Oj to niedobrze, że doszło do scysji, a rany jak? Co do kastracji to poszłam spać:-) 50zł, mnie aż zatkało, ja nie wiem co on mu zrobił, jak mu to zrobił, ale trwało kilka minut.... I miał krótką narkozę. Jak pojadę to zobaczę jak chłopak wygląda. Dziś dostałam smsa, że wszystko dobrze. Nie wiem czy kobieta ma możliwość odseparowania psów, ale myślę, że nie możemy od niej wymagać takich rzeczy. Miał do niej pojechać behawiorysta, żeby zobaczyć czy sytuacja jest dla niej do opanowania i poradzić co robić Quote
P78 Posted March 4, 2011 Posted March 4, 2011 A co z RAMBO??? Była ta pani w sprawie adopcji??? Quote
pumcia02 Posted March 4, 2011 Author Posted March 4, 2011 Będzie w sobotę. Czy ma ktoś może jakieś rzeczy na bazarek? Ja nic nie mam, a sytuacja jest na prawdę ciężka. Na samym początku zgłosiła się kam. , że jak będą fanty może zrobić bazarek. Quote
P78 Posted March 4, 2011 Posted March 4, 2011 kam. bazarek zrobi pewnie :) - kochana dziewczyna :) kam. trzyma fanty dla naszego Szarisia :) - już połowę domu wyprzedała :) Też mamy niekolorową sytuację :(, bo pies jest tylko pod naszą opieką, osób prywatnych... Jeśli byłoby konieczne leczenie to mam do pomocy Vivę :) <mru dzięki :)>, ale niestety za hotelowanie doopa, bo nasza Pani Ewa nie wystawia faktur :( Quote
P78 Posted March 4, 2011 Posted March 4, 2011 pumcia02 napisał(a):Będzie w sobotę. Trzymam kciuki!!!! :) Quote
kam. Posted March 4, 2011 Posted March 4, 2011 zrobię, on jest fundacyjny prawda? to może allegro cegiełkowe. a jak nic się nie znajdzie to widziałam takie bazarki np. ostatnio z wirtualnymi pączkami :) może coś takiego zrobic? Quote
pumcia02 Posted March 4, 2011 Author Posted March 4, 2011 Tak fundacyjny. Jeszcze dziewczyn się pytam czy mają jakieś fanty. Allegro cegielkowe dobry pomysł. Tylko fundacja jeszcze nie ma swojego konta allegro. I czym mogłyby być cegiełki? Quote
kam. Posted March 4, 2011 Posted March 4, 2011 muszę się przyznac że nie wiem jak działają te cegiełkowe allegro ;) to jak cegiełka musi czymś byc to np. jajkiem wielkanocnym w związku ze zbliżającymi się świętami, albo jakieś kwiatuszki bo to już lada dzień wiosna, nie wiem czy idę dobrą ścieżką Quote
pumcia02 Posted March 4, 2011 Author Posted March 4, 2011 ja kiedyś robiłam cegiełkowe, w któym cegiełką był dyplom pomocy dla psiaka :) Wysyłany mailem bądź pocztą. Jak myślicie czy ktoś chciał pocztą? :) Quote
Recommended Posts