Jump to content
Dogomania

Recommended Posts

Posted

Ja też już zęby suszę:lol: Chyba będziesz musiała w innej kolejności tulić, tzn. Kresiunia jako pierwsza do drapkania bo inaczej focha strzeli:eviltong:

Dobranoc Iluś i do jutra:)

• Replies 2.8k
  • Created
  • Last Reply

Top Posters In This Topic

Top Posters In This Topic

Posted

Dobranoc, dobranoc, do juterka! :-) Wyśpij się Iluś, ktoś u nas musi być na chodzie i pełnić honory/ horrory domu jak się obsuniemy w objęcia Morfeusza. ;-)

Posted

[quote name='Iljova']Macie może ładowarkę do nokii z cieńkim bolcem ?[/QUOTE]
Patrzę na bolec od mojej i... chiiiba jest cienki. Ładowarka TC41, jeśli to info w czymś pomoże.

Posted

Faworku , wyspałeś się dobrze ?
Dzisiaj będziesz miał ciężki dzień , się boję , żeby Tobie futerka nie wytarły .
Dziewczyny miłego dnia życzę .

Posted

Było przesympatycznie, za co serdecznie dziękuję Iljovie, Marysi, Ani i Marcinowi. :-) Urocze miejsce, wspaniali, ciepli, weseli ludzie.
Fawek sprawiał wrażenie: uszczęśliwionego na max i nieco niepewnego z racji nadmiaru odgłosów, zapachów itp. widać było jednak, że czuje ulgę, gdy zapachowo, dotykowo, dźwiękowo natrafia na Anię i Marcina. On ma tam swój azyl, swój raj. Dziękuję Wam Kochani. :loveu:

A Kresia? Zdjęcia przekłamują. Jeśli śliczniejsza w realu, drobniejsza i do tego wyjątkowo delikatna. Mnie skojarzyła się z Panną Migotką. :lol:

Posted

Mnie też bolała głową jak się obudziłam ale ja tabletek nie biorę (nie znoszę, nienawidzę brać tabletek), napiłam się kawy i już mniej boli. Fakt nie zawsze kawa pomaga, czasami zręcznie mogę jej pić. Ale wtedy mam inne sposoby, byle tylko nie brać tabletek :)