majqa Posted October 13, 2011 Posted October 13, 2011 A odezwie się tu kto??? Przebimbany cały dzionek przez Faworkowców? Quote
Iljova Posted October 13, 2011 Posted October 13, 2011 Zaglądam jeszcze przed snem. Niech już się skończy ten tydzień bo jestem tak potwornie zmęczona. Totalne przemeczenie :( Quote
majqa Posted October 13, 2011 Posted October 13, 2011 Ja o niczym innym nie marzę, niech już będzie pt. wieczór. Quote
Marycha35 Posted October 13, 2011 Author Posted October 13, 2011 Izulku ja się odzywam, ale to głos puchacza nocnego;) puchu puchu puchu więc:) Aneczko jak Fawko, wszystko ok u Was? Quote
tana Posted October 14, 2011 Posted October 14, 2011 [quote name='majqa']Ja o niczym innym nie marzę, niech już będzie pt. wieczór.[/QUOTE] No i mamy piątek wieczór :) Dzięki serdeczne za latarki :loveu: U nas wszystko o.k. Fawek wścieklizna jedna dalej w fazie "na wariata" ;) Z Kreską super się dogaduje. Od rana buziaki sobie dają. Przy jedzeniu jest śmiesznie. Fawek je w kuchni, a Kreska w pokoju. Duży oczywiście zjada pierwszy po czym przychodzi towarzyszyć Kresi. Kładzie się tak elegancko pół metra od niej i czeka. Jak suczysko skończy wpierdzielanko, Fawko jescze kontroluje, czy aby na pewno wszystko wymiecione ;) Wiecie, nic nie może się zmarnować ;) Quote
majqa Posted October 14, 2011 Posted October 14, 2011 Cudna relacja. :loveu: A Kresia nie pędzi do jego michy na kontrolę? :lol: Quote
tana Posted October 14, 2011 Posted October 14, 2011 [quote name='majqa']Cudna relacja. :loveu: A Kresia nie pędzi do jego michy na kontrolę? :lol:[/QUOTE] A skąd!!! Odkąd Fawor jest z nami, Kreska w ogóle nie wchodzi do kuchni :lol: :lol: jednak jest respekt ;) I zaczymnam podejrzewać, że czasem nie chce iść na spacer z nami, żeby sobie spokojnie pozwiedzać okolice miski Dużego :evil_lol: Quote
Iljova Posted October 14, 2011 Posted October 14, 2011 Ładne rzeczy ;-) Ja chce już sobotę po 14 . Jeszcze lepiej ok 15:30 to będę już w domu . Sprawdzałam dzisiaj pociągi... ;-) Quote
tana Posted October 14, 2011 Posted October 14, 2011 [quote name='Iljova']Ładne rzeczy ;-) Ja chce już sobotę po 14 . Jeszcze lepiej ok 15:30 to będę już w domu . Sprawdzałam dzisiaj pociągi... ;-)[/QUOTE] No i jak tam z pociagami? :) Na sobotę 21go sprawdzałaś? Quote
majqa Posted October 14, 2011 Posted October 14, 2011 [quote name='Iljova'] (...) Sprawdzałam dzisiaj pociągi... ;-)[/QUOTE] Super, super. :-) Biiidna Kresia, nooo! Musi się uciekać do podstępów. Quote
Iljova Posted October 14, 2011 Posted October 14, 2011 Pociąg mam 5:15 i w Łodzi Kaliskiej jest po 9, ale powrót jest zabójczy ;-) 21 a w Bydgoszczy jest przed 1 w nocy ;-) Quote
majqa Posted October 14, 2011 Posted October 14, 2011 Aha, czyli randka mogłaby być już do południa ale qrczę, późny ten powrót, a późny to mało bezpieczny. :-( Quote
tana Posted October 14, 2011 Posted October 14, 2011 Łomatko... a to my się od rana już spotykamy? Bo ja od rana to nie dam rady raczej. Do 15stej w robotce. Chyba że z Maryśką się zrandkujesz? ;) A ja zapraszam tak na 15 - 16stą. Quote
Iljova Posted October 14, 2011 Posted October 14, 2011 Zaraz chwileczkę ja nigdy nie byłam w Łodzi więc muszę wykorzystać okazję i trochę pozwiedzać, a później na spotkanie z Wami :) Zresztą nie sprawdzałam jeszcze czy na tą 5:15 będę miała jak dojechać. Jeśli nie to muszę znaleźć późniejszy. Quote
majqa Posted October 14, 2011 Posted October 14, 2011 Qrczę, zwiedzanie zwiedzaniem ale pogoda kiepska... :-( Nie możesz wędrować po Łodzi tyle czasu i w dodatku sama. Quote
Iljova Posted October 15, 2011 Posted October 15, 2011 Ale dla mnie to żaden problem i nie pierwszy raz. Nieraz jechałam , np. Kiedyś w jednej chwili podjęłam decyzję że jadę do Gdańska wieczornym pociągiem. Na miejscu byłam rano cały dzień chodziłam po Gdańsku i późno w nocy wracałam domu. A to było jeszcze wtedy kiedy mieszkałam w Mysłowicach na Śląsku ;-) A pogoda jest super idealna jak dla mnie :-) Quote
majqa Posted October 15, 2011 Posted October 15, 2011 Qrde, widzisz, bo ja taka zakorbiona nadopiekuńcza baba jezdem, no... Martwię się i tyle i... NIE PODOBA MI SIĘ TEN TWÓJ PLAN WŁÓCZYKIJSTWA ŁÓDZKIEGO, ot co. :-( Quote
majqa Posted October 15, 2011 Posted October 15, 2011 [quote name='Iljova']Nie przejmuj się tak ;-) wyluzuj :-).[/QUOTE] Panika w związku z... i matkowanie wszystkiemu, co się wokół mnie rusza, niech i by to była sędziwa matrona, to moje drugie ja. :-( Quote
majqa Posted October 15, 2011 Posted October 15, 2011 Już Cię obgadałam z Marysią i... jeśli Marysia będzie miała wtedy zajęcia na uczelni, o tym dowie się w tyg. to w jakimś momencie trafisz pod skrzydła Marysi, a wcześniej pod moje (zabiorę Cię do siebie, czyli poza Łódź). Czemu taka kombinacja, bo ja z kolei mam też w sb., przed Anią, ważne spotkanie i nie mogę z niego zrezygnować. Tak czy owak samopas prowadzać się nie możesz i już. Jakoś to spasujemy z Marysią. Quote
majqa Posted October 15, 2011 Posted October 15, 2011 [quote name='Iljova']Jesteście niemożliwe !!!!!!!!!!!!! :-)[/QUOTE] W rzeczy samej, powiedział Prosiaczek i powiódł Krzysia na skraj Zaczarowanego Lasu. Czekam na PW na nr do Ciem... Najprawdopodobniej bowiem to ja Cię zgarniam ze stacji albo mój mąż i jedziesz rankiem do nas, czyli przygotuj się na kosmos. :evil_lol: Quote
Iljova Posted October 15, 2011 Posted October 15, 2011 Ja jeszcze sprawdzę czy jest późniejszy pociąg. Okazało się że nocny autobus do dworca mam o 2:53 myślałam i w ostateczności wychodzi że trochę ponad godzinę musiałabym spędzić na dworcu czekając na pociąg. Sprawdzę to jeszcze i w poniedziałek dam znać :) Dziękuję za troskę i wszystkie propozycje które bardzo mi się podobają :-) Quote
majqa Posted October 15, 2011 Posted October 15, 2011 Uff... super, że nie spotkałam się z oporem. :-) Kombinuj tak, by było najwygodniej dla Ciebie, my (ja) się dostosujemy. :-) Quote
Recommended Posts