Jump to content
Dogomania

Recommended Posts

• Replies 2.8k
  • Created
  • Last Reply

Top Posters In This Topic

Top Posters In This Topic

Posted

[quote name='majqa']Ja o niczym innym nie marzę, niech już będzie pt. wieczór.[/QUOTE]

No i mamy piątek wieczór :)

Dzięki serdeczne za latarki :loveu: U nas wszystko o.k. Fawek wścieklizna jedna dalej w fazie "na wariata" ;) Z Kreską super się dogaduje. Od rana buziaki sobie dają. Przy jedzeniu jest śmiesznie. Fawek je w kuchni, a Kreska w pokoju. Duży oczywiście zjada pierwszy po czym przychodzi towarzyszyć Kresi. Kładzie się tak elegancko pół metra od niej i czeka. Jak suczysko skończy wpierdzielanko, Fawko jescze kontroluje, czy aby na pewno wszystko wymiecione ;) Wiecie, nic nie może się zmarnować ;)

Posted

[quote name='majqa']Cudna relacja. :loveu: A Kresia nie pędzi do jego michy na kontrolę? :lol:[/QUOTE]
A skąd!!! Odkąd Fawor jest z nami, Kreska w ogóle nie wchodzi do kuchni :lol: :lol: jednak jest respekt ;) I zaczymnam podejrzewać, że czasem nie chce iść na spacer z nami, żeby sobie spokojnie pozwiedzać okolice miski Dużego :evil_lol:

Posted

[quote name='Iljova']Ładne rzeczy ;-)
Ja chce już sobotę po 14 . Jeszcze lepiej ok 15:30 to będę już w domu .
Sprawdzałam dzisiaj pociągi... ;-)[/QUOTE]

No i jak tam z pociagami? :) Na sobotę 21go sprawdzałaś?

Posted

Łomatko... a to my się od rana już spotykamy? Bo ja od rana to nie dam rady raczej. Do 15stej w robotce. Chyba że z Maryśką się zrandkujesz? ;) A ja zapraszam tak na 15 - 16stą.

Posted

Zaraz chwileczkę ja nigdy nie byłam w Łodzi więc muszę wykorzystać okazję i trochę pozwiedzać, a później na spotkanie z Wami :)
Zresztą nie sprawdzałam jeszcze czy na tą 5:15 będę miała jak dojechać. Jeśli nie to muszę znaleźć późniejszy.

Posted

Ale dla mnie to żaden problem i nie pierwszy raz. Nieraz jechałam , np. Kiedyś w jednej chwili podjęłam decyzję że jadę do Gdańska wieczornym pociągiem. Na miejscu byłam rano cały dzień chodziłam po Gdańsku i późno w nocy wracałam domu. A to było jeszcze wtedy kiedy mieszkałam w Mysłowicach na Śląsku ;-)
A pogoda jest super idealna jak dla mnie :-)

Posted

Qrde, widzisz, bo ja taka zakorbiona nadopiekuńcza baba jezdem, no... Martwię się i tyle i... NIE PODOBA MI SIĘ TEN TWÓJ PLAN WŁÓCZYKIJSTWA ŁÓDZKIEGO, ot co. :-(

Posted

[quote name='Iljova']Nie przejmuj się tak ;-) wyluzuj :-).[/QUOTE]
Panika w związku z... i matkowanie wszystkiemu, co się wokół mnie rusza, niech i by to była sędziwa matrona, to moje drugie ja. :-(

Posted

Już Cię obgadałam z Marysią i... jeśli Marysia będzie miała wtedy zajęcia na uczelni, o tym dowie się w tyg. to w jakimś momencie trafisz pod skrzydła Marysi, a wcześniej pod moje (zabiorę Cię do siebie, czyli poza Łódź). Czemu taka kombinacja, bo ja z kolei mam też w sb., przed Anią, ważne spotkanie i nie mogę z niego zrezygnować. Tak czy owak samopas prowadzać się nie możesz i już. Jakoś to spasujemy z Marysią.

Posted

[quote name='Iljova']Jesteście niemożliwe !!!!!!!!!!!!! :-)[/QUOTE]
W rzeczy samej, powiedział Prosiaczek i powiódł Krzysia na skraj Zaczarowanego Lasu.

Czekam na PW na nr do Ciem... Najprawdopodobniej bowiem to ja Cię zgarniam ze stacji albo mój mąż i jedziesz rankiem do nas, czyli przygotuj się na kosmos. :evil_lol:

Posted

Ja jeszcze sprawdzę czy jest późniejszy pociąg. Okazało się że nocny autobus do dworca mam o 2:53 myślałam i w ostateczności wychodzi że trochę ponad godzinę musiałabym spędzić na dworcu czekając na pociąg. Sprawdzę to jeszcze i w poniedziałek dam znać :)
Dziękuję za troskę i wszystkie propozycje które bardzo mi się podobają :-)