Jump to content
Dogomania

Recommended Posts

• Replies 2.8k
  • Created
  • Last Reply

Top Posters In This Topic

Top Posters In This Topic

Posted

Jestem! ;) Znowu przepraszam za przerwę ;) Dzięki Iza za "wyczajenie" fantów ;) Zaraz pozmieniam tytuł itp. Ehh do roboty poszłam i się nie mogę pozbierać taki szooook ;););) i na dodatek za darmo tyram! Tak właśnie mają farmaceuci ;)

Posted

[quote name='tana'](...) na dodatek za darmo tyram! Tak właśnie mają farmaceuci ;)[/QUOTE]
Nie ma to jak wymuszony wolontariat.

Pani, oferująca fanty zgodziła się na moją prośbę :-) to teraz kombinuję z Moją Lepszą Połową jak je przechwycić, bo będzie to nieco skomplikowane ale co tam, jakoś musi się udać. W międzyczasie przeczeszę chałupę, może coś poza psami i kotami jeszcze znajdę na opylenie. ;-)

Edit:
Marysia ma gęsto myśleć, by między pn-śr[I] urandkować[/I] się na przechwyt latarek.

Posted

No wspaniale, dziękuję :) Ja się zajmę oczywiście bazarkiem. Może na gacie jeszcze się ktoś skusi. Iluś powiedzmy że już zdrowa:) Dzięki:):) No właśnie! Jak stoicie z czasem w następny weekend? Może w końcu uda nam się spotkać? :)

Posted

Ból straszny czuję odszedł kolejny psiak Duszek tak bardzo chciałam wierzyć że będzie dobrze, ale instynkt podpowiadał że on wkrótce odejdzie każdego dnia kiedy wchodziłam na jego wątek czułam lęk, a jednak chciałam wierzyć że będzie żył. [IMG]http://www.dogomania.pl/threads/images/smilies/icon_frown.gif[/IMG]
Przepraszam że piszę to tutaj ale na jego wątku nie potrafię narazie napisać nic.
Ciągle jeszcze w pamięci mam inne które odeszły ,a tu kolejny, czuję się koszmarnie [IMG]http://www.dogomania.pl/threads/images/smilies/icon_frown.gif[/IMG]

Posted

[quote name='Iljova'](...) Przepraszam że piszę to tutaj ale na jego wątku nie potrafię narazie napisać nic.
Ciągle jeszcze w pamięci mam inne które odeszły ,a tu kolejny, czuję się koszmarnie [IMG]http://www.dogomania.pl/threads/images/smilies/icon_frown.gif[/IMG][/QUOTE]
Nie przepraszaj... rozumiemy... :-( Bardzo, ośmielę się napisać - nam, więc nam jest przykro. :-(
Ten rodzaj bólu rozumiem, aż za dobrze... zwierzęta z dogo, niemal lawina pożegnań z własnymi... Przytulam mocno Iljuś...

Posted

Dziękuję I pomyśleć że wystarczyło aby ktoś wcześniej zabrał go do schroniska, ale nie, widzieli go jak się błąkał i nic nikogo nie obchodził i to przez takich......zaczęły zżerać go larwy much, nie dał rady

Posted

[quote name='tana'](...) Ja się zajmę oczywiście bazarkiem. (...)[/QUOTE]
Anuś, spróbuję wystawić coś od siebie i to, co mam nadzieję, dotrze z W-wy, czyli wezmę na siebie dwa bazarki.

Moje pytanie natomiast jest takie. Jakbym podrzuciła Ci fanty, ktoś jeszcze mi coś obiecał, to wystawiłabyś je bazarkowo?

Posted

[quote name='Iljova']Dziękuję I pomyśleć że wystarczyło aby ktoś wcześniej zabrał go do schroniska, ale nie, widzieli go jak się błąkał i nic nikogo nie obchodził i to przez takich......zaczęły zżerać go larwy much, nie dał rady[/QUOTE]
I takie to oblicze wrażliwości dużego odsetka naszego społeczeństwa.

[FONT=Arial Narrow][SIZE=1]Żebyś widziała spojrzenia ludzi, gdy postawiłam teraz, nie tak dawno, realizując moje marzenie, jedno z najbardziej cisnących mnie, nówki kojce swoim psom, a zamierzchłość wyburzyłam.
Myślano, że zakładam hodowlę, kolejno, że otwieram hotelik, a gdy załapano, że dla zwykłych burków, bez perspektywy zarobku, zrobiłam, co zrobiłam, bo uważałam, że czas najwyższy na te zmiany, bo tak chciałam, bo mniejsza, ile czasu będę to odpracowywać/ odrabiać... Żaden ciołek :angryy: nie wziął pod uwagę, nawet nie pomyślał, że ten zwykły burek jest dla mnie wszystkim, że oddycham nim.[/SIZE][/FONT]

Posted

Taaak pewnie że wystawię :) To rozumiem że przy okazji naszego spotkanie w nastepny weekend to załatwimy? ;) Ciekawe czy Maryska tez przybędzie..:)

Posted

[quote name='tana']Taaak pewnie że wystawię :) To rozumiem że przy okazji naszego spotkanie w nastepny weekend to załatwimy? ;) Ciekawe czy Maryska tez przybędzie..:)[/QUOTE]
Maryśka musi. :-) A, skąd wiedziałaś, że tak kombinuję z tym skojarzeniem weekendu z fantami? ;-)

Posted

[quote name='majqa']Maryśka musi. :-) A, skąd wiedziałaś, że tak kombinuję z tym skojarzeniem weekendu z fantami? ;-)[/QUOTE]

Muuuussssi:) He he prawie słyszę jak kombinujesz :eviltong: :loveu:

Posted

[quote name='tana']Muuuussssi:) He he prawie słyszę jak kombinujesz :eviltong: :loveu:[/QUOTE]
Jestem mocno zaniepokojona swoją przewidywalnością dla Ciebie. :loveu: :eviltong:

Posted

Dziewczątka-Kombinerki;) ale fajocha, że się wreszcie uściskamy:) Izuś to może i te latary zgramy na spotkaniu???? Bo mnie się już sniło, że się umówiłam z Maćkiem Twym i ...zapomniałam gdzie!!!! Błagam:)
Aneczko, a w której aptece Cię można najść??? he he he:) Przyjdę, zakupię coś i powiem, że taka miła i kompetentna Pani Mgr to się rzadko zdarza!!!:) Mgr Pigułka De Luxe;)

A Fawko jak? Kresia?
Gacie ponownie na bazarku, no no no:) Trza rozreklamować! Gacie w dół, w górę serca wznosimy, oj oj oj;)

Posted

Dziękuję Wam ja wczoraj jeszcze nie mogłam nic napisać na jego wątku wchodzę tylko na wątek zaczynam czytać kolejne posty, a łzy same płyną. Zresztą płyną jak tylko o nim pomyślę :(
Ale dobrze że jest druga strona że są psiaki których los się zmienił mają się całkiem dobrze jak Faworciu.
Pozdrawiam Was serdecznie i życzę wspaniałej cudownej niedzieli :-)

Posted

[quote name='Iljova'](...) dobrze że jest druga strona że są psiaki których los się zmienił mają się całkiem dobrze jak Faworciu.
Pozdrawiam Was serdecznie i życzę wspaniałej cudownej niedzieli :-)[/QUOTE]
Święte słowa!!! :-)

Również dzień dobry Wszystkim i również życzenia milusiej, choć troszkę ciepłej niedzieli. :-)

Posted

A to się tłumów tu dziś uzbierało... No nic to...

Aniu, czy masz już jakiś typ pasującego Ci weekendowego dnia? Wtedy podrzucę Ci, taką mam nadzieję, fanty, które od Amica przechwyci mój Maciek.
Kolejno, zdesantuję Ci latarki dla Marysi (oby mogła dotrzeć).
I jeszcze kolejno Maciek odbierze wspomniane fanty spod W-wy 26.10, do domu ściągnie 27.10 (zaraz po wystawię z nimi bazarek).
I kolejno, kolejno ze swoimi fantami, licząc od dziś, wystawię ja bazarek w góra 2-3 dni, bo mam Meksyk z kicią i podpieram się rzęsami. Tu przepraszam za opóźnienie.

Posted

Ja dzisiaj się dowiedziałam że tą sobotę mam roboczą i miszę iść do pracy :-(
zastanawiam się czy w takiej sytuacji mam jechać bo podróż to trochę ponad 3 godz :-(