Jump to content
Dogomania

Recommended Posts

• Replies 2.8k
  • Created
  • Last Reply

Top Posters In This Topic

Top Posters In This Topic

Posted

Dziewczynki przepraszam, ale od wtorku sunia i 3 jej maluchy lądują na bruku, znacie jakiś DT????? Ja już nie wiem gdzie pisać..:-(
[URL="http://www.dogomania.pl/threads/208737-Od-wtorku-mamy-psiaki-i-suni%C4%99-na-bruku%21%21%21%21%21%21-Pomocy%21%21%21%21/page38"]http://www.dogomania.pl/threads/2087...ocy!!!!/page38[/URL]

Posted

Jak zdecydujecie kiedy to spotkanie to może i ja będę mogła przyjechać byleby po 10 września :-)
A Faworciu i reszta rodzinki niech odpoczywają i bawić się na całego.

Posted

Pewno Wam dziś pupki wyzimniło, Faworkowie!

Iljova, co do spotkania... ja to sądzę, że i po 10.09 Łódź będzie miała ramiona rozłożone szeroko. Dostosujemy się! :-)

Posted

To dam znać wczesniej a możejednak nie :evil_lol: Przyjadę z nienacka :evil_lol::diabloti:
często mam takie pomysły kiedyś częściej mogłam jeżdzić i bywało że np. dzisiaj w tym momencie decyduje się na wyjazd i jadę robiąc wielką niespodziankę osobom do ktorych jadę :evil_lol::evil_lol:

Posted

[quote name='Iljova']To dam znać wczesniej a możejednak nie :evil_lol: Przyjadę z nienacka :evil_lol::diabloti: (...)[/QUOTE]
Myślę, po konsultacji z naszym Nienackiem ;-), nie powinno być i z tym problemu. :-)

Posted

[quote name='Iljova'];-) Czy Ty chcesz żebym się udusiła od śmiechu ? ;-)[/QUOTE]
A w życiu Romana i Wszystkich Jego Wcieleń... :shake: Udusić się = umrzeć :-(, a ja mimo wszystko z przyjemnością Cię poznam w obecnym, Twoim stanie skupienia. :razz:

Posted

Noooooo i Lwią Paszczę zapoznam;) !!!!!!!!!!!! Ale spotkanko się szykuje, PYCHA:):):):) Ja mam Dziewczynki sraczkę, zawał i jeszcze Parkinsona w jednym, od jutra sunia z 3 maluchów na bruku najpewniej, z innego wątku!!! Zwalę się, ale coś wykombinujemy!!!! Nie dość, że człek psowatym troszku byt poprawi, to jeszcze tylu fajocha ludzi pozna, raj dla psiarza-ekstrawertyka;)

Posted

Ja też chętnie Was poznam :-)
Myślę że księgowa tym razem pozwoli na trochę szaleństwa ;-)
Ale uspokoj się Kalafiorku nie ekscytuj się tak, bo wogóle już nie będziesz spala ;-)
Dobra dość tego dobrego muszę iść spać bo wcześnie muszę wstać Dobranoc, spokojnej nocy i miłych snów. :-)

Posted

Faworku sił nabieraj nasz psiaku kochany,
abyś mógł być do jakiegoś domku być zabrany.
Niech zauważy cię jakiś człowiek,
niech to będzie gdziekolwiek.
żeby tylko dano ci domek na zawsze, troskę i miłość.
Ty dasz wtedy w zamian swą bezcenną miłość i wierność.

Posted

A swoją drogą Dziewczynki może poprosimy Moderatora o zmianę prowadzącego wątek, posty trzeba uaktualnić z rozliczeniami, tytuł też z lekka przebrzmiały:) Co Wy na to??? Borówki nie ma na Dogomanii chyba, Jej wątki leżą odłogiem.

Posted

Dobrze, to poczekamy na większą ilość wypowiedzi i poprosimy o zmianę:)
Izuś mam nadzieję, że uda nam się spotkać i te latary jeszcze przekazać, będą kolejne fundusze:)