Jump to content
Dogomania

Recommended Posts

Posted

Czekolada i psiak to zły zestaw.
Maryś, pisz do Donka5 (hotelik, opinie były OK) oraz, nieco dalej ale za to "siedzenie w suniach" kasiaprzystał (też super, tu znam jeszcze więcej tych miłych, hotelikowych relacji), aaa, no i nie zapomnij o ajlii!!!

• Replies 2.8k
  • Created
  • Last Reply

Top Posters In This Topic

Top Posters In This Topic

Posted

Ja też witam i melduję, że wpłynęły na moje konto pieniążki ze sprzedaży latareczek ( 65 zł):multi::multi: Dzięki Marysiu i Izuniu :loveu: :loveu: dla Maćka też pozdrowienia ;)

To teraz może zacznijmy od zera :) Czyli na dzień dzisiejszy w skarpecie Faworkowej znajduje się [B][SIZE="4"][COLOR="#ff0000"]65 zł :lol:[/COLOR][/SIZE][/B]

Posted

[quote name='Iljova']to całkiem fajnie . Faworku może kiedyś się zobaczymy ??? Kto wie...[/QUOTE]
To niech się gdybanie/ zanoszenie na... zamieni w pewnik. :-) Tego życzę! :-)

Posted

Ja bym Was wszystkich chciała u mnie widzieć jak najszybciej. Może ciasto z tej okazji też by było:eviltong: Iluś, Izuś !!! Nie wiem jak to zrobicie,ale ja Wam nie odpuszczę ;);)

A z bierzących spraw: jutro lecimy nad jezioro na pare dni z psiorami. Fawko z tej okazji juz zaopatrzony w szelki samochodowe :):) w których chodzi również na spacery i o niebo lepiej mi się go prowadzi i Dzwońcowi zdaje się też wygodniej. Niedawno prawie zawał zaliczyłam bo wyśliznął mi się z obroży. Więc myślę, że szeleczki będą gitos ;) Poza tym ludziki! Zapomniałam zameldować o Fawka miłości do jazdy autem :evil_lol::evil_lol: W życiu bym siętego nie spodziewała, bo odgłos jadącego auta zawsze go przerażał! Wystarczy otworzyć drzwi a Fawek już w środku, nawet nie mam szans położyć mu kocyka ;) W trakcie jazdy leży zadowolony cały i najwyraźniej interesują go tylko dalekie podróżę bo trzeba go z auta wyciągac siłą :evil_lol::evil_lol:

Posted

Jejku, jaka cudna relacja... :-)
Aneczko, na pewno Cię nawiedzimy! A póki co zażywajcie wypoczynku ile wlezie! :-) Niech tylko te burze pójdą w diabły.

Posted

Ha, ale pychota:) Pamiętasz Aniu jak go z Medora wiozłyśmy, był taki grzeczny, kochany i leżał spokojnie:) To bawcie się miło, ucałuj proszę psowate i dzięki za zaproszenie na ciasto, mniam, mniam:) Izuś to kiedy wpadamy?;):):):) Lwia Paszczo wpadaj też:)
I DZIĘKI IZUŚ ZA LATARY:):):):) TROCHĘ KASIORRRKI WPADŁO!
Ale szczęście miał Fawinka, że spotkał taki DT:):):):):) Ile razy widzę uśmiechniętego Fawka to w gardle mnie ściska, udało mu się pomóc, to ogromnie cieszy:) A bliski mi inny psiak trafił na takie durnoty, że bańka pęka!!!Same niewypały na swej drodze spotykał!

Posted

Niech mi się tylko troszku Czesława podgoi i pędzę do Was! :-) Aaa i czekamy z Maćkiem na cynk, jak będziesz w Łodzi, co by dalsze latary zgarnąć.

Posted

Dziekuję za miłe słowa :loveu: I trzymam za słowo z tymi odwiedzinami ;)

Jak wrócimy będzie fotorelacja. Por Fawor i Kresiurrra - kto wie może Kresia patrząc na Fawka wykąpie swoje święte doooopsko ;););)

Posted

Hi, hi słusznie;) Grzybkowi to już wszystko zwisa;) Ona jest taki cudny, śliczny blazior:):):):)
Oczywiście Izuś jak tylko w Łodzi zagoszczę daję cynk:) Już mam 3 zamówienia po 15 zł:):):)
I cieszę się na nasze ciasto, ha, ale fajocha, wreszcie Izulę obaczę!!!

Posted

Hihi, nieee, raczej ja jako klasyczny ekstrawertyk umieram z ciekawości jak wygląda ktoś tak fajocha, świrusek zwierzęcy i do tego dusza człek, z którym nagadałam się przez tele, że hej i co mam jakiś problem psi to wale jak w dym, zresztą nie tylko problem psi...;)

Posted

No jak, no jak... też mi coś... :roll: Garb, lewa ręka amputowana na wysokości poszczepiennego znamienia, jedna noga krótsza więc kuśtykam, a do tego mam delikatnego zeza rozbieżnego, pluję jak się śmieję przez brakującą prawą jedynkę...
Krótko mówiąc, ot, przeciętny ludź. :eviltong:

Posted

[quote name='Marycha35']OOOOOO, teraz mi się narcyzm odzywa.....ciekawość podjada.....;)[/QUOTE]
Naaaprawdę miła to była relacyjaa to i się z błogością uśmiechnęłam. :-)