majqa Posted August 24, 2011 Posted August 24, 2011 Czekolada i psiak to zły zestaw. Maryś, pisz do Donka5 (hotelik, opinie były OK) oraz, nieco dalej ale za to "siedzenie w suniach" kasiaprzystał (też super, tu znam jeszcze więcej tych miłych, hotelikowych relacji), aaa, no i nie zapomnij o ajlii!!! Quote
Iljova Posted August 25, 2011 Posted August 25, 2011 Witaj Faworciu w czwartkowy poranek. :-) Życzę wszystkim radosnego dnia :-) Quote
majqa Posted August 25, 2011 Posted August 25, 2011 Dziękujemy i również mówimy dzień dobry! :-) Quote
tana Posted August 25, 2011 Posted August 25, 2011 Ja też witam i melduję, że wpłynęły na moje konto pieniążki ze sprzedaży latareczek ( 65 zł):multi::multi: Dzięki Marysiu i Izuniu :loveu: :loveu: dla Maćka też pozdrowienia ;) To teraz może zacznijmy od zera :) Czyli na dzień dzisiejszy w skarpecie Faworkowej znajduje się [B][SIZE="4"][COLOR="#ff0000"]65 zł :lol:[/COLOR][/SIZE][/B] Quote
Iljova Posted August 25, 2011 Posted August 25, 2011 to całkiem fajnie . Faworku może kiedyś się zobaczymy ??? Kto wie... Quote
majqa Posted August 25, 2011 Posted August 25, 2011 [quote name='Iljova']to całkiem fajnie . Faworku może kiedyś się zobaczymy ??? Kto wie...[/QUOTE] To niech się gdybanie/ zanoszenie na... zamieni w pewnik. :-) Tego życzę! :-) Quote
Iljova Posted August 25, 2011 Posted August 25, 2011 wstępnie mogę powiedzieć że jak narazie to najwcześniej w listopadzie, no chyba że coś się tak bardzo zmieni że będe mogła wcześniej :-) Quote
tana Posted August 25, 2011 Posted August 25, 2011 Ja bym Was wszystkich chciała u mnie widzieć jak najszybciej. Może ciasto z tej okazji też by było:eviltong: Iluś, Izuś !!! Nie wiem jak to zrobicie,ale ja Wam nie odpuszczę ;);) A z bierzących spraw: jutro lecimy nad jezioro na pare dni z psiorami. Fawko z tej okazji juz zaopatrzony w szelki samochodowe :):) w których chodzi również na spacery i o niebo lepiej mi się go prowadzi i Dzwońcowi zdaje się też wygodniej. Niedawno prawie zawał zaliczyłam bo wyśliznął mi się z obroży. Więc myślę, że szeleczki będą gitos ;) Poza tym ludziki! Zapomniałam zameldować o Fawka miłości do jazdy autem :evil_lol::evil_lol: W życiu bym siętego nie spodziewała, bo odgłos jadącego auta zawsze go przerażał! Wystarczy otworzyć drzwi a Fawek już w środku, nawet nie mam szans położyć mu kocyka ;) W trakcie jazdy leży zadowolony cały i najwyraźniej interesują go tylko dalekie podróżę bo trzeba go z auta wyciągac siłą :evil_lol::evil_lol: Quote
majqa Posted August 25, 2011 Posted August 25, 2011 Jejku, jaka cudna relacja... :-) Aneczko, na pewno Cię nawiedzimy! A póki co zażywajcie wypoczynku ile wlezie! :-) Niech tylko te burze pójdą w diabły. Quote
Marycha35 Posted August 25, 2011 Author Posted August 25, 2011 Ha, ale pychota:) Pamiętasz Aniu jak go z Medora wiozłyśmy, był taki grzeczny, kochany i leżał spokojnie:) To bawcie się miło, ucałuj proszę psowate i dzięki za zaproszenie na ciasto, mniam, mniam:) Izuś to kiedy wpadamy?;):):):) Lwia Paszczo wpadaj też:) I DZIĘKI IZUŚ ZA LATARY:):):):) TROCHĘ KASIORRRKI WPADŁO! Ale szczęście miał Fawinka, że spotkał taki DT:):):):):) Ile razy widzę uśmiechniętego Fawka to w gardle mnie ściska, udało mu się pomóc, to ogromnie cieszy:) A bliski mi inny psiak trafił na takie durnoty, że bańka pęka!!!Same niewypały na swej drodze spotykał! Quote
majqa Posted August 25, 2011 Posted August 25, 2011 Niech mi się tylko troszku Czesława podgoi i pędzę do Was! :-) Aaa i czekamy z Maćkiem na cynk, jak będziesz w Łodzi, co by dalsze latary zgarnąć. Quote
tana Posted August 25, 2011 Posted August 25, 2011 Dziekuję za miłe słowa :loveu: I trzymam za słowo z tymi odwiedzinami ;) Jak wrócimy będzie fotorelacja. Por Fawor i Kresiurrra - kto wie może Kresia patrząc na Fawka wykąpie swoje święte doooopsko ;););) Quote
majqa Posted August 25, 2011 Posted August 25, 2011 Kresia - Dama, co się będzie po próżnicy i na darmo moczyć. ;-) Quote
Marycha35 Posted August 25, 2011 Author Posted August 25, 2011 Hi, hi słusznie;) Grzybkowi to już wszystko zwisa;) Ona jest taki cudny, śliczny blazior:):):):) Oczywiście Izuś jak tylko w Łodzi zagoszczę daję cynk:) Już mam 3 zamówienia po 15 zł:):):) I cieszę się na nasze ciasto, ha, ale fajocha, wreszcie Izulę obaczę!!! Quote
majqa Posted August 25, 2011 Posted August 25, 2011 Błahaha, zabrzmiało jakbym była co najmniej kalibru rzadkości Yeti lub szkockiej Nessie. Quote
Marycha35 Posted August 25, 2011 Author Posted August 25, 2011 Hihi, nieee, raczej ja jako klasyczny ekstrawertyk umieram z ciekawości jak wygląda ktoś tak fajocha, świrusek zwierzęcy i do tego dusza człek, z którym nagadałam się przez tele, że hej i co mam jakiś problem psi to wale jak w dym, zresztą nie tylko problem psi...;) Quote
majqa Posted August 25, 2011 Posted August 25, 2011 No jak, no jak... też mi coś... :roll: Garb, lewa ręka amputowana na wysokości poszczepiennego znamienia, jedna noga krótsza więc kuśtykam, a do tego mam delikatnego zeza rozbieżnego, pluję jak się śmieję przez brakującą prawą jedynkę... Krótko mówiąc, ot, przeciętny ludź. :eviltong: Quote
majqa Posted August 25, 2011 Posted August 25, 2011 [quote name='Marycha35']Hi, hi, hi, pycha;):):)[/QUOTE] Czułam, czułam, że jestem w Twoim typie. :-) Quote
Marycha35 Posted August 25, 2011 Author Posted August 25, 2011 :):):):) Zrozumiesz, jak mnie zobaczysz....;) Quote
majqa Posted August 25, 2011 Posted August 25, 2011 [quote name='Marycha35']:):):):) Zrozumiesz, jak mnie zobaczysz....;)[/QUOTE] Phi, ja już miłą relację o Ciemm mam. :loveu: Quote
Marycha35 Posted August 25, 2011 Author Posted August 25, 2011 OOOOOO, teraz mi się narcyzm odzywa.....ciekawość podjada.....;) Quote
majqa Posted August 25, 2011 Posted August 25, 2011 [quote name='Marycha35']OOOOOO, teraz mi się narcyzm odzywa.....ciekawość podjada.....;)[/QUOTE] Naaaprawdę miła to była relacyjaa to i się z błogością uśmiechnęłam. :-) Quote
Recommended Posts