Jump to content
Dogomania

Recommended Posts

• Replies 2.8k
  • Created
  • Last Reply

Top Posters In This Topic

Top Posters In This Topic

Posted

Pozew to może jeszcze nie, ale ja bym była czujna na Twoim miejscu, Iza. Ale tylko ździebko, bo przecież latarki to nie gacie bazarkowe i można je raczej tylko w górę hopać :eviltong:

Posted

[quote name='tana']Pozew to może jeszcze nie, ale ja bym była czujna na Twoim miejscu, Iza. Ale tylko ździebko, bo przecież latarki to nie gacie bazarkowe i można je raczej tylko w górę hopać :eviltong:[/QUOTE]
I to jest to, co mnie 3ma! Hi, hi, hi! :razz:

Posted

Maryś, nie dzwoniłam, bo w południe robota była wciąż w toku. Teraz przerwała ją zbliżająca się..., no mam nadzieję, że to coś minie nas łukiem ale Maciek ma dziś wszystkiego po wszelkie dziurki i nie robi kursu do Łodzi, więc... Najbliższy taki moment = pewniak, kto wie, czy nie jutro, może w nd. dajemy cynk i jesteś latarkowo ścigana. Przepraszam, że tak dziś wyszło. :-(

Posted

[quote name='Marycha35']Izuś spoczko, nic się nie stało:) Ja znowu do Bełcha spadam jutro/dziś, jak wrócę dam znać, zrobimy ustawkę dealową;)[/QUOTE]
OK, pytanie, jeśli dziś dziś, o której, bo może jeszcze dziś Cię Maciek zdąży dorwać.
Aha, odbierze maila, podesłałam Ci jedną ofertę. ;-)

Posted

DZIĘKUJĘ za ofertę:):) Przekazanie odłożyłyśmy, aż wrócę, na moja prośbę. Aniu w środę mam dostać na konto przelew za ostatnią latarę ze starej partii,hi, poszła za 10zł. Poproszę więc o Twe namiary;) Następne 3 już zamówione, po 15 zł za sztukę:)
Aneczko a jak reagują na siebie Kresia i Fawko? Dzwońce są stadkiem czy jak na niektórych wątkach na Dogo......ręce opadają! Normalnie gorzej niż politycy!!!

Posted

Dziekuję Marysiu:) Zaraz wysyłam ci PW. Kreska jeszcze u Mamy, ale w połowie tygodnie może uda nam się razem z psiakami wyjechać nad jezioro na kilka dni i wtedy Dzwońce się spotkaja po tej długiej przerwie. Potem Kresia wraca już do nas ;)

Posted

Dzięęęękuuuuujeeeemyyyy :):):) Mam nadzieję że Fawko choć jedno kopytko wykąpie ;) Bo Kresia co by się nie działo, choćby pańciostwo odpływało kilometr od brzegu, do wody nie wejdzie tylko przeraźliwie płacze i stoi na 2 łapach ku uciesze plażowiczów :lol:
co nie zmienia faktu, że takie wyjazdy uwielbia ;)

Posted

Hi, hi, samice.....;)
Namiary doszły, dziękuję Aniu, w środę przelewam 65 zł:)
I oczywiście życzę Wam słonka, słonka, słonka:) Ciekawe co na wyjazd powie Fawko:)

Posted

Chyba mu sie spodoba. Własnie wróciliśmy z wycieczki hehe nad staw ;) Zobaczcie co Fawek tam wyprawiał:)

[IMG]http://img196.imageshack.us/img196/6493/photo126b.jpg[/IMG]

[IMG]http://img683.imageshack.us/img683/2508/photo127a.jpg[/IMG]

[IMG]http://img217.imageshack.us/img217/2487/photo128g.jpg[/IMG]

[IMG]http://img689.imageshack.us/img689/6492/photo129s.jpg[/IMG]

Był przeszczęśliwy :):) Bardzo chciał pływać, ale bałam się go puścić. Od razu wskoczył do wody i się w niej położył ;)

Posted

Ha, ale cudne pysio zmoczono-zadowolone:) Aneczko bardzo dobrze zrobiłaś, zgadzam się z Izą, trzeba na Glusia uważać:) Jaki to cudny widok, a pomyśleć, ze mógł jeszcze gnić, chorować, ropieć w schronie lun co gorsza pojechać do Niemiec...... Trzeba tu oddać Borówce, broniła go jak mogła, nagadała, że Fawuś sraczkę ma, chory strasznie i mu odpuścili!!!

Posted

Nom Glusio tylko na smyczce się kąpał :lol: z czego nie był zadowolony ;) hehe. Guuuupia Pańcia zakłada kaganiec i trzyma na smyczy ;)

A Fawek miał do Niemiec jechać? Ale po co?

Jeszcze się tak zastanawiam czy Borówka wróci na wątek Fawusia? Bo chyba dobrze by było zaktualizować troche pierwszy post, finanse itp.

Strasznie mi sie marzy dla niego dom z ogrodem :lol: Na takiej wyprawie z kąpaniem jak dziś widać od razu jak ten pies potrzebuje "powietrza" ;) Zachowywał się jak szczeniak :):) Wzruszyło mnie to bardzo:)