Jump to content
Dogomania

Recommended Posts

• Replies 2.8k
  • Created
  • Last Reply

Top Posters In This Topic

Top Posters In This Topic

Posted

Psiory się ślicznie dzisiaj z rańca całowały. Byłam w szoku, że Kresia z takimi buziolami wyskoczyła:) Faworek na 90% lubi dzieci! Dziś dwie może 5 letnie dziewczynki bawiły sie z Kresią patykiem, a suńka chował się pod Faworka jak już jej się znudziło. Dziewczynki biegały, krzyczały cały czas przed Faworkowym nosem, a Fawek nic a nic nie mówił ;) Poza tym czuje sie już coraz pewniej, bo szczeka aż uszy bolą. Szczególnie rano lubi sobie szczeknąć na sąsiadów wychodzących do pracy;) Porządnie pilnuje domku!

Posted

Kresia kochana, pod brzuch Faworka się chowa, więc buziaka trza chłopakowi dać;) Oooo, pies obronny, dobrze Andziołku, nie podsuną Wam nic z chatki! Fawuś lepszy od Policji, ba, o caaaałe niebo!!!!:) a też p i e s ;)
A szczek ma porządny, fakt, słyszałam ostatnio:) I takiego cudnego psa się durnowaci poprzednicy pozbyli...ech...ludziska! Po co Wam się kora mózgowa pofałdowała!?! Zero namysłu.

Posted

Racja Marycha!
a z tym nielubieniem innych psów to myślę, że to jest jedynie ze strachu. Psiak podbiega, a Faworek nie wie czy ma dobre czy złe zmiary, przecież go nie widzi. Słyszy tylko, że coś się zbliża. Gdyby doszło do przepychanki to Fawor nie ma szans. Może dlatego od razu nastwia sie na atak. Tak na wszelki wypadek, bo nie wiadomo czy tamten np. nie ugryzie :( Tak mi sie wydaje, bo inaczej nie umiem twgo wytłumaczyć. Kresię Faworek kocha:) To taki dobry pies...

Posted

Cudne wieści. To prawda Tano, że niepewność Faworka przekłada się na jego zachowanie wobec innych psiaków. Do tego mogą dochodzić jeszcze jakieś niefajne wspomnienia z konfrontacji.

Posted

[quote name='tana']No własnie, właśnie. Dlatego jeszcze bardziej mi żal bidulka...[/QUOTE]
Fawor ma Was i swój raj! :-) I to jest najważniejsze! :-)

Posted

Czy Wy widzicie ten nos i oczyska????? Zdrowiutkie, bez zarysowań, ropy!!!:) A on jest śliczny, ech, suczką by być;)
I ta łapka finezyjnie podwinięta:):):) Niech żyje król!

Posted

Wystarczy psiakowi dać troskę i miłość
Mieć serce i wrażliwość.
Dla zwierząt jest to najważniejsze
Inne rzeczy mają znaczenie mniejsze.
Pogłaskać czasem przytulić,
A zwierzak potrafi życie umilić.
Człowiek jest szczęśliwy,
Gdy dla zwierząt bywa wrażliwy.