Jump to content
Dogomania

Recommended Posts

• Replies 2.8k
  • Created
  • Last Reply

Top Posters In This Topic

Top Posters In This Topic

Posted

DLA FAWORCIA i ......
[IMG]https://lh3.googleusercontent.com/-oSaZA2cX7Q0/Tdg-KkaQ0OI/AAAAAAAACfg/cuLwpdwp-w8/Caluski-na-Dobranoc_Lora-Szafran%25252Cimages_big%25252C15%25252C978-83-7512-423-1%25255B1%25255D.jpg[/IMG]

Posted

Aniu Fawinek dostaje od Was jedzonko gotowane, więc bardzo proszę weź całą sumę za weta!!! Pojechałaś z nim sama, opiekujecie się nim najlepiej na świecie, tak właśnie, jak marzyłam, że ktoś się nim zaopiekuje:) Bardzo proszę nie dokładajcie już do Fawinka!!! Są cały czas wpłaty, więc 45 zł jeszcze dla Was!:) Co o tym sądzą sponsorzy???:) Gdyby stało się tak, że będą wydatki i zero na koncie to może poprosimy o zwłokę, ewentualnie współudział, ale obecnie Fawek ma posag;)
A na zdjęciach jest i Kresia, supero. Mój Filecik wraca w środę, opalona baaaardzo;)
A Fawek wygląda pięknie, mam wrażenie, że przytył jeszcze!!!! I zobaczcie proszę nie ma śladu po zarysowaniach na trąbce:):):) Została tylko plamka czarna na jęzorze, he heh, ktoś wpiernicza jagody ukradkiem;)

Posted

Dzięki Izuś:) Tym bardziej Aniu, proszę weź te 45 zł.
W przypadku Faworka przejrzyście i porządnie zrobione są rozliczenia, wszystko w 2 poście. Wynika z nich, że Fawek ma jeszcze 325 zł!
Aniu kasiorrrrę łykaj bez gadulenia;)

Posted

Tak ma dobrze!!!!! Oczka prawie już zdrowe, wagi przybywa, a było cieeeeniutko, do tego chrapulce idą spokojne i sierść śliczna jak u Afgana!!!!! Kupy paluszki lizać, dodam jeszcze. Jest dobrze:) Rormalnie Bratku, Królisko cała gębą, hm...pyszczkiem:) Zdrowy, kochany, bezpieczny!!!!

Posted

Hi, hi, czemu nie, fiksacja na fazie analnej, aaaaaaaaaaaaa!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!;) Kupa jako podarunek dla ulubionej osoby, Izuś....może tak prezencik przyjmiesz?????

Posted

Czy na tym forum jest mod, a na tej sali lekarz??? :evil_lol:
Jeszcze mnie nikt gie nie chciał raczyć... :evil_lol:
Wróć, chciał i raczy, moje podłoty robią to nieustająco, zatem wspomnianych prezentów w dostawach dziennych mam fed up. ;)

Udało Ci się Maryś. :loveu: