Jump to content
Dogomania

Recommended Posts

Posted

:lol:Super że przybiera na wadze. Hurra!!!
Boróweczko jeśli to grypa to może jeden dzień pośpij więcej dużo , a nawet bardzo dużo pij, ale chłodne, proponuje soki bez cukru ( a najlepiej żeby były własnej produkcji) wiśniowy, czarna porzeczka, pozatym gęsta kwaśna śmietana no i lody ( obowiązkowo czekoladowe bo najlepsze ;-)) To mój prywatny sposób na grypę :loveu: :loveu: :loveu:

• Replies 2.8k
  • Created
  • Last Reply

Top Posters In This Topic

Top Posters In This Topic

Posted

[quote name='Iljova']:lol:Super że przybiera na wadze. Hurra!!!
Boróweczko jeśli to grypa to może jeden dzień pośpij więcej dużo , a nawet bardzo dużo pij, ale chłodne, proponuje soki bez cukru ( a najlepiej żeby były własnej produkcji) wiśniowy, czarna porzeczka, pozatym gęsta kwaśna śmietana no i lody ( obowiązkowo czekoladowe bo najlepsze ;-)) To mój prywatny sposób na grypę :loveu: :loveu: :loveu:[/QUOTE]
Wczoraj spałam cały dzień, dosłownie....
Twój sposób bardzo smakowicie wygląda :loveu::cool3: Muszę się wybrać do sklepu po lody :cool3:

Posted

to tak jak ja wczoraj jak wróciłam z pracy chwilę byłam na dogo później położyłam się i nawet niewiem kiedy zasnęłam ( spałam ponad 3 godz. chwilę posiedziałam napiłam się soku i wody i poszłam spać) ale bardzo dużo piłam, a lody jak będziesz jadła to się nie śpisz ze zjedzeniem ich chodzi o to że jak boli gardło jeść lody spokojnie ja tak jadłam od dziecka i jem do tej pory. tylko nie przesadź z lodami jesli wcześniej nigdy tak nie robiłaś, bo niewiadomo jak Twój organiżm zareaguje. Fakt że lekarze też stwierdzają że ciepłe napoje pogarszają stan lepiej lekko schłodzone lub o temperaturze pokojowej( tylko teraz to prawie jak gotowane :evil_lol:)

Posted

[quote name='Iljova']to tak jak ja wczoraj jak wróciłam z pracy chwilę byłam na dogo później położyłam się i nawet niewiem kiedy zasnęłam ( spałam ponad 3 godz. chwilę posiedziałam napiłam się soku i wody i poszłam spać) ale bardzo dużo piłam, a lody jak będziesz jadła to się nie śpisz ze zjedzeniem ich chodzi o to że jak boli gardło jeść lody spokojnie ja tak jadłam od dziecka i jem do tej pory. tylko nie przesadź z lodami jesli wcześniej nigdy tak nie robiłaś, bo niewiadomo jak Twój organiżm zareaguje. Fakt że lekarze też stwierdzają że ciepłe napoje pogarszają stan lepiej lekko schłodzone lub o temperaturze pokojowej( tylko teraz to prawie jak gotowane :evil_lol:)[/QUOTE]
Dziś już mnie raczej gardło nie boli, ale wczoraj to mówić nie mogłam :( Masakraaa, najgorsze co może być (przynajmniej dla mnie) to właśnie ból gardła.

Posted

Aniu jak się cieszę, że Fawinek przytył:) Ile za wizytę mamy oddać:)? Medor nam się odmeldował, witamy, witamy;) Fawciu przytył!!!!!!!!
Boruś sorka za te offy.....he he he, bo już nie wiem czyj to wątek???? Jak przytyjesz daj znać;):):)

Posted

[quote name='Fundacja Medor'](...) DODAM ŻE NIE MAMY NIC JUŻ SUCHEJ KARMY DLA PSIAKÓW (...) [/QUOTE]
To czym żyją Wasi podopieczni? Powietrzem i miłością? Mokrą karmą?

Posted

Tak to czasami bywa co niektórzy zauważają innych tylko wtedy kiedy czegoś chcą, a w innych sytuacjach nie pamiętają nawet o ich istnieniu :-(
Nasz slodki Faworku
Ty kochany nasz stworku ;-)

Posted

Dziękujemy Aniu i Marcinie, Faworek jest bezpieczny i już nie głodny!
A w Uwadze dziś następna sunia zagłodzona przez potwora właściciela, niestety nie udało się suni pomóc:(:(:( Umarła, tyle, że w lecznicy, otoczona miłością, głaskającymi rękoma....Gnój ma mieć sprawę! To była stara, chora, sunia....Zostawił ją samą (parę tygodni) na zamkniętej działce, "żeby zdechła", tyle miał do powiedzenia. Jak pozostawić takiego troglodytę w społeczeństwie??? Ja się czuje obrażona tym, że takie nic będzie wśród nas nadal! Brzydzi mnie, gnida.

Posted

Uwaga! Zmiana tematu na bardziej optymistyczny:) Ile was mordek głodnych jutro przyjeżdża do Faworków? Bo ja właśnie piekę i zastanawiam sie którą blachę wybrać ;)

Posted

Zmiana tematu przydatna, wręcz niezbędna, ja chodzę i ryczę, błagam!!!!
Aniu ja będę na bank:) Z tego co wiem Boru chora ostro. A Tyś kochana z tym ciastem:):):) Może już nikt więcej się nie szykuje....mniam;)

Posted

Jestem na wezwanie Marychy ;)

Ja będę, jak mogłabym Faworka nie wygłaskać :loveu: i nie zjeść kawałka [I]Aniowego[/I] ciasta :loveu:
[SIZE="1"]Mogę się spóźnić, bo będę być może z kotem na kroplówce, ale miejmy nadzieję że bez tego się obejdzie.[/SIZE]

Posted

No to jak? Tyle mordek miało być u Fawinka :( dobrze, że ty Maryś jak zwykle niezawodna. Dam Ci pół blachy to Ci się humor poprawi. Nie rycz już! Wiem, wiem jak się ma choć trochę empatii, to się ma w życiu przesrane. Wszystkim nie pomożemy... ale Fawinka wyciągnęłyśmy hahaha:)

Posted

Hi, hi, no pół blachy może da radę zadziałać....Właśnie do Was jadę na dogoterapię, bo Filunia u rodziców i ryczę jak jakaś neurotyczka!!!!! Nikuś dzięki za szybki odzew:) Błagam weź aparat foto:)

Posted

Mnie tak jak pisała Marysia nie będzie przez chorobę :(
I znów Wam tutaj offnę mniej optymistycznie: [URL]http://www.dogomania.pl/threads/208775-CHIŁKI-i-YORKI-z-interwencji-szukają-na-cito-DT-DS!!!-Łódź!!?p=16983521#post16983521[/URL]

Posted

mnie raczej niestety nie będzie,bo z dzieciakami chyba gdzieś polecę (dzień dziecka jutro),no i tym małym tymczasem muszę się jutro zająć i mojego Moreno wywieźć do kuzynki bo Atenka pierwszą cieczkę właśnie dostała (pierwszą i ostatnią:evil_lol:)
Ale nie omieszkam Was odwiedzić w najbliższym czasie:)Chyba,że się coś zmieni to dam znać:)