Iljova Posted May 31, 2011 Posted May 31, 2011 :lol:Super że przybiera na wadze. Hurra!!! Boróweczko jeśli to grypa to może jeden dzień pośpij więcej dużo , a nawet bardzo dużo pij, ale chłodne, proponuje soki bez cukru ( a najlepiej żeby były własnej produkcji) wiśniowy, czarna porzeczka, pozatym gęsta kwaśna śmietana no i lody ( obowiązkowo czekoladowe bo najlepsze ;-)) To mój prywatny sposób na grypę :loveu: :loveu: :loveu: Quote
Borówka16 Posted May 31, 2011 Posted May 31, 2011 [quote name='Iljova']:lol:Super że przybiera na wadze. Hurra!!! Boróweczko jeśli to grypa to może jeden dzień pośpij więcej dużo , a nawet bardzo dużo pij, ale chłodne, proponuje soki bez cukru ( a najlepiej żeby były własnej produkcji) wiśniowy, czarna porzeczka, pozatym gęsta kwaśna śmietana no i lody ( obowiązkowo czekoladowe bo najlepsze ;-)) To mój prywatny sposób na grypę :loveu: :loveu: :loveu:[/QUOTE] Wczoraj spałam cały dzień, dosłownie.... Twój sposób bardzo smakowicie wygląda :loveu::cool3: Muszę się wybrać do sklepu po lody :cool3: Quote
Iljova Posted May 31, 2011 Posted May 31, 2011 to tak jak ja wczoraj jak wróciłam z pracy chwilę byłam na dogo później położyłam się i nawet niewiem kiedy zasnęłam ( spałam ponad 3 godz. chwilę posiedziałam napiłam się soku i wody i poszłam spać) ale bardzo dużo piłam, a lody jak będziesz jadła to się nie śpisz ze zjedzeniem ich chodzi o to że jak boli gardło jeść lody spokojnie ja tak jadłam od dziecka i jem do tej pory. tylko nie przesadź z lodami jesli wcześniej nigdy tak nie robiłaś, bo niewiadomo jak Twój organiżm zareaguje. Fakt że lekarze też stwierdzają że ciepłe napoje pogarszają stan lepiej lekko schłodzone lub o temperaturze pokojowej( tylko teraz to prawie jak gotowane :evil_lol:) Quote
Borówka16 Posted May 31, 2011 Posted May 31, 2011 [quote name='Iljova']to tak jak ja wczoraj jak wróciłam z pracy chwilę byłam na dogo później położyłam się i nawet niewiem kiedy zasnęłam ( spałam ponad 3 godz. chwilę posiedziałam napiłam się soku i wody i poszłam spać) ale bardzo dużo piłam, a lody jak będziesz jadła to się nie śpisz ze zjedzeniem ich chodzi o to że jak boli gardło jeść lody spokojnie ja tak jadłam od dziecka i jem do tej pory. tylko nie przesadź z lodami jesli wcześniej nigdy tak nie robiłaś, bo niewiadomo jak Twój organiżm zareaguje. Fakt że lekarze też stwierdzają że ciepłe napoje pogarszają stan lepiej lekko schłodzone lub o temperaturze pokojowej( tylko teraz to prawie jak gotowane :evil_lol:)[/QUOTE] Dziś już mnie raczej gardło nie boli, ale wczoraj to mówić nie mogłam :( Masakraaa, najgorsze co może być (przynajmniej dla mnie) to właśnie ból gardła. Quote
Marycha35 Posted May 31, 2011 Author Posted May 31, 2011 Aniu jak się cieszę, że Fawinek przytył:) Ile za wizytę mamy oddać:)? Medor nam się odmeldował, witamy, witamy;) Fawciu przytył!!!!!!!! Boruś sorka za te offy.....he he he, bo już nie wiem czyj to wątek???? Jak przytyjesz daj znać;):):) Quote
majqa Posted May 31, 2011 Posted May 31, 2011 [quote name='Fundacja Medor'](...) DODAM ŻE NIE MAMY NIC JUŻ SUCHEJ KARMY DLA PSIAKÓW (...) [/QUOTE] To czym żyją Wasi podopieczni? Powietrzem i miłością? Mokrą karmą? Quote
Marycha35 Posted May 31, 2011 Author Posted May 31, 2011 Hi, hi, hi. Ach tej Dogomanii to można mieć dość!!!!! Tak wybiórczo.....Może teraz się jednak przydadzą! Quote
Borówka16 Posted May 31, 2011 Posted May 31, 2011 [quote name='majqa']To czym żyją Wasi podopieczni? Powietrzem i miłością? Mokrą karmą?[/QUOTE] Majqa - żyją miłością fundacyjnej prezes :evil_lol: Quote
Iljova Posted May 31, 2011 Posted May 31, 2011 Tak to czasami bywa co niektórzy zauważają innych tylko wtedy kiedy czegoś chcą, a w innych sytuacjach nie pamiętają nawet o ich istnieniu :-( Nasz slodki Faworku Ty kochany nasz stworku ;-) Quote
Marycha35 Posted May 31, 2011 Author Posted May 31, 2011 Dziękujemy Aniu i Marcinie, Faworek jest bezpieczny i już nie głodny! A w Uwadze dziś następna sunia zagłodzona przez potwora właściciela, niestety nie udało się suni pomóc:(:(:( Umarła, tyle, że w lecznicy, otoczona miłością, głaskającymi rękoma....Gnój ma mieć sprawę! To była stara, chora, sunia....Zostawił ją samą (parę tygodni) na zamkniętej działce, "żeby zdechła", tyle miał do powiedzenia. Jak pozostawić takiego troglodytę w społeczeństwie??? Ja się czuje obrażona tym, że takie nic będzie wśród nas nadal! Brzydzi mnie, gnida. Quote
tana Posted May 31, 2011 Posted May 31, 2011 Uwaga! Zmiana tematu na bardziej optymistyczny:) Ile was mordek głodnych jutro przyjeżdża do Faworków? Bo ja właśnie piekę i zastanawiam sie którą blachę wybrać ;) Quote
Marycha35 Posted May 31, 2011 Author Posted May 31, 2011 Zmiana tematu przydatna, wręcz niezbędna, ja chodzę i ryczę, błagam!!!! Aniu ja będę na bank:) Z tego co wiem Boru chora ostro. A Tyś kochana z tym ciastem:):):) Może już nikt więcej się nie szykuje....mniam;) Quote
nika28 Posted May 31, 2011 Posted May 31, 2011 Jestem na wezwanie Marychy ;) Ja będę, jak mogłabym Faworka nie wygłaskać :loveu: i nie zjeść kawałka [I]Aniowego[/I] ciasta :loveu: [SIZE="1"]Mogę się spóźnić, bo będę być może z kotem na kroplówce, ale miejmy nadzieję że bez tego się obejdzie.[/SIZE] Quote
tana Posted May 31, 2011 Posted May 31, 2011 No to jak? Tyle mordek miało być u Fawinka :( dobrze, że ty Maryś jak zwykle niezawodna. Dam Ci pół blachy to Ci się humor poprawi. Nie rycz już! Wiem, wiem jak się ma choć trochę empatii, to się ma w życiu przesrane. Wszystkim nie pomożemy... ale Fawinka wyciągnęłyśmy hahaha:) Quote
tana Posted May 31, 2011 Posted May 31, 2011 O! To cieszę się Nika bardzo:) Fawor na Was czeka! Quote
nika28 Posted May 31, 2011 Posted May 31, 2011 Już się nie mogę doczekać :loveu: Madziu, a Ty będziesz ? :) Quote
Marycha35 Posted May 31, 2011 Author Posted May 31, 2011 Hi, hi, no pół blachy może da radę zadziałać....Właśnie do Was jadę na dogoterapię, bo Filunia u rodziców i ryczę jak jakaś neurotyczka!!!!! Nikuś dzięki za szybki odzew:) Błagam weź aparat foto:) Quote
Borówka16 Posted May 31, 2011 Posted May 31, 2011 Mnie tak jak pisała Marysia nie będzie przez chorobę :( I znów Wam tutaj offnę mniej optymistycznie: [URL]http://www.dogomania.pl/threads/208775-CHIŁKI-i-YORKI-z-interwencji-szukają-na-cito-DT-DS!!!-Łódź!!?p=16983521#post16983521[/URL] Quote
Marycha35 Posted May 31, 2011 Author Posted May 31, 2011 Oj nie mam tele do Magdusi:( Nie zapytam! Borek ma, ale pewnie w malignie bredzi...;) Quote
Marycha35 Posted May 31, 2011 Author Posted May 31, 2011 Oooooooo, Borek!!!!!!!!!!!! Nie ja już nie mam siły dziś na złe! Edit: oczywiście looknęłam...:( Quote
nika28 Posted May 31, 2011 Posted May 31, 2011 [quote name='Marycha35']Błagam weź aparat foto:)[/QUOTE] Właśnie miałam o to zapytać, i mnie uprzedziłaś :) Wezmę, jasne :) Quote
Marycha35 Posted May 31, 2011 Author Posted May 31, 2011 Dzięki:):):) Z ciastem też Cię tak będę uprzedzać;) Quote
madzik770 Posted May 31, 2011 Posted May 31, 2011 mnie raczej niestety nie będzie,bo z dzieciakami chyba gdzieś polecę (dzień dziecka jutro),no i tym małym tymczasem muszę się jutro zająć i mojego Moreno wywieźć do kuzynki bo Atenka pierwszą cieczkę właśnie dostała (pierwszą i ostatnią:evil_lol:) Ale nie omieszkam Was odwiedzić w najbliższym czasie:)Chyba,że się coś zmieni to dam znać:) Quote
Marycha35 Posted May 31, 2011 Author Posted May 31, 2011 Oooo, a ja właśnie do Borówy o Twój tele pisałam:) Szkoda, miałaś być. Dzień Dziecka jak malowane u Fawka:) Quote
Recommended Posts