Iljova Posted May 22, 2011 Posted May 22, 2011 Czekoladowe z wiśniami, ale takie najbardziej lubię uwielbiam wszystko co czekoladowe i to połączenie z wiśniami jest rewelacyjne, super i najlepsze !!!!!! :-) mogę przyjdzie obejść się smakiem. Ewentualnie samej się wziąść za pieczenie, co w takie upały przychodzi mi z trudem :-) Quote
majqa Posted May 22, 2011 Posted May 22, 2011 [quote name='Borówka16'](...) A teraz mam super wiadomość :) Mianowicie miałam telefon o Faworka ;) (...) Z transportem nie ma problemu - przyjadą sami ;) Z wizytą, umową także. Aha - Państwo mają 2 przygarnięte koty, więc proszą, aby jeszcze raz na wszelki wypadek sprawdzić Faworka na koty. Tutaj ja mogę "służyć kotem", bo od wt. będę mieć na DT kilka kocich malców, tylko nie mam jak dojechać do Ani...[/QUOTE] Cudna wiadomość. Tu o wizytę p/a uśmiechnęłabym się do Irenaka. Quote
Borówka16 Posted May 22, 2011 Posted May 22, 2011 Mniammm...z wiśniami - pychotka! :) Koniecznie muszę Cię Aniu odwiedzić :D Oki, dzięki za podpowiedź, jak sprawdzimy reakcję Fawka na koty to wtedy napiszę do Irenki :) Quote
Iljova Posted May 23, 2011 Posted May 23, 2011 Cześć Faworku kochany, Tobie się teraz powodzi :-) W końcu możesz czuć się szczęśliwy :-) Quote
Marycha35 Posted May 23, 2011 Author Posted May 23, 2011 AAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAA czekoladowe z wiśniami, kocham!!!!!!!!!!!!!!!:):):) Aniu czy Ty masz jakieś wady?;) A Faworka to ja nie puszczę do Krakowa!!! No dobra, gadam tak tylko, cieszę się oczywiście, ale tak daleko będzie:( Nie mogłabym być DT, pewnie bym nie oddawała psiaków! CIESZĘ SIĘ jego szczęściem i że się bawił z Kresią:):):) Ona jest fajocha, też się z nią piłeczką bawiłam, ale śmiesznie bryka za piłką, wieeeelką!!! Aniu a jakie wieści od weta? Jak Wam się żyje 4-osobowa rodzinko:)? Quote
Marycha35 Posted May 23, 2011 Author Posted May 23, 2011 Borciasku zrób rozliczenie za karmę:) A domek oczywiście sprawdzimy, do 4 pokolenia;) Izuś dzięki za podpowiedź kogo o pomoc prosić, jak coś:) Ale się cieszę, że ten nasz Dzwoniec kochany dostał jeszcze szanse od życia, udało się:):):) Zdaje się, że banerek sobie zmienię:) Niestety następnych bid już pełno do pomocy.... Iluś wpadaj do Łodzi!!! Z ciastem...he he he:) a to dla Was, do ryczenia ze szczęscia:) [url]http://www.youtube.com/watch?v=cpeK28oZFko&NR=1&feature=fvwp[/url] Quote
Borówka16 Posted May 23, 2011 Posted May 23, 2011 Maryniu, nie zrobię póki co, bo Madzia ma coś z kontem i będę pewnie na jej koleżanki przelewać lub oddam osobiście, na fakturę też czekamy, więc nie wiem ile dokładnie kosztuje. Ilonuś, plizzzz...wpadnij Kochanie do Łodzi! :) Maryś, nie zmieniaj, tylko nowy by się przydał - kto da radę zrobić? :) Ładnie proszę ;) Quote
Marycha35 Posted May 23, 2011 Author Posted May 23, 2011 Dobra Boruś, spoczko, to poczekamy z kasiorrrą. Może polubek nam z banerkiem pomoże????? Quote
Borówka16 Posted May 23, 2011 Posted May 23, 2011 [quote name='Marycha35']Dobra Boruś, spoczko, to poczekamy z kasiorrrą. Może polubek nam z banerkiem pomoże?????[/QUOTE] Polubek pisała, że zrobi, ale coś nie zrobiła ;) Muszę jej się przypomnieć :) Quote
Marycha35 Posted May 23, 2011 Author Posted May 23, 2011 Pokuś ją ciastem;) A może ktoś jeszcze potrafi? Zaraz, zaraz, a Iluś??????:) Quote
tana Posted May 23, 2011 Posted May 23, 2011 Marysiu wad to ja mam całą masę;) Do wetka jutro z rana lecimy. Kupe trzeba zebrać blee ;) Faworek super! Wesolutki, już je normalnie, a nie jakby sie bał, że mu ktoś zabierze. Myslę, że jeszcze poczekamy troche z tym sprawdzaniem Faworka na koty, niech się chłopak wyluzuje jeszcze przez jakis czas. Ale w razie czego wpadajcie dziewczyny:) Borówka koniecznie bo jeszcze nie była ;) I Maryśka też koniecznie bo kochana jest, no i kto tam chętny! Może w przyszłym tygodniu? Quote
Marycha35 Posted May 23, 2011 Author Posted May 23, 2011 Supero, baaaardzo chętnie, dziękujemy:) To kasiorrrrę za weta weźmiemy i foty Boruś pocyka naszemu Przyjacielowi. Aniu trzymam kciuki za zbiór kupy, fffffuj;), oby tylko czyściutka była! Jak mawiał mój Przyjaciel: kupa paluszki lizać:):):):);) Oby taką miał Fawciu w wynikach! Quote
tana Posted May 23, 2011 Posted May 23, 2011 [IMG]http://imageshack.us/m/851/2323/photo10s.jpg[/IMG] Quote
tana Posted May 23, 2011 Posted May 23, 2011 [IMG]http://img220.imageshack.us/img220/663/photo11u.jpg[/IMG] Quote
tana Posted May 23, 2011 Posted May 23, 2011 [IMG]http://imageshack.us/m/852/9534/photo12h.jpg[/IMG] Quote
tana Posted May 23, 2011 Posted May 23, 2011 [IMG]http://imageshack.us/m/848/910/photo13g.jpg[/IMG] Quote
madzik770 Posted May 23, 2011 Posted May 23, 2011 rety,jak miło popatrzeć:) a ja dziś w parku śledzia widziałam młodszą kopię naszego Fawcia:evil_lol: Quote
Borówka16 Posted May 23, 2011 Posted May 23, 2011 Dziękuję Aneczko za zaproszenie :loveu: W takim razie w przyszłym tygodniu się zjawimy ;) Zdjęcia piękne jak i psiaczek :loveu: A ta laska na jednej z fotek to Ty? :) Quote
nika28 Posted May 23, 2011 Posted May 23, 2011 Jaki on jest piękny, i jakie futerko ma wyczesane :) :loveu: To ja też się wproszę do Faworka w odwiedziny :oops: Quote
Iljova Posted May 23, 2011 Posted May 23, 2011 Cudownie na tych zdjęciach wygląda Przyjemnie takim się go ogląda. W sercu radość gości, Dla Faworka mamy ogrom miłości :-) ****** Co Wy chciałyście za banerek? Co do przyjazdu niestety nie mam kasy na jazdę, więc nic z tego :( Quote
Borówka16 Posted May 23, 2011 Posted May 23, 2011 [quote name='Iljova']Cudownie na tych zdjęciach wygląda Przyjemnie takim się go ogląda. W sercu radość gości, Dla Faworka mamy ogrom miłości :-) ****** Co Wy chciałyście za banerek? Co do przyjazdu niestety nie mam kasy na jazdę, więc nic z tego :([/QUOTE] Nowy banerek dla Fawka, z nową fotką i z napisem, że w DT itp. ;) Quote
Iljova Posted May 23, 2011 Posted May 23, 2011 a czy ten banerek może być jutro bo dzisiaj nie dam rady ??? Quote
Recommended Posts