Jump to content
Dogomania

Recommended Posts

Posted

[quote name='Borówka16']Uzupełnię jak napiszę tekst ;)[/QUOTE]
Borek teraz wejdź i zmień, to jest 5 sekund! Mam na myśli tytuł wątku! Szukamy mu domu, nie kasy!!!
A Ty nie masz kontaktu z Paulą???

• Replies 2.8k
  • Created
  • Last Reply

Top Posters In This Topic

Top Posters In This Topic

Posted

[quote name='Marycha35']Borek teraz wejdź i zmień, to jest 5 sekund! Mam na myśli tytuł wątku! Szukamy mu domu, nie kasy!!!
A Ty nie masz kontaktu z Paulą???[/QUOTE]
Zmienię na "Stary, ślepy Fawor szuka domowego DT/DS", może być?
Z Paulą się skontaktuję tel. Tylko kwestia pozwolenia...potrzeba kogoś kto ma dobre relacje z prezes...

Posted

[quote name='Marycha35']Hi, pojechałaś romantycznie: stary, ślepy.....
Może raczej: nie radzi sobie w schronie ślepy, starszy pies, szuka....[/QUOTE]
Zmieniłam na "Stary, ślepy FAWOR szuka domowego DT, DS jego marzeniem..." - może być ;)

Posted

Zrób
starszy, ślepy Fawor....:)
Paula mi odpowiedziała na pytanie, może po weekendzie długim jechać:):):)
trzeba teraz umówić wizytę u tego weta i załatwić zgodę kierownictwa. Właściwie to w odwrotnej kolejności, najpierw zgoda! Kto pomoże?????

Posted

Czy dziadziusz może mieszkać na dworze z ciepłą budą? Jakiej on jest wielkości bo ze zdjęć nie mogę wywnioskować. Z góry dzięki za odpowiedź - niczego nie obiecuję ale te info potrzebuję żeby w ogóle zacząć działać

Posted

[quote name='Borówka16']Uzupełnię jak napiszę tekst ;)[/QUOTE]
Co ma jedno do drugiego? Nic.

[quote name='Marycha35'](...) Ja mogę jechać z nimi, przypilnować odbiór wyników Faworka. (...)[/QUOTE]
Super.

[quote name='Marycha35'](...) Paula mi odpowiedziała na pytanie, może po weekendzie długim jechać:):):)
trzeba teraz umówić wizytę u tego weta i załatwić zgodę kierownictwa. Właściwie to w odwrotnej kolejności, najpierw zgoda! Kto pomoże?????[/QUOTE]
Rewelacja, że Paula może.

Kto by mógł pomóc w kwestii kierownictwa?
Dominika, córka szefowej pisała mi na gg, że Borówka b.im pomaga. W mniej niż 5 sekund, zgodnie z moim przewidywaniem, o zasygnalizowaniu jej na gg problemu Fawor + pani w ciąży, wiedziała o tym Borówka.

Czemu do tego wracam? Skoro Borówka jest tak blisko z Dominiką, a Dominika ze swoją mamą, co oczywiste, wystarczy, że dogrania tej zgody podejmie się Borówka.

Borówka - Dominika - mama Dominiki - Dominika - Borówka = dogranie sprawy na TAK lub na NIE to kwestia na parę minut rozmowy.

Posted

Ankita on mieszka w boksie zadaszonym, z dwiema suniami, jest totalną pierdółka, robią z nim co chcą!
Wiem, że grymaszę, ale lepiej byłoby mu na pewno w domu....to starszy psiak:(
Izo zdaje się, że Borówka nie ma najlepszych notowań i u Pani Eli...

Posted

[quote name='Ankita']Czy dziadziusz może mieszkać na dworze z ciepłą budą? Jakiej on jest wielkości bo ze zdjęć nie mogę wywnioskować. Z góry dzięki za odpowiedź - niczego nie obiecuję ale te info potrzebuję żeby w ogóle zacząć działać[/QUOTE]
On przecież mieszka na dworze. Dziewczyny, mylę się? Czy Fawor jest w zamkniętym pomieszczeniu?

Posted

[quote name='majqa']On przecież mieszka na dworze. Dziewczyny, mylę się? Czy Fawor jest w zamkniętym pomieszczeniu?[/QUOTE]
Mieszka na dworze. Myślę, że jeśli miałby u Ciebie Ankito zapewnione leczenie oczek i ogólną dbałość o kondycję wet. to buda nie jest takim złym wyjściem, lepsze niż schronisko.

Posted

[quote name='Borówka16']To może tak " Potwornie zrezygnowany, ślepy Fawor szuka DT lub jeśli się zmieści dopiszę "DS jego marzeniem".[/QUOTE]
Potwornie zrezygnowany, starszy, ślepy.....
Tak zrób:)

Posted

[quote name='Borówka16']Majqo, z Dominiką i Dagmarą mam bardzo dobre relacje, aczkolwiek z ich mamą nie....[/QUOTE]
Tak ale doczytaj powtórnie, co napisałam, proszę. Nikt nie oczekuje od Ciebie, że będziesz rozmawiała z ich mamą. Wystarczy, że poprosisz o to same dziewczyny, dla nich to chwila, a druga chwila to zwrotne info dla Ciebie.

Moja prośba z kolei do wszystkich zaangażowanych w Fawora, znów nic na PW a oficjalnie na wątku:
Miejmy na uwadze, że kto by się nie objawił chętny do pomocy, chyba, że jest to ktoś, kto znany jest nam jako dobry DT, DS, czyli tu z dogo, to ów ktoś również wymaga sprawdzenia.