Jump to content
Dogomania

Recommended Posts

• Replies 169
  • Created
  • Last Reply

Top Posters In This Topic

Posted

[quote name='beataczl']wyslalam smsa do Klaudus_ z prosba zeby weszla na watek
Ale Klaudia wróciła o 3:00 w nocy, bo jeździła z psami i nie była w stanie jeszcze wejść na wątek.
A w samochodzie neta nie ma.
Ola ja mogę zdecydować - oczywiście jak najbardziej,ale jak tam się coś stanie, jak się nie dogada z psiakami-domownikami to co?
Pojadę zaraz po Niego?
Wtedy już do schroniska nie wróci...
I co ja z Nim zrobię??
Mam 15 psów w domu, 3 koty i cały czas jeżdżę z bezdomniakami,albo do bezdomniaków.
Jesteś w stanie odpowiedzialność za to co się stanie wziąć na siebie?
Nie będę w stanie potem z minuty na minute przyjechać po Niego do Częstochowy.
Pisałam,że różnie z psami się dogaduje.
Nie jest psem pałającym miłością do każdego psa - musimy o tym pamiętać.

Chyba,że mowa o jakimś innym tymczasie, a przeoczyłam, to przepraszam za zamieszanie.

Posted

DT musiałby się określić co gdyby się z psy nie dogadaly czy np. psa trzeba by zabrac od razu czy np mogli by izolowac na jakiś czas np. do czasu znalezienia iddego DT lub przynajmniej transportu

Posted

Kojec jest więc jakoś by izolowali ale na pewno nie długo. Oni pracuja więc strach byłoby zostawic psy na podwórku które się nie tolerują, a mogą jakos sie wydostać..

Posted

dostałam takie zapytanie w sprawie Onyxa dajcie proszę znać

Nie wiem czy to może byc prawdopodobne ale chciałam wiedzieć czy pies reaguje na imie Ares i czy ma 2 oczu niebieskie. 2 lata temu uciek nam taki piesek i już nie wrócił. Z góry dziekuje za informacje.

Posted

[quote name='Klaudus__']Diana wybacz,że wczoraj nie odpisałam,ale padłam wieczorem na pysk (że się tak wyrażę)
Ale to nie On...

szkoda :-( a są jakieś zapytania w ogóle o niego? na allegro miał kilku obserwatorów

Posted

[quote name='diana79']szkoda :-( a są jakieś zapytania w ogóle o niego? na allegro miał kilku obserwatorów
Nic...
On nie może być z innymi psami - to dodatkowe utrudnienie w szukaniu domku...