lika1771 Posted February 23, 2011 Posted February 23, 2011 Trisza jak Puchatka jedzie do dt,a Asior proponawała dla niej hotelik to moze Dusie wezmie co pogadaj,masz do Niej nr.tel bo na dogo nie wejdzie bo ma bana Quote
Olga7 Posted February 23, 2011 Posted February 23, 2011 [quote name='lika1771']Zal tych wszystkich psiakow.Pogadaj z Asior Ona pomoze,tylko widze ze cioteczka ma bana ciekawe za co..............? Jesli macie pilne sprawy do Asior,to może cioteczka Wtatara przekaże jej tel. jakoś czy na maila ? Szkoda,żeby sunia stracila szansę pilnej pomocy,gdyby taka nadal byla dzieki Asior. Nie wiem nic o Tarnowskim azylu ,jesli tam jest tak zle ,to faktycznie lepiej niech jeszcze psy tam koczują i jakoś im szukać ratunku a Dusię gnębioną tam przez psy zabierac prędzej,jesli tylko się da. Quote
_Aga_ Posted February 23, 2011 Posted February 23, 2011 Myślę, że lepiej im tam gdzie są teraz, i łatwiej pomóc, niż gdyby były w azylu.. No chyba, że coś się zmieniło od ostatniej mojej bytności tam, ale wątpię. Quote
Trisza Posted February 23, 2011 Author Posted February 23, 2011 Zaraz się rozryczę. Kierowca który miał zawieźć Puchacię leży chory,WYJAZD OPÓZNIONY...:(((.Do poniedziałku, mam nadziej,że Ritafi Kochana nie zrezygnuje:((. Nie mamy innego transportu. Właśnie próbowałam dzwonić do Asiora,może coś pomoże z Dusieńką... Quote
lika1771 Posted February 23, 2011 Posted February 23, 2011 Ojejku przykro.Trisza a nie mozesz Jej wziasc na te kilka dni, taki mroz:shake: A moze ktos inny moze ja wziasc na te kilka dni.......... Quote
Trisza Posted February 23, 2011 Author Posted February 23, 2011 No wlasnie mamy już zapchane "warunki".Cholera!!!!Ogłosiłam wątek na fb, że szukam transportu!Może ktoś pomoże.Ale Ritafi czeka na nią na 100 %!Już dzwoniłam do Asiora w sprawie Dusieńki. Quote
Trisza Posted February 23, 2011 Author Posted February 23, 2011 Do Krakowa.I kierowca chory.I wszyscy których pytam o wcześniejsze podwiezienie z kręgu "znajomych" milczą...Ech!!!!!Kurujemy kierowcę!!!Dałam Asiorowi namiary na Dusieńkę,może i jej pomoże z DT.Nie umiem wklejać zdjęć,komu mogłabym przesłac na pocztę zdjęcie kolejne aby przekleił? Quote
wtatara Posted February 23, 2011 Posted February 23, 2011 [quote name='Trisza']Do Krakowa.I kierowca chory.I wszyscy których pytam o wcześniejsze podwiezienie z kręgu "znajomych" milczą...Ech!!!!!Kurujemy kierowcę!!!Dałam Asiorowi namiary na Dusieńkę,może i jej pomoże z DT.Nie umiem wklejać zdjęć,komu mogłabym przesłac na pocztę zdjęcie kolejne aby przekleił? wyslij do mnie na [email protected] Ja tez z Krakowa- jeśli moge w czymś pomóc Quote
Trisza Posted February 23, 2011 Author Posted February 23, 2011 Wtatara-nie śmiałabym prosić o pomoc w transporcie chyba,że podjechałabyś po Puchacię a zwrócimy za transport. Już wysyłam!!Dziękuję Quote
_Aga_ Posted February 23, 2011 Posted February 23, 2011 Ja też jak coś mogę pomóc ze zdjęciami, także jakby co możesz wysyłać na [email protected] ;) Quote
aga.k Posted February 23, 2011 Posted February 23, 2011 mogę zawieźć małą do Krakowa ale dopiero w weekend dajcie znać jeśli nie znajdziecie wcześniej transportu chciałam zostawić komuś numer telefonu ale nie wiem czy mogę tu wpisać... Quote
Trisza Posted February 23, 2011 Author Posted February 23, 2011 Aga!!Naprawdę??Zostaw namiary na priw!:) Quote
_Aga_ Posted February 23, 2011 Posted February 23, 2011 aga.k napisał(a):mogę zawieźć małą do Krakowa ale dopiero w weekend dajcie znać jeśli nie znajdziecie wcześniej transportu chciałam zostawić komuś numer telefonu ale nie wiem czy mogę tu wpisać... O jak super :) Kolejna osoba z okolic :) Oby nas jak najwięcej było ;) Quote
aga.k Posted February 23, 2011 Posted February 23, 2011 Trisza wysłałam pw _Aga_ miło wreszcie na którymś forum zobaczyć kogoś z Tarnowa :) Quote
lika1771 Posted February 23, 2011 Posted February 23, 2011 Super mam nadzieje ze sie uda.Trzymam kciuki Quote
_Aga_ Posted February 23, 2011 Posted February 23, 2011 Czyli Puchatka pojedzie do Krakowa w weekend z aga.k do domu tymczasowego.. A Dusia czeka, bo być może Asior miałaby dla niej miejsce w hoteliku?? Quote
_Aga_ Posted February 23, 2011 Posted February 23, 2011 Oby nie było za późno... Tfu tfu... ale skoro te psy ją tak zdominowały.. a ona taka malizna... :( Quote
Trisza Posted February 23, 2011 Author Posted February 23, 2011 Aga- wysłałam na Twoją pocztę zdjęcie dusieńki, wklej proszę. Puchacia jedzie jednak w poniedziałek, ponieważ Pani, która ją zabiera do DT , będzie w weekend nieobecna....W sobotę tam podjedziemy być może i zostawimy psiakom jedzonko. Musi maluszek wytrzymnać:(. Problem będzie z Dusią, jak na razie nikt nie zgłosił się ani na DT ani na DS...:(((. Rozmawiałam z ASIOREM i wręcz błagałam o pomoc!!! Quote
Olga7 Posted February 23, 2011 Posted February 23, 2011 [quote name='aga.k']Trisza wysłałam pw _Aga_ miło wreszcie na którymś forum zobaczyć kogoś z Tarnowa :) Dobrze,że wczoraj wypatrzylam Agę na którymś wątku i że miala wpisany Tarnów w opisie profilu.Im więcej was z Tarnowa i okolic,tym lepiej. Quote
_Aga_ Posted February 23, 2011 Posted February 23, 2011 Trisza napisał(a):Aga- wysłałam na Twoją pocztę zdjęcie dusieńki, wklej proszę. Puchacia jedzie jednak w poniedziałek, ponieważ Pani, która ją zabiera do DT , będzie w weekend nieobecna....W sobotę tam podjedziemy być może i zostawimy psiakom jedzonko. Musi maluszek wytrzymnać:(. Problem będzie z Dusią, jak na razie nikt nie zgłosił się ani na DT ani na DS...:(((. Rozmawiałam z ASIOREM i wręcz błagałam o pomoc!!! I nic nie udało się dla Dusi znaleźć? Asior coś mówiła o hoteliku? olga7 napisał(a):Dobrze,że wczoraj wypatrzylam Agę na którymś wątku i że miala wpisany Tarnów w opisie profilu.Im więcej was z Tarnowa i okolic,tym lepiej. Ja nawet nie wiedziałam, że ktoś z Tarnowa pojawił się na dogo ;) Cieszę się bardzo :) Quote
Recommended Posts