Jump to content
Dogomania

Dusia błaga o zabranie:((.Przemarznięta, zdominowana i wystraszona

Recommended Posts

• Replies 184
  • Created
  • Last Reply

Top Posters In This Topic

Posted

[quote name='lika1771']Zal tych wszystkich psiakow.Pogadaj z Asior Ona pomoze,tylko widze ze cioteczka ma bana ciekawe za co..............?

Jesli macie pilne sprawy do Asior,to może cioteczka Wtatara przekaże jej tel. jakoś czy na maila ? Szkoda,żeby sunia stracila szansę pilnej pomocy,gdyby taka nadal byla dzieki Asior.
Nie wiem nic o Tarnowskim azylu ,jesli tam jest tak zle ,to faktycznie lepiej niech jeszcze psy tam koczują i jakoś im szukać ratunku a Dusię gnębioną tam przez psy zabierac prędzej,jesli tylko się da.

Posted

Myślę, że lepiej im tam gdzie są teraz, i łatwiej pomóc, niż gdyby były w azylu..

No chyba, że coś się zmieniło od ostatniej mojej bytności tam, ale wątpię.

Posted

Zaraz się rozryczę. Kierowca który miał zawieźć Puchacię leży chory,WYJAZD OPÓZNIONY...:(((.Do poniedziałku, mam nadziej,że Ritafi Kochana nie zrezygnuje:((. Nie mamy innego transportu. Właśnie próbowałam dzwonić do Asiora,może coś pomoże z Dusieńką...

Posted

No wlasnie mamy już zapchane "warunki".Cholera!!!!Ogłosiłam wątek na fb, że szukam transportu!Może ktoś pomoże.Ale Ritafi czeka na nią na 100 %!Już dzwoniłam do Asiora w sprawie Dusieńki.

Posted

Do Krakowa.I kierowca chory.I wszyscy których pytam o wcześniejsze podwiezienie z kręgu "znajomych" milczą...Ech!!!!!Kurujemy kierowcę!!!Dałam Asiorowi namiary na Dusieńkę,może i jej pomoże z DT.Nie umiem wklejać zdjęć,komu mogłabym przesłac na pocztę zdjęcie kolejne aby przekleił?

Posted

[quote name='Trisza']Do Krakowa.I kierowca chory.I wszyscy których pytam o wcześniejsze podwiezienie z kręgu "znajomych" milczą...Ech!!!!!Kurujemy kierowcę!!!Dałam Asiorowi namiary na Dusieńkę,może i jej pomoże z DT.Nie umiem wklejać zdjęć,komu mogłabym przesłac na pocztę zdjęcie kolejne aby przekleił?
wyslij do mnie na [email protected]
Ja tez z Krakowa- jeśli moge w czymś pomóc

Posted

mogę zawieźć małą do Krakowa ale dopiero w weekend
dajcie znać jeśli nie znajdziecie wcześniej transportu
chciałam zostawić komuś numer telefonu ale nie wiem czy mogę tu wpisać...

Posted

aga.k napisał(a):
mogę zawieźć małą do Krakowa ale dopiero w weekend
dajcie znać jeśli nie znajdziecie wcześniej transportu
chciałam zostawić komuś numer telefonu ale nie wiem czy mogę tu wpisać...

O jak super :) Kolejna osoba z okolic :) Oby nas jak najwięcej było ;)

Posted

Czyli Puchatka pojedzie do Krakowa w weekend z aga.k do domu tymczasowego..

A Dusia czeka, bo być może Asior miałaby dla niej miejsce w hoteliku??

Posted

Aga- wysłałam na Twoją pocztę zdjęcie dusieńki, wklej proszę.
Puchacia jedzie jednak w poniedziałek, ponieważ Pani, która ją zabiera do DT , będzie w weekend nieobecna....W sobotę tam podjedziemy być może i zostawimy psiakom jedzonko. Musi maluszek wytrzymnać:(. Problem będzie z Dusią, jak na razie nikt nie zgłosił się ani na DT ani na DS...:(((. Rozmawiałam z ASIOREM i wręcz błagałam o pomoc!!!

Posted

[quote name='aga.k']Trisza wysłałam pw
_Aga_ miło wreszcie na którymś forum zobaczyć kogoś z Tarnowa :)

Dobrze,że wczoraj wypatrzylam Agę na którymś wątku i że miala wpisany Tarnów w opisie profilu.Im więcej was z Tarnowa i okolic,tym lepiej.

Posted

Trisza napisał(a):
Aga- wysłałam na Twoją pocztę zdjęcie dusieńki, wklej proszę.
Puchacia jedzie jednak w poniedziałek, ponieważ Pani, która ją zabiera do DT , będzie w weekend nieobecna....W sobotę tam podjedziemy być może i zostawimy psiakom jedzonko. Musi maluszek wytrzymnać:(. Problem będzie z Dusią, jak na razie nikt nie zgłosił się ani na DT ani na DS...:(((. Rozmawiałam z ASIOREM i wręcz błagałam o pomoc!!!

I nic nie udało się dla Dusi znaleźć? Asior coś mówiła o hoteliku?

olga7 napisał(a):
Dobrze,że wczoraj wypatrzylam Agę na którymś wątku i że miala wpisany Tarnów w opisie profilu.Im więcej was z Tarnowa i okolic,tym lepiej.

Ja nawet nie wiedziałam, że ktoś z Tarnowa pojawił się na dogo ;) Cieszę się bardzo :)