Jump to content
Dogomania

Recommended Posts

• Replies 716
  • Created
  • Last Reply

Top Posters In This Topic

Posted

[QUOTE]Oj widzę, że tu niektórzy moich opisów Maxiowych dokladnie nie czytają!:mad: Nieladnie! Trzeba się trochę bardziej przylożyć DOGOMANIACY!
[/QUOTE]
przepraszam, ale psów jest tyle, a jak pojawia sie dom na horyzoncie z warunkiem tolerancji kotów, to nie pamiętam każdego z osobna i chciałam szybko wiedzieć.

Posted

Max się bardzo spodobał zainteresowanym :)
Tylko jeszcze nie wiedzą, że on jest aż we Wrocławiu.
Nie chciałyśmy ich od razu zniechęcać odległością tylko sprawdzić czy im się spodoba.

Posted

jeśli jedynym problemem będzie transport to ja mogę po niego jechać choćby jutro:eviltong: tylko że trzeba by się było zrzucić bo bida z nendzom ;)

Luuuudzie zako****cie się i bierzcie Maksa!!!

Posted

Rudzielec zaczipowany to chyba już jest;) (zresztą jak pozostali) A do benzynki to się oczywiście tyćkę dolożę, bo przecież przez Maxia to ja już noce zarywam!:cool1:

Posted

WAŻNE!
[B]asiamm powiedz, czy ma być wykastrowany![/B]
Bo suczki to się wszystkie sterylizuje, a chlopaki to jak ktoś chce- pocieszające, że większość chce- lub jeśli są rasopodobne. Więc zapytaj jak oni to widzą...

Posted

Nie ma sprawy! Tyle, że najbliżej w schronie będę we wtorek. Do tego czasu może Agnieszka(Visenna) będzie coś wiedziala, choć oczywiście się zapytam jak tam się znajdę.