*Magda* Posted January 3, 2014 Author Posted January 3, 2014 [quote name='kalyna']Bylebyś kupiła telefon z funkcją nagrywania filmików :cool3: cała reszta nieważna :eviltong: Ja kupiłam dotykowy, i mi się nie podoba... chyba go sprzedam i kupię inny :diabloti:[/QUOTE] Ten Samsung niby nagrywa filmy ;) Nie strasz mnie, bo nie kupię :diabloti: Quote
*Magda* Posted January 3, 2014 Author Posted January 3, 2014 [quote name='dOgLoV']Piekne foteczki :loveu: Jaki z Theosia przystojniacha :loveu::loveu::loveu::loveu: juz nie moge sie doczekać kolejnych :loveu:[/QUOTE] Dziękuję :) Theoś ubrany imprezowo ;) Koszula, kamizelka itp. A potem jak to na dobrej imprezie, stracił część garderoby :diabloti: Ale o tym kiedy indziej, jak dotrzemy do zdjęć :evil_lol: Quote
łamAga Posted January 3, 2014 Posted January 3, 2014 [quote name='magdabroy']Dziękuję :) Theoś ubrany imprezowo ;) Koszula, kamizelka itp. A potem jak to na dobrej imprezie, stracił część garderoby :diabloti: Ale o tym kiedy indziej, jak dotrzemy do zdjęć :evil_lol:[/QUOTE] ooooo będą rozbierane fotki :diabloti: Quote
*Magda* Posted January 3, 2014 Author Posted January 3, 2014 [quote name='dOgLoV']ooooo będą rozbierane fotki :diabloti:[/QUOTE] To Ty tak twierdzisz :eviltong: Quote
angineuuka Posted January 3, 2014 Posted January 3, 2014 ja już 5 lat mam dotykowy i nie wyobrażam sobie mieć z klawiszami :evil_lol: Quote
maxishine. Posted January 3, 2014 Posted January 3, 2014 [quote name='Angi']ja już 5 lat mam dotykowy i nie wyobrażam sobie mieć z klawiszami :evil_lol:[/QUOTE] Za mały ekran. :evil_lol: Sama jestem tego samego zdania. ;) Quote
kalyna Posted January 3, 2014 Posted January 3, 2014 [quote name='magdabroy']Ten Samsung niby nagrywa filmy ;) Nie strasz mnie, bo nie kupię :diabloti:[/QUOTE] dla mnie ważne jest jaki ma aparat... :diabloti: i czy ma lampę błyskową... I jak długie filmiki można nagrać ;) kupisz, kupisz.. Choć i tak najbardziej mi żal mojego obecnego telefonika... bo jako jeden z nielicznych ma wbudowaną latarkę :loveu: :loveu: :loveu: Quote
łamAga Posted January 3, 2014 Posted January 3, 2014 [quote name='magdabroy']To Ty tak twierdzisz :eviltong:[/QUOTE] no :diabloti: [quote name='kalyna']dla mnie ważne jest jaki ma aparat... :diabloti: i czy ma lampę błyskową... I jak długie filmiki można nagrać ;) kupisz, kupisz.. Choć i tak najbardziej mi żal mojego obecnego telefonika... bo jako jeden z nielicznych ma wbudowaną latarkę :loveu: :loveu: :loveu:[/QUOTE] dla mnie też dlatego chciała bym nokie1020 ale drogie jak uj :roll: masz sonnyericssona k800 ??:diabloti: Quote
kalyna Posted January 3, 2014 Posted January 3, 2014 [quote name='dOgLoV']dla mnie też dlatego chciała bym nokie1020 ale drogie jak uj :roll: masz sonnyericssona k800 ??:diabloti:[/QUOTE] ja tam na telefonach się nie znam.... nieeee nokię x2 :loveu: ma już 5 lat i chyba powoli umiera :-( Quote
maxishine. Posted January 3, 2014 Posted January 3, 2014 [quote name='kalyna']Choć i tak najbardziej mi żal mojego obecnego telefonika... bo jako jeden z nielicznych ma wbudowaną latarkę :loveu: :loveu: :loveu:[/QUOTE] Powinnaś być dumna. :mad: Quote
łamAga Posted January 3, 2014 Posted January 3, 2014 [quote name='kalyna']ja tam na telefonach się nie znam.... nieeee nokię x2 :loveu: ma już 5 lat i chyba powoli umiera :-([/QUOTE] Ta nokia którą bym chciała ma aparat 41mpx :diabloti: normalnie szal ciał :diabloti: a to nawet nie wiem jaka to jest musze luknąć .... Quote
kalyna Posted January 3, 2014 Posted January 3, 2014 [quote name='dOgLoV']Ta nokia którą bym chciała ma aparat 41mpx :diabloti: normalnie szal ciał :diabloti: a to nawet nie wiem jaka to jest musze luknąć ....[/QUOTE] :crazyeye: :mdleje: a po co Ci aż tyle mpx? to ja skromnie marzę o tych 5 :evil_lol: Quote
*Magda* Posted January 3, 2014 Author Posted January 3, 2014 A ja marzę o łóżku, więc... dobranoc ;) Quote
łamAga Posted January 3, 2014 Posted January 3, 2014 [quote name='kalyna']:crazyeye: :mdleje: a po co Ci aż tyle mpx? to ja skromnie marzę o tych 5 :evil_lol:[/QUOTE] do tego żeby mieć zawsze dobry aparat przy sobie :diabloti: 5mpx mam w tym HTC ale szału ni ma chociaż na dworze ładne zdjęcie idzie zrobić ale w ruchu juz nie .... [quote name='magdabroy']A ja marzę o łóżku, więc... dobranoc ;)[/QUOTE] ueeee ale lipe robisz :roll: Quote
*Magda* Posted January 3, 2014 Author Posted January 3, 2014 [quote name='dOgLoV'] ueeee ale lipe robisz :roll:[/QUOTE] Dobra, zostaję jeszcze 5 minut, a potem sobie idę :eviltong: Quote
łamAga Posted January 3, 2014 Posted January 3, 2014 [quote name='magdabroy']Dobra, zostaję jeszcze 5 minut, a potem sobie idę :eviltong:[/QUOTE] 5 min phiii :roll: :eviltong: Quote
*Magda* Posted January 3, 2014 Author Posted January 3, 2014 Zostały już tylko 3 minuty :eviltong: Quote
łamAga Posted January 3, 2014 Posted January 3, 2014 [quote name='magdabroy']Zostały już tylko 3 minuty :eviltong:[/QUOTE] ej no dopiero 21 jest :eviltong: Quote
*Magda* Posted January 3, 2014 Author Posted January 3, 2014 [quote name='dOgLoV']ej no dopiero 21 jest :eviltong:[/QUOTE] Jest 21:22 i mam w domu osobnika, który wstaje o 6 rano :eviltong: Papa! Quote
*Magda* Posted January 3, 2014 Author Posted January 3, 2014 [quote name='Angi']5 minut już jej minęło :p[/QUOTE] A Ty mi tu czasu nie wyliczaj :mad::eviltong: Będę na dogo jutro koło 7 rano :diabloti: Quote
łamAga Posted January 3, 2014 Posted January 3, 2014 [quote name='magdabroy']Jest 21:22 i mam w domu osobnika, który wstaje o 6 rano :eviltong: Papa![/QUOTE] Oj tam co to na Ciebie 6sta godzina :diabloti: dobranoc ;) [quote name='Angi']5 minut już jej minęło :p[/QUOTE] ehhhh .... Quote
łamAga Posted January 3, 2014 Posted January 3, 2014 Ja wstaje nie prędzej jak o 9tej :eviltong: Quote
maxishine. Posted January 3, 2014 Posted January 3, 2014 [quote name='dOgLoV']Ja wstaje nie prędzej jak o 9tej :eviltong:[/QUOTE] Ja również mniej więcej o tej samej godzinie :) Quote
Recommended Posts