łamAga Posted December 27, 2013 Posted December 27, 2013 [quote name='magdabroy']Dzieci i ryby głosu nie mają :eviltong:[/QUOTE] a propos ryb to ide łby karpi obrać psom brrrrrrrrr Quote
*Magda* Posted December 27, 2013 Author Posted December 27, 2013 [quote name='dOgLoV']a propos ryb to ide łby karpi obrać psom brrrrrrrrr[/QUOTE] Zanim im dasz karpia, to przeczytaj to: [url]http://www.barfnyswiat.org/viewtopic.php?t=311&postdays=0&postorder=asc&start=0[/url] Quote
łamAga Posted December 27, 2013 Posted December 27, 2013 Normalnie obrać , gotuję takie głowy i pozniej obieram i gniote w palcach żeby czasem jakaś ość się nie przedostała Magda ale z tych głow to jest tyle mięsa że jedynie co to zapach im do żarcia dają ;) Quote
*Magda* Posted December 27, 2013 Author Posted December 27, 2013 [quote name='dOgLoV']Normalnie obrać , gotuję takie głowy i pozniej obieram i gniote w palcach żeby czasem jakaś ość się nie przedostała Magda ale z tych głow to jest tyle mięsa że jedynie co to zapach im do żarcia dają ;)[/QUOTE] Ok, ugotowane nie są szkodliwe ;) Myślałam, że chcesz im dać to na surowo :roll: Bo ja chciałam dać Torce na surowo głowy, w końcu jest na barf'ie ;) ale najpierw zapytałam właśnie na wątku barf'owym i laska podesłała mi tego linka. I głowy karpi wylądowały w śmieciach ;) Quote
łamAga Posted December 27, 2013 Posted December 27, 2013 na wsiach daja surowe całe łby ale przeciez tam jest kosci osci i różnych innych cudów ze w życiu bym takich psom nie dała :shake: Quote
*Magda* Posted December 27, 2013 Author Posted December 27, 2013 Moja Tora nie przepada za rybami, więc miałaby je raczej do zabawy i polizania :evil_lol: Ale jak otwieram puszkę z tuńczykiem, to jest przy mnie szybciej niż kot :mad: Quote
łamAga Posted December 27, 2013 Posted December 27, 2013 [quote name='magdabroy']Moja Tora nie przepada za rybami, więc miałaby je raczej do zabawy i polizania :evil_lol: Ale jak otwieram puszkę z tuńczykiem, to jest przy mnie szybciej niż kot :mad:[/QUOTE] a nasze właśnie uwielbiają ryby :loveu: Quote
Ty$ka Posted December 27, 2013 Posted December 27, 2013 [quote name='dOgLoV']a nasze właśnie uwielbiają ryby :loveu:[/QUOTE] MOja też :) Quote
łamAga Posted December 27, 2013 Posted December 27, 2013 [quote name='Ty$ka']MOja też :)[/QUOTE] Nasze za sam zapach by "zabiły" :diabloti: Quote
angineuuka Posted December 27, 2013 Posted December 27, 2013 tak, pies na pewno by umarły jakby zjadły :diabloti: moje też dostały ugotowane i żyją. :P Quote
łamAga Posted December 27, 2013 Posted December 27, 2013 [quote name='Angi']tak, pies na pewno by umarły jakby zjadły :diabloti: moje też dostały ugotowane i żyją. :P[/QUOTE] i nie obierałaś im ?? Quote
*Magda* Posted December 27, 2013 Author Posted December 27, 2013 [quote name='Angi']tak, pies na pewno by umarły jakby zjadły :diabloti: moje też dostały ugotowane i żyją. :P[/QUOTE] Pewnie nie od razu :eviltong: Ugotowana nie jest szkodliwa :eviltong: Bo jakby tak było to człowiek też nie mógłby jeść ryb :eviltong: Quote
angineuuka Posted December 27, 2013 Posted December 27, 2013 nie obierałam im ;) Ludzie też jedzą surowe ryby i żyją :P Quote
*Magda* Posted December 27, 2013 Author Posted December 27, 2013 [quote name='Angi']nie obierałam im ;) Ludzie też jedzą surowe ryby i żyją :P[/QUOTE] Ale nie każdy gatunek jest jadalny na surowo :eviltong: Mam sposób na to, żebyście nie marudzili, że jest mnie tak mało na fotach :eviltong: Ale zdradzę go jak będziecie grzeczni :diabloti: Quote
łamAga Posted December 27, 2013 Posted December 27, 2013 ja jestem zawsze bardzooooooooooooooooooo grzeczna :diabloti: pewnie jestes u brata na nk na fotach ?? Quote
*Magda* Posted December 27, 2013 Author Posted December 27, 2013 [quote name='Angi']będziesz jebać słitki? :diabloti:[/QUOTE] Nie mam słitaśnego telefonu :diabloti: [quote name='dOgLoV']ja jestem zawsze bardzooooooooooooooooooo grzeczna :diabloti: pewnie jestes u brata na nk na fotach ??[/QUOTE] O tak, jak śpisz i nie wołasz jeść :eviltong: Nic mi na ten temat nie wiadomo :shake: Quote
*Magda* Posted December 27, 2013 Author Posted December 27, 2013 [quote name='Angi']ale masz aparat hehe[/QUOTE] Ale źle się robi na samowyzwalaczu zdjęcia :roll::eviltong: Mam inny sposób, ale to nie dziś, bo jestem nieumalowana :eviltong: Quote
*Magda* Posted December 27, 2013 Author Posted December 27, 2013 [quote name='dOgLoV']wiem , lapkiem :diabloti:[/QUOTE] [quote name='Angi']kamerka. 8)[/QUOTE] Nie powiem :eviltong: Quote
łamAga Posted December 27, 2013 Posted December 27, 2013 [quote name='magdabroy']Nie powiem :eviltong:[/QUOTE] na bank laptopem albo tabletem :diabloti: Quote
Recommended Posts