Jump to content
Dogomania

Tora & Lumpek (oboje za Tęczowym Mostem), ich dwóch i Tajga :)

Recommended Posts

Posted

[quote name='dOgLoV']a propos ryb to ide łby karpi obrać psom brrrrrrrrr[/QUOTE]

Zanim im dasz karpia, to przeczytaj to: [url]http://www.barfnyswiat.org/viewtopic.php?t=311&postdays=0&postorder=asc&start=0[/url]

Posted

Normalnie obrać , gotuję takie głowy i pozniej obieram i gniote w palcach żeby czasem jakaś ość się nie przedostała

Magda ale z tych głow to jest tyle mięsa że jedynie co to zapach im do żarcia dają ;)

Posted

[quote name='dOgLoV']Normalnie obrać , gotuję takie głowy i pozniej obieram i gniote w palcach żeby czasem jakaś ość się nie przedostała

Magda ale z tych głow to jest tyle mięsa że jedynie co to zapach im do żarcia dają ;)[/QUOTE]

Ok, ugotowane nie są szkodliwe ;) Myślałam, że chcesz im dać to na surowo :roll:
Bo ja chciałam dać Torce na surowo głowy, w końcu jest na barf'ie ;) ale najpierw zapytałam właśnie na wątku barf'owym i laska podesłała mi tego linka. I głowy karpi wylądowały w śmieciach ;)

Posted

Moja Tora nie przepada za rybami, więc miałaby je raczej do zabawy i polizania :evil_lol:
Ale jak otwieram puszkę z tuńczykiem, to jest przy mnie szybciej niż kot :mad:

Posted

[quote name='magdabroy']Moja Tora nie przepada za rybami, więc miałaby je raczej do zabawy i polizania :evil_lol:
Ale jak otwieram puszkę z tuńczykiem, to jest przy mnie szybciej niż kot :mad:[/QUOTE]

a nasze właśnie uwielbiają ryby :loveu:

Posted

[quote name='Angi']tak, pies na pewno by umarły jakby zjadły :diabloti:
moje też dostały ugotowane i żyją. :P[/QUOTE]

Pewnie nie od razu :eviltong:
Ugotowana nie jest szkodliwa :eviltong: Bo jakby tak było to człowiek też nie mógłby jeść ryb :eviltong:

Posted

[quote name='Angi']nie obierałam im ;)

Ludzie też jedzą surowe ryby i żyją :P[/QUOTE]

Ale nie każdy gatunek jest jadalny na surowo :eviltong:

Mam sposób na to, żebyście nie marudzili, że jest mnie tak mało na fotach :eviltong:
Ale zdradzę go jak będziecie grzeczni :diabloti:

Posted

[quote name='Angi']będziesz jebać słitki? :diabloti:[/QUOTE]

Nie mam słitaśnego telefonu :diabloti:

[quote name='dOgLoV']ja jestem zawsze bardzooooooooooooooooooo grzeczna :diabloti:

pewnie jestes u brata na nk na fotach ??[/QUOTE]

O tak, jak śpisz i nie wołasz jeść :eviltong:

Nic mi na ten temat nie wiadomo :shake:

Posted

[quote name='Angi']ale masz aparat hehe[/QUOTE]

Ale źle się robi na samowyzwalaczu zdjęcia :roll::eviltong:

Mam inny sposób, ale to nie dziś, bo jestem nieumalowana :eviltong: