łamAga Posted December 26, 2013 Posted December 26, 2013 no ja tak z doskoku ale też jestem :lol: Quote
*Magda* Posted December 26, 2013 Author Posted December 26, 2013 [quote name='dOgLoV']sklepy są zamknięte :eviltong:[/QUOTE] Trzeba było myśleć przed świętami :eviltong: A ja piję redd'sa :) [quote name='Yuki_']Dobry wieczór :D[/QUOTE] Dobry wieczór :) Quote
łamAga Posted December 26, 2013 Posted December 26, 2013 a Ja nie pije piwka :eviltong: jakos nie mam ochoty ostatnio na piwko :shake: Quote
*Magda* Posted December 26, 2013 Author Posted December 26, 2013 [quote name='dOgLoV']a Ja nie pije piwka :eviltong: jakos nie mam ochoty ostatnio na piwko :shake:[/QUOTE] Piwo nie, kawa nie...Ty na pewno jesteś Aga? :diabloti: Quote
łamAga Posted December 26, 2013 Posted December 26, 2013 [quote name='magdabroy']Piwo nie, kawa nie...Ty na pewno jesteś Aga? :diabloti:[/QUOTE] Aga ? jaka Aga ? :diabloti: Quote
*Magda* Posted December 26, 2013 Author Posted December 26, 2013 [quote name='dOgLoV']Aga ? jaka Aga ? :diabloti:[/QUOTE] Pewnie Sebek się pod Ciebie podszywa :mad: Quote
łamAga Posted December 26, 2013 Posted December 26, 2013 [quote name='magdabroy']Pewnie Sebek się pod Ciebie podszywa :mad:[/QUOTE] Nooo pewnie tak , co za łajza jedna :mad::eviltong: nie ni chyba przesadziłam z kofeiną i na sam zapach kawy mnie odrzuca , rozpusciłam sobie dwie tabletki magnezu i wypiłam , do jutra będe jak nowa :diabloti: chyba .... Quote
*Magda* Posted December 26, 2013 Author Posted December 26, 2013 W Twoim wieku, jak nowa :roflt::roflt::roflt::diabloti: Quote
łamAga Posted December 26, 2013 Posted December 26, 2013 [quote name='magdabroy']W Twoim wieku, jak nowa :roflt::roflt::roflt::diabloti:[/QUOTE] Musiałaś mi mój wiek przypomnieć :placz:musiałaś :placz: way ???????? :placz::diabloti: Quote
*Magda* Posted December 26, 2013 Author Posted December 26, 2013 [quote name='dOgLoV']Musiałaś mi mój wiek przypomnieć :placz:musiałaś :placz: way ???????? :placz::diabloti:[/QUOTE] Bo za 2 miechy będę też miała tyle lat :eviltong::placz: Quote
łamAga Posted December 26, 2013 Posted December 26, 2013 [quote name='magdabroy']Bo za 2 miechy będę też miała tyle lat :eviltong::placz:[/QUOTE] ale za niedługo znowu Cię przegonię :eviltong: Quote
*Magda* Posted December 26, 2013 Author Posted December 26, 2013 [quote name='dOgLoV']ale za niedługo znowu Cię przegonię :eviltong:[/QUOTE] Ale przez prawie 4 miechy będziemy w jednym wieku :eviltong: Quote
łamAga Posted December 26, 2013 Posted December 26, 2013 [quote name='magdabroy']Ale przez prawie 4 miechy będziemy w jednym wieku :eviltong:[/QUOTE] Noooo :lol: fajnie tak :lol: ale czas jest nieubłagany :roll: Quote
*Magda* Posted December 26, 2013 Author Posted December 26, 2013 Ta moja koleżanka, co się znamy ćwierć wieku ma urodziny w grudniu. Co roku się z niej śmieję, że ja już dobijam do kolejnej liczby, a ona dopiero zaczyna "mój" wiek :evil_lol: no bo niby jesteśmy w jednym wieku, a tak naprawdę jestem od niej prawie rok starsza :roll: Quote
łamAga Posted December 26, 2013 Posted December 26, 2013 [quote name='magdabroy']Ta moja koleżanka, co się znamy ćwierć wieku ma urodziny w grudniu. Co roku się z niej śmieję, że ja już dobijam do kolejnej liczby, a ona dopiero zaczyna "mój" wiek :evil_lol: no bo niby jesteśmy w jednym wieku, a tak naprawdę jestem od niej prawie rok starsza :roll:[/QUOTE] w zasadzie fakt , prawie rok różnicy a ten sam rocznik .... mój brat ma fajnie ma urodziny w sylwestra o północy :diabloti: Quote
*Magda* Posted December 26, 2013 Author Posted December 26, 2013 [quote name='dOgLoV']w zasadzie fakt , prawie rok różnicy a ten sam rocznik .... mój brat ma fajnie ma urodziny w sylwestra o północy :diabloti:[/QUOTE] To jaką datę ma wpisaną w akcie urodzenia 31.12 czy 1.01?? Quote
*Magda* Posted December 26, 2013 Author Posted December 26, 2013 [url]http://www.youtube.com/watch?v=WBrrOQltL5I[/url] to moje miasto :p mówili też o tym kolesiu w Wigilię w faktach :p Quote
*Magda* Posted December 26, 2013 Author Posted December 26, 2013 [quote name='dOgLoV']1.01 ;)[/QUOTE] Mam koleżankę też urodzoną 1 stycznia ;) Quote
łamAga Posted December 26, 2013 Posted December 26, 2013 już widzę ile koleś za prąd zapłaci hehe :evil_lol: Twoje miasto słynie z tego a moje z tego : [URL]http://www.ostrow24.tv/film/8038-uciekl-z-ostrowskiego-aresztu.html[/URL] :diabloti: Quote
*Magda* Posted December 26, 2013 Author Posted December 26, 2013 To ja wolę "moje" światełka :evil_lol: Quote
łamAga Posted December 26, 2013 Posted December 26, 2013 [quote name='magdabroy']To ja wolę "moje" światełka :evil_lol:[/QUOTE] też bym wolała hehe widac jacy bezpieczni jesteśmy :diabloti: Quote
Recommended Posts