*Magda* Posted December 21, 2013 Author Posted December 21, 2013 [quote name='dOgLoV']spoko , poczekam :diabloti:[/QUOTE] Nie masz wyjścia :eviltong: Quote
łamAga Posted December 21, 2013 Posted December 21, 2013 [quote name='magdabroy']Nie masz wyjścia :eviltong:[/QUOTE] no nie mam :eviltong: ale mam piwo i chipsy :diabloti: Quote
*Magda* Posted December 21, 2013 Author Posted December 21, 2013 [quote name='dOgLoV']spoko , poczekam :diabloti:[/QUOTE] A ja piłam wino, rocznik '75 :eviltong: Quote
łamAga Posted December 21, 2013 Posted December 21, 2013 [quote name='magdabroy']A ja piłam wino, rocznik '75 :eviltong:[/QUOTE] uoooo matko , pewnie nie dobre :eviltong: Quote
*Magda* Posted December 21, 2013 Author Posted December 21, 2013 [quote name='dOgLoV']uoooo matko , pewnie nie dobre :eviltong:[/QUOTE] Smakowało jak sok :crazyeye: Kupili dom, tydzień temu się przeprowadzili. A w piwnicy poprzedni właściciele zostawili im 40-50 butelek "starego" wina :loveu: Dla mnie raj :grins: Mogłabym z piwnicy nie wychodzić :megagrin: Quote
łamAga Posted December 21, 2013 Posted December 21, 2013 [quote name='magdabroy']Smakowało jak sok :crazyeye: Kupili dom, tydzień temu się przeprowadzili. A w piwnicy poprzedni właściciele zostawili im 40-50 butelek "starego" wina :loveu: Dla mnie raj :grins: Mogłabym z piwnicy nie wychodzić :megagrin:[/QUOTE] Ja wina nie lubie :shake: ale dzisiaj miałam ochote na normalne piwo i kupiłam sobie calsberga :diabloti: dobre :razz: Quote
*Magda* Posted December 21, 2013 Author Posted December 21, 2013 Wolę wino :eviltong: I dostanę od nich butelkę takiego starego wina ;) Chyba poproszę o rocznik '82 jak będą mieć :p Quote
łamAga Posted December 21, 2013 Posted December 21, 2013 [quote name='magdabroy']Wolę wino :eviltong: I dostanę od nich butelkę takiego starego wina ;) Chyba poproszę o rocznik '82 jak będą mieć :p[/QUOTE] moi rodzice sami wono robią i tez maja stare wino :eviltong: Quote
*Magda* Posted December 21, 2013 Author Posted December 21, 2013 [quote name='dOgLoV']moi rodzice sami wono robią i tez maja stare wino :eviltong:[/QUOTE] To nie to samo :eviltong: Quote
łamAga Posted December 21, 2013 Posted December 21, 2013 [quote name='magdabroy']To nie to samo :eviltong:[/QUOTE] to wino i to wino bleeeeeeeeeeeeeee :eviltong: Quote
agaga21 Posted December 21, 2013 Posted December 21, 2013 a wy pijuski znowu pijecie! ja mam dziś szarlotkę :) czyli żubrówkę z sokiem jabłkowym, choć zdecydowanie wolę wino. Quote
*Magda* Posted December 21, 2013 Author Posted December 21, 2013 [quote name='dOgLoV']to wino i to wino bleeeeeeeeeeeeeee :eviltong:[/QUOTE] Ma % więc jest dobre :eviltong: [quote name='agaga21']a wy pijuski znowu pijecie! ja mam dziś szarlotkę :) czyli żubrówkę z sokiem jabłkowym, choć zdecydowanie wolę wino.[/QUOTE] Jakie znowu :mad: 2 tyg. temu byłam kierowcą :eviltong: ale dziś nie dałam się wrobić :diabloti: Ja sie strułam żubrówką :roll: Quote
łamAga Posted December 21, 2013 Posted December 21, 2013 [quote name='agaga21']a wy pijuski znowu pijecie! ja mam dziś szarlotkę :) czyli żubrówkę z sokiem jabłkowym, choć zdecydowanie wolę wino.[/QUOTE] żubrówka z sokiem jabłkowym jest mniami :loveu: Quote
*Magda* Posted December 21, 2013 Author Posted December 21, 2013 [quote name='dOgLoV']żubrówka z sokiem jabłkowym jest mniami :loveu:[/QUOTE] Mniami, ale ja po zatruciu nie mogę pic nawet soku jabłkowego :(:diabloti: Quote
łamAga Posted December 21, 2013 Posted December 21, 2013 [quote name='magdabroy']Mniami, ale ja po zatruciu nie mogę pic nawet soku jabłkowego :(:diabloti:[/QUOTE] bo pić trzeba umieć hehe :diabloti: Quote
*Magda* Posted December 21, 2013 Author Posted December 21, 2013 [quote name='dOgLoV']bo pić trzeba umieć hehe :diabloti:[/QUOTE] Jakbyś co tydzień wypijała flaszkę żubrówki, to sama byś "zaniemogła" :diabloti::eviltong: Quote
*Magda* Posted December 21, 2013 Author Posted December 21, 2013 Znikam spać [IMG]http://www.dogomania.pl/forum/images/smilies/new_sleeping.gif[/IMG] Do jutra :hand: Quote
łamAga Posted December 21, 2013 Posted December 21, 2013 [quote name='magdabroy']Znikam spać :sleeping: Do jutra :hand:[/QUOTE] ja już śpię na siedząco ;) dobranoc ;) Quote
Franca81 Posted December 22, 2013 Posted December 22, 2013 [quote name='agaga21']fajne fotki, widać na nich jak tora stara się być delikatna przy theosiu. i powiedzcie mi co te telefony i piloty w sobie mają, że sa najbardziej pożądanymi przez dzieci zabawkami:evil_lol:[/QUOTE] Ja juz wam wszystko wytlumacze. :diabloti: Pamietacie zapewne teorie samca alfa. Szczeniaki wilczat poprzez zabawe uczyly sie walk by jak dorosna to wykorzystac i zostac "alfa". Pilot w czlowieczym stadzie czesto uchodzi za insygnia wladzy. :evil_lol: I tak oto mozna dostrzec jak maly homosapiens poprzez zabawe przygotowuje sie do przejecia wladzy w stadzie. :diabloti::cool3: Ino tylko glosu Czubowny tu brakuje. Quote
angineuuka Posted December 22, 2013 Posted December 22, 2013 [quote name='Franca81']Ja juz wam wszystko wytlumacze. :diabloti: Pamietacie zapewne teorie samca alfa. Szczeniaki wilczat poprzez zabawe uczyly sie walk by jak dorosna to wykorzystac i zostac "alfa". Pilot w czlowieczym stadzie czesto uchodzi za insygnia wladzy. :evil_lol: I tak oto mozna dostrzec jak maly homosapiens poprzez zabawe przygotowuje sie do przejecia wladzy w stadzie. :diabloti::cool3: Ino tylko glosu Czubowny tu brakuje.[/QUOTE] :diabloti::diabloti: dzień doberek :) Quote
*Magda* Posted December 22, 2013 Author Posted December 22, 2013 Dzień dobry wszystkim ;) Wpadłam na chwilkę, bo mam kupę roboty i jeszcze kolega wpadł na kawę ;) [quote name='Franca81']Ja juz wam wszystko wytlumacze. :diabloti: Pamietacie zapewne teorie samca alfa. Szczeniaki wilczat poprzez zabawe uczyly sie walk by jak dorosna to wykorzystac i zostac "alfa". Pilot w czlowieczym stadzie czesto uchodzi za insygnia wladzy. :evil_lol: I tak oto mozna dostrzec jak maly homosapiens poprzez zabawe przygotowuje sie do przejecia wladzy w stadzie. :diabloti::cool3: Ino tylko glosu Czubowny tu brakuje.[/QUOTE] Kto ma zmieniarkę, ten ma władzę :diabloti: Quote
Recommended Posts