Jump to content
Dogomania

Tora & Lumpek (oboje za Tęczowym Mostem), ich dwóch i Tajga :)

Recommended Posts

Posted

[quote name='magdabroy']A będziesz na mnie zarabiać? Bo z teściami nie zamieszkam, a na początku nie starczy nam kasy na spłatę hipoteki, dwóch aut, przedszkola itp. :eviltong:[/QUOTE]

nie no ja nie :eviltong: a czemu nie z tesciami ?? poczuła bys si troche jak ja sie czuję :eviltong:

Posted

[quote name='dOgLoV']nie no ja nie :eviltong: a czemu nie z tesciami ?? poczuła bys si troche jak ja sie czuję :eviltong:[/QUOTE]

Za długo mieszkamy sami, żeby teraz zamieszkać z kimś :shake: Nawet jak jedziemy do PL, to Bogdan ma dość mieszkania z rodzicami już po tygodniu pobytu :evil_lol:

Guest wolfheart
Posted

[quote name='unikatowydiament']wiadomo,że najlepiej mieszka się sameu:eviltong:[/QUOTE]

gdybym mieszkała sama miałabym więcej ONków niż tylko Lunkę:roll: Ale nie narzekam zbytnio.

Guest wolfheart
Posted

[quote name='magdabroy']Czas się wyprowadzić :diabloti:[/QUOTE]

a wtedy z grubej rury + 3 ONki od razu:diabloti:

Guest wolfheart
Posted

[quote name='magdabroy']A DONek ??[/QUOTE]

oj DONki oczywiście:loveu:

Guest wolfheart
Posted

[quote name='magdabroy']Na mojej wiosce chodzi DONek Twoich marzeń :loveu: Czarny piękny samiec :loveu: Szkoda, że nigdy go nie puszczają do innych psów :([/QUOTE]

ukradłabym :diabloti: głupi ludzie,tak jakby im zabronić kontaktów z innymi ludźmi

Posted

[quote name='magdabroy']Pewnie macie nasz wczorajszy wiatr :eviltong:

Chciałam dodać zdjęcia, ale photobucket świruje i nie mam jak dodać :evil_lol::eviltong:[/QUOTE]

u mnie działa , ale coś tam robili bo mam inne menu :lol:

Posted

Poszło, więc daję AŻ dwie foty :eviltong:

[I]Mamo, tak się je pierniki z czekoladą :diabloti:

[IMG]http://i1169.photobucket.com/albums/r520/magdabroy/Album/album2/DSC_4365_zps315df4ad.jpg[/IMG]

A tu się trochę spóźniłem z przebraniem na halloween :evil_lol:

[IMG]http://i1169.photobucket.com/albums/r520/magdabroy/Album/album2/DSC_4366_zps645392b1.jpg[/IMG]
[/I]