*Magda* Posted December 5, 2013 Author Posted December 5, 2013 [quote name='dOgLoV']muszę rzec że mały Bodzian z Theosia :loveu:[/QUOTE] :evil_lol::evil_lol: Quote
*Magda* Posted December 5, 2013 Author Posted December 5, 2013 Kuźwa, jeszcze 8 dni do przyjazdu mojego brata :multi: Tak długo muszę czekać :roll: Quote
łamAga Posted December 5, 2013 Posted December 5, 2013 [quote name='magdabroy']Kuźwa, jeszcze 8 dni do przyjazdu mojego brata :multi: Tak długo muszę czekać :roll:[/QUOTE] szybko przeleci ;) Quote
*Magda* Posted December 5, 2013 Author Posted December 5, 2013 A jeszcze szybciej przeleci jego pobyt i sobie pojedzie :placz: Quote
łamAga Posted December 5, 2013 Posted December 5, 2013 [quote name='magdabroy']A jeszcze szybciej przeleci jego pobyt i sobie pojedzie :placz:[/QUOTE] no to tez fakt :roll: musicie sie przenieść do Polski :diabloti: Quote
*Magda* Posted December 5, 2013 Author Posted December 5, 2013 A będziesz na mnie zarabiać? Bo z teściami nie zamieszkam, a na początku nie starczy nam kasy na spłatę hipoteki, dwóch aut, przedszkola itp. :eviltong: Quote
łamAga Posted December 5, 2013 Posted December 5, 2013 [quote name='magdabroy']A będziesz na mnie zarabiać? Bo z teściami nie zamieszkam, a na początku nie starczy nam kasy na spłatę hipoteki, dwóch aut, przedszkola itp. :eviltong:[/QUOTE] nie no ja nie :eviltong: a czemu nie z tesciami ?? poczuła bys si troche jak ja sie czuję :eviltong: Quote
*Magda* Posted December 5, 2013 Author Posted December 5, 2013 [quote name='dOgLoV']nie no ja nie :eviltong: a czemu nie z tesciami ?? poczuła bys si troche jak ja sie czuję :eviltong:[/QUOTE] Za długo mieszkamy sami, żeby teraz zamieszkać z kimś :shake: Nawet jak jedziemy do PL, to Bogdan ma dość mieszkania z rodzicami już po tygodniu pobytu :evil_lol: Quote
Oscar Patric Posted December 5, 2013 Posted December 5, 2013 wiadomo,że najlepiej mieszka się sameu:eviltong: Quote
Guest wolfheart Posted December 5, 2013 Posted December 5, 2013 [quote name='unikatowydiament']wiadomo,że najlepiej mieszka się sameu:eviltong:[/QUOTE] gdybym mieszkała sama miałabym więcej ONków niż tylko Lunkę:roll: Ale nie narzekam zbytnio. Quote
*Magda* Posted December 5, 2013 Author Posted December 5, 2013 [quote name='marta.k9080']gdybym mieszkała sama miałabym więcej ONków niż tylko Lunkę:roll: Ale nie narzekam zbytnio.[/QUOTE] Czas się wyprowadzić :diabloti: Quote
Guest wolfheart Posted December 5, 2013 Posted December 5, 2013 [quote name='magdabroy']Czas się wyprowadzić :diabloti:[/QUOTE] a wtedy z grubej rury + 3 ONki od razu:diabloti: Quote
*Magda* Posted December 5, 2013 Author Posted December 5, 2013 [quote name='marta.k9080']a wtedy z grubej rury + 3 ONki od razu:diabloti:[/QUOTE] A DONek ?? Quote
Guest wolfheart Posted December 5, 2013 Posted December 5, 2013 [quote name='magdabroy']A DONek ??[/QUOTE] oj DONki oczywiście:loveu: Quote
*Magda* Posted December 5, 2013 Author Posted December 5, 2013 Na mojej wiosce chodzi DONek Twoich marzeń :loveu: Czarny piękny samiec :loveu: Szkoda, że nigdy go nie puszczają do innych psów :( Quote
Guest wolfheart Posted December 5, 2013 Posted December 5, 2013 [quote name='magdabroy']Na mojej wiosce chodzi DONek Twoich marzeń :loveu: Czarny piękny samiec :loveu: Szkoda, że nigdy go nie puszczają do innych psów :([/QUOTE] ukradłabym :diabloti: głupi ludzie,tak jakby im zabronić kontaktów z innymi ludźmi Quote
*Magda* Posted December 5, 2013 Author Posted December 5, 2013 Tym bardziej, że pies młody, bo ma coś koło roku ;) Quote
*Magda* Posted December 6, 2013 Author Posted December 6, 2013 [quote name='Izabela124.']Hej Madzia :)[/QUOTE] Hej Izuś :) Śnieg pada :multi::Cool!::grins: Szkoda tylko, że jest +1 i się topi :placz: Quote
łamAga Posted December 6, 2013 Posted December 6, 2013 Hejka ;) u nas wiatr niemiłosierny jest że głowe urywa , a śnieg niby prószy ale jeden płatek na pół godziny spadnie i to wszystko .... 3 stopnie w plusie jest ;) Quote
*Magda* Posted December 6, 2013 Author Posted December 6, 2013 Pewnie macie nasz wczorajszy wiatr :eviltong: Chciałam dodać zdjęcia, ale photobucket świruje i nie mam jak dodać :evil_lol::eviltong: Quote
łamAga Posted December 6, 2013 Posted December 6, 2013 [quote name='magdabroy']Pewnie macie nasz wczorajszy wiatr :eviltong: Chciałam dodać zdjęcia, ale photobucket świruje i nie mam jak dodać :evil_lol::eviltong:[/QUOTE] u mnie działa , ale coś tam robili bo mam inne menu :lol: Quote
*Magda* Posted December 6, 2013 Author Posted December 6, 2013 Poszło, więc daję AŻ dwie foty :eviltong: [I]Mamo, tak się je pierniki z czekoladą :diabloti: [IMG]http://i1169.photobucket.com/albums/r520/magdabroy/Album/album2/DSC_4365_zps315df4ad.jpg[/IMG] A tu się trochę spóźniłem z przebraniem na halloween :evil_lol: [IMG]http://i1169.photobucket.com/albums/r520/magdabroy/Album/album2/DSC_4366_zps645392b1.jpg[/IMG] [/I] Quote
łamAga Posted December 6, 2013 Posted December 6, 2013 ahahahahahahaha domyłaś go od tego pisaka ?? :diabloti: Quote
*Magda* Posted December 6, 2013 Author Posted December 6, 2013 [quote name='dOgLoV']ahahahahahahaha domyłaś go od tego pisaka ?? :diabloti:[/QUOTE] To była kredka :eviltong: Quote
Recommended Posts